2777
2789
عنوان

شوهرم بهم کلک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 55 پست

شماها دیگه کی هستید ! زن و شوهر هستید دیگه ، مگه دشمنت هست که اینجور رفتار میکنی . پول اون و شما داره؟ خدایی من جای شوهرت بودم پولو میدادم دیگه هیچ صحبتی باهات نداشتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سرچ کردم تو گوگل چیزی نبود،یه هفته پرس و جو کردم چیزی پیدا نکردم

اینجورموقع هابیانی نی سایت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اول که خونه فروختنت اشتباه بوده امیدوارم برگردونه و این وسط جنگ و دعوا نشه

اشتباه که نبود

دو تا بچه داریم خونمون کوچیک بود،دوتا خونه کوچک داریم ،با فروشش می تونیم بزرگترشو بخریم

شماها دیگه کی هستید ! زن و شوهر هستید دیگه ، مگه دشمنت هست که اینجور رفتار میکنی . پول اون و شما دار ...

نگاه نکن شوهر خودت اگه ادمه نصف بیشتر مردها داغونن و متاسفانه میخان کلک بزنن

تو گوگل خیلی سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم گفتم یه حساب مفید باز کنم ببینم چجوری میشه،یه ربع زمان بر ...

حتما بگیر ازش  کاش قبلش خودت باز میکردی حساب رو یا حداقل اینجا تاپیک میزدی راهنماییت میکردن کاری نداشت که یا خودت یه توک پا میرفتی بانک مورد نظر این مرد جدیدا هیچی نمیدن به زن یه چیزی ام میخوان دستی بگیرن سر خونه بپا سرت کلا نره هر چند من حاضر نمیشم خونه شش دنگ مو بفروشم بخوام شریک بخرم با کسی حتی شوهرم یا خوراهرم

شماها دیگه کی هستید ! زن و شوهر هستید دیگه ، مگه دشمنت هست که اینجور رفتار میکنی . پول اون و شما دار ...

خب منم فعلا بهش چیزی نگفتم

ولی خب کلک زده ،قراره خونه جدید سه دنگ سه دنگ بشه

ولی وقتی پول تو حستبشه میتونه هیچی بنامم نزنه

حتما بگیر ازش  کاش قبلش خودت باز میکردی حساب رو یا حداقل اینجا تاپیک میزدی راهنماییت میکردن کار ...

یه هفته پرس و جو کردم

چیزی پیدا نکردم

بخاطر اسایش بچه هام اینکارو کردم

ولی اینکه پول رو به حسابش ریختم ناراحتم،اگه گولم نمی زد اینقد نمی سوختم

وقتی کسی باهات روراسته بله زن وشوهری این حرفانداره اماشوهراسی کلک زده  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖