2777
2789
عنوان

شوهرم بهم کلک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 55 پست
میشه علت شو بگی؟

حس خوبی به رفتنتون نگرفتم مخصوصا برای خودت و بچه هات

احساس کردم بمونید تهران برای خودت و بچه هات بهتره

این نظر من بود 

هرکارکه خودتون صلاح میدونید انجام بدین.

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس خوبی به رفتنتون نگرفتم مخصوصا برای خودت و بچه هات احساس کردم بمونید تهران برای خودت و بچه هات به ...

خودمم حس خوبی ندارم،دو دلم

کلا حس میکنم همه کارهای شوهرم با کلکه،خیلی ادم با سیاستیه

کاش اینجاپرسیده بودی بهت میگفتم حتی توبانکم کمترازنیم ساعت میشد

یکم به شوهرم شک کردم

نمی خوام از پیش بازنده باشم

تو گوشیش یبار دیدم هتلی تو اصفهان رو سرچ کرده

یبارم دیدم اتوبوس اصفهان سرچ کرده

یه دخترم بود بدجوری پیگیرش بود،گفت نامزد عقدی دوستمه ولش کرده رفته و ....میخواییم پیدا کنیم کجاست،فهمیدم اونم دانشگاه اصفهان درس میخونه در همین حد.

چون شوهرم اکثرا میره ماموریت!مثلا وقتی کرمان بوده اتوبوس اصفهان سرچ کرده!

حساب مفیدش رو دیدم،اره درخواست داده پول بیاد به حسابش تا بهم برگردونه،ولی پشت تلفن خیلی ناراحت شد

اشکال نداره پولتوبرگردون پیش خودت 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یکم به شوهرم شک کردم نمی خوام از پیش بازنده باشم تو گوشیش یبار دیدم هتلی تو اصفهان رو سرچ کرده یب ...

حواستویکم جمع کن منظورم نیست خدای نکرده شایدهمسرت اشتباهی کرده  اما حس ششم خانماقویه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کارت بانکیش چند روزه میاد؟

یک تا دو هفته

درخواست مفید کارت بزن

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
مرسی عزیزم 

خواهش میکنم

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘