2777
2789
دخترم گی میبنمممم پدرش اونو ازم گرفته  چ زمانی میبنمش😭😭

نتیجه تفال :
۱-   برو امیدوار باش و بیش از این موجب آزار دیگران مباش و آنچه ا زتلاش و کوشش داری بیاور که زمان فرارسیده و با تلاش و امید توام با توکل اقدام کن
۲-   در این کار لازم است قدری احتیاط کنی زیرا حسودان و بد انیشان در کمین هستند و خطرات جانبی آنرا هم فراموش مکن
۳-   برو دل را به خم گیسوی جانان ببند و دعا و ذکز خدای را به جای بیاور و نذر خود را ادا کن و تا این اندازه به زندگی این دنیا خود را امیدوار مساز که وفایی ندارد پس چرا عمر ار به غفلت سپری کنی از طرفی هم حیف این زندگی به بطالت و بیهودگی صرف می شود
۴-   اگر صبر کنی به مرادت خواهی رسید اما متاسفانه تردید و عجله و عصابانیت همیشه همراه شماست سف رار توصیه می کنم مسافر نمی آید اما خردی و فروش اشکالی ندارد شغل جدید مبارک است و در تحصیل موفق می شوی و محصول عالی خواهد بود عاشق موسیقی و کتابهای خاص می باشید و علاقه دارید عمسرتان پیشرفت کند و از درجا زدن عصبانی می شوید و برای این کار واقعاً شخصی فداکا رو ازخود گذشته می باشید و نسبت به پد رومادر حتب خواهر و برادرتان احساس شدید همراهی دارید و به زندگی خانوادگی عشق می ورزید و بهترین نمونه پدر یا مادر یمی باشید که فداکارولی یکدنده و لجباز است
۵-   رد شما خصوصیاتی است که در کمتر کسی وجود دارد به عنوان مثال شما می خواهید با عصبانیت و دعوا خود را برای لوس و عزیز کنید عجبا این راه خطاست بلکه شما نیازی به گربه دم حجله کشتن ندارید زیار او انسانی تحصیلکرده و فهیم است پس بجاست تغییر مسیردهید و راه منطقی در پیش گیرید تا به آسایش برسید و ارامش یابید
۶-   او ا زوضعیت خوبی برخوردار است ولی برای انکه شما خرج نکنید همیشه گریه و ناله دارد در حالیکه اوضاع او بسیار خوبست و جدیداً نیز بهتر شده است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه تفال : ۱-   اخیراً شما یا همسر یا پدرتان اوضاع و احوال خوبی برخوردار شده و ملاقاتهای ...

میشه لطف کنی واسه منم بگیری

دوسم داره؟ برمیگرده؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
میشه برا منم بگیری لطفا تو دوراهی بدی ام

تفال :
۱-   این نیت بسیار خوب می باشد اما باید عجله نکنید و با تانی و صبر اقدام کنید تا مقدمات کامل آن فاهم گردد پس به شما مژده می دهم که جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد و همه چیز برای اجرای این نیت فراهم می شود و تردید و وسواس و دل مشغولی جنابعالی ناشی از عدم اتکای به نفستان می باشد پس باشادی و خوشحالی به استقبال این نیت بروید
۲-   ملاقاتی مهم در پیش دارید و شخصی به شما کمک خواهد کرد تا این نیت انجام گیرد واو شخص ناصح و خوبی است
۳-   دیگران حسرت زندگی شما را می خورند به همین جهت قصد خرابکاری دارند ضروریست که راز دل خود را فاش نسازید
۴-   همسری مهربان فرزندانی شایسته وز ندگی نسبتاً مرفه و آسوده همراه با موفقیت را به شما تبریک می گویم
۵-   به یکی از مشاهد متبرکه بروید و نذر خود را ادا کنید و درهیچ حال ا زاندیشه و خدمت به پدر و ماد رخود و همسرتان غافل نشوید سفری مهم و مبارک در پیش دارید و مژده ای به دست  می آورید
۶-   در ۱۶ شب آینده خوابی خواهیددید که با گربه ای زیبا درجایی هستید و به آن گربه خیره شده اید نشانه زیرک طبعی شما است که مورد توجه و محبوب همگان قرار گرفته اید پس سخت مواظب زندگی خودباید تا از چشم حسودان به دور بایدو نگران فرزندیا زندگی نباشید
تفال : ۱-   این نیت بسیار خوب می باشد اما باید عجله نکنید و با تانی و صبر اقدام کنید تا مقد ...

ممنون عزیزم

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
میشه لطف کنی واسه منم بگیری دوسم داره؟ برمیگرده؟

۱-  صبررا پیشه کن ، نوبت شما نیز خواهد رسید اما دراین راه مشکلاتی وجود دارد که باید با صبر و شکیبایی گام برداری
۲-  نگرانی شما بی مورد است سخن خردمندی که دیروز با شما صحبت کرد ، حتما به کار گیرید و از فرصت های پیش آمده بهره مند شوید
۳-  کار را با جدیت و تلاش دنبال کن سادگی هم اندازه ای دارد قدری رازدارباش ولی خوکامه مباش
۴-  کاری که درنظر دارید دشواری دارد اما غیر ممکن نمی باشد ولی با توکل به خداوند موفق می شوید و از عیب جویی دیگران هم هراسی به دل راه ندهید ، بگذار حسودان هرچه می خواهند بگویند ، جنابعالی با یکی از بستگان مشورت کنید
۵-  اوخیلی به شما عشق می ورزد اما توداراست و خجالت می کشد ، پس شما قدری حوصله کنید و به او فرصت بدهید
۶-  ازدواج عملی است از نظر تحصیل موفقیت با شماست اما بیمار بدتر می شود و سفر کرده فعلاً نمی آید خبر بدی درچند روز آینده خواهید شنید ولی نارحت نشوید پس از آن خبرهای خوشحال کننده ای دریافت می کنید
۷-   صبر کنید او بر می گردد بدانید برنده همیشه گامهای متعادلی بر می دارد ولی بازنده یا خیلی کند است یا خیلی تند
۸-   جنابعالی انسانی مهربان دلسوز از خود گذشته و با فرهنگ هستید حیف است با افرادی جاهل و پست و نادان نشست و برخاست کنید و یا به سخنان آنان توجه کنید شما به اصل و ریشه خانوادگی محکم خود توجه داشته باشید
۹-   ملاحت و بانمکی شما همه را خواسته و ناخواسته عاشق می کند ، پس مغرور نباشید
۱۰-  چرا با سخنان نیش دار خود دیگران را آزار می دهید اگر چه از صمیم قلب مهربان هستید اما زبانی نیش دار دارید حتی درسخن گفتن توجه کنید که دیگران را نرنجانید به پدرو مادر خود بیشتر توجه کنید و دلشان را به دست آورید
۱۱-  آنچه جنابعالی نیت کرده اید اگر چه عین واقعیت است ولی هر واقعیتی نیاز به مقدماتی دارد پس نگران نباشید مقدمات این نیت فراهم می شود

منم حافظ میگیری ممنون

نتیجه تفال :
۱-   حال که به او دلسته ای ظواهر وعوامل دیگر را دها کن چون او لیاقت هرگونه عشق و محبت را دارد
۲-   پ درجاده ای گذاشته ای که اگر چه مخاطرات فراوان دارد اما پایانی زیبا و دلچسب دراد این لذت به رنج و درد آن می ارزد به همین جهت عده ای بر ار شما خرده می گیرند وحسد می ور زند به سخنان آنا توجه مکن بلکه با اراده قوی و تلاش و تاپو توام با تووکل برخدا گام بردار
۳-   دوستدار زیاد داری اما آگاه باش که مگسانند گر د شیرینی تنها همسر و پدر و مارد دلشان برایت بی ریا می تپد و به توعق دارند بنا براین بابجبازی و عصبانیت زندگی را سخت مگیر
۴-   با افراد نادان افیونی و سیگاری نشست و برخاست مکن کهاز نزلت و مقام شما کسته می شود زیرا انسانها را از دوستانشان می شناسند
۵-   برای گشایش این نیت همین پنجشنبه به یکی زا مشاهد متبرکه برو و نذر خود را ادا کن
۶-   برادر سخت به شما نیازمند و خوارتان دچار گرفتاری شده که به کمک شما نیازمند اتس
۷-   هر چه می توانیبخر ولی از فروش دست بردار مژده ای دریافت می کنی و مسافرتی سودمند در پیش درای مسافر خواهد آمد
۸-   اگر می خواهید بین دو دشمن آشتی و صلح بوجود آید در ۶ شب متوالی با حضور قلب  معنی از سوره مبارکه انفال آیه ۶۳ تا ۷ آیه بعد از آ» را بخوانید
۹-   خواجه در بیتهای ۲-۴-۵- به ترتیب فرماید ( ای جان گاه از دلم آه بیرون میآید و گاه تیر به قلبم می خورد پی تو چه بگوم که چه می کشم )( چون زیبایی تو روز به روز زیادتر می شود پس نمی شود ماه را با صورت زیبای تو مقابله کرد ) ( دلم را بردی با این حال جان نثار تو می کنم پس بر من جزا ستم روا می داری زیرا ما از عشق تو اندوهگین هستیم ) تفسیر کنید