2777
2789
عنوان

شوهرم بهم کلک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 55 پست
تو گوگل خیلی سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم گفتم یه حساب مفید باز کنم ببینم چجوری میشه،یه ربع زمان بر ...

منم حامی مفید دارم، سودش عالیه ، از ۲۷ درصد تا ۳۰ درصد میده.

روزشمار هم هست، اگه ۱۰ روز باشه همونو حساب میکنه میده بهت

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می دونم ناراحت میشه ولی میخوام بهش بگم پولو برگردونه حسابم

حتماً ازش پس بگیر. هر جور که میتونی پس بگیر.

اگر نداد شکایت کن.

وای از پررو بازی این مردا و ساده بازی زن ها آدم حرصش میگیره به قرآن.

حالا من ۱۰ میلیون از شوهرم قرض گرفتم ماه بعد میخوام پس بدم استرس دارم تا سر ماه زودتر بیاد

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
مفید عاخهههههه هر روز کلی ریزش داره

این سود ثابته ، فقط حساب کاربری تو شارژ میکنی و حامی رو فعال میکنی.

قرار نیس سهام بخری .

تو بانک اگه بذاری تا ۶ ماه دست بزنی بهش از سودت کم میکنه، ولی این روزشماره

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
یه هفته پرس و جو کردم چیزی پیدا نکردم بخاطر اسایش بچه هام اینکارو کردم ولی اینکه پول رو به حسابش ...

پول مال کی بود عزیزم ؟؟

مثلا ارثی چیزی بهت رسیده بود ؟؟؟یا پدرت داده بود ؟؟؟یاذشاغلی

یا نه مثلا شوهرت برات طلا گرفته بود ،،،یا اینکه خونه خودش رو به اسمت زده بود که الان فروختی،،،،

بنظرم فعلا صداش رو درنیار ،،،به روش نیار ،،،،،فغلل با سیاست و مهربونی برو جلو ولی بشدت پیگیر باش  ،،،،،،دوتا بچه داری شما،،،نباید بندازیش لج بازی و اینا  ،،،

بنظرم با لج بازی و دعوا و اینکه به روش بیاری دروغ گفته کاری درستی نیست 

پول مال کی بود عزیزم ؟؟ مثلا ارثی چیزی بهت رسیده بود ؟؟؟یا پدرت داده بود ؟؟؟یاذشاغلی یا نه مثلا ...

باهاش حرف زدم گفتم از دستت ناراحتم و ...

گفتم درخواست بده برگردونه حسابم،قبول کرد

حالا نمی دونم چی میشه

پول خودم بود 

بیشتر توضیح میدی راجبش؟ 

ایزی تریدر نصب میکنی، با کد بورسی حساب کاربری مفید درست میکنی، قدرت خریدتو شارژ میکنی ، سود سالانه حدود ۲۷ تا ۳۰ درصد داره.

میشه هر ۱۰۰ میلیون ماهانه حدود ۲۵۰۰ .

نه ریسک داره نه ضرر ، مثل پولیه که میذاری بانک سود ثابت میده بهت. برداشتش هم با شبای هر کارتی که داری میشه، اگه آنی بخوای برداری میتونی درخواست مفید کارت بدی یه کارت بانکی از پاسارگاد میاد در خونتون.

اطلاعات بیشترشو میتونی تو سایت مفید بخونی