2777
2789
برا منم میگیری لطفا

۱-   با یک دیدار ، عاشق و شیفته و شیدای او شدی بطوریکه عنان و اختیار از دست داده ای ، پس خود را دربلایی افکنده ای که خارج شدن از آن بسیار مشکل است اما حتماً با صبر حل می شود
۲-   ایمان را قوی ساز و در راه مکتب و ایمان تلاش و گام بردار تا خداوند از شما راضی و به شما کمک کند پس برخدا توکل کن
۳-   شما راز خود را فعلاً آشکار نسازید زیرا زمان برای اجرای آن زود است چون این کار نیاز به صبر و شکیبایی دارد و روزی خواهد رسید که همای سعادت را درآغوش خواهی گرفت ، به شرط آنکه زمان را از دست ندهی و تردید و دو دلی راکنار بگذاری
۴-   همین پنجشنبه یه یکی از مشاهد متبرکه برو و درآنجا سوره مبارکه القارعه را باحضور قلب و معنی بخوان که گشایش حاصل می شود خرید توصیه می شود و لی فروش زود است ازدواج موقعش نرسیده طلاق نیز راهی طولانی دارد مسافرت خوبست و سفرکده می آید و مژده ای دریافت می کنی و با صبر به مرادت می رسی .
۵-   چرا دوست داری ، او را آزار دهی او با یک نگاه تو سرمست است موقعیت را غنیمت بدان عزیزم خیلی عشوه گری و سر به سرگذاشتن هم اندازه ای دارد خدا را خوش نمی آید
۶-   ازمحبتی که خدا به شما کرده دیگران را نباید آزار بدهید فوری نذر خود را اداکن و گرنه ضرر می کنی و از پدر و ماردت به ترتیب که می دانی دلجویی کن خبری و مژده ای در راه است
۷-   چند شب قبل خوابی ترسناک دیدید که موجب آشفتگی و پریشانی گردید این خواب به شما گوشزد کرد که مواظب اطرافیان خود باشید
۸-   سوء ظن بیهوده است برای رهایی از وســـواس و این دغدغه مسافرت یا گردش را توصیه می کنم
۹-   دقیقاً ۱۵ روز دیگر تحول اساسی درکار و زندگی شما حاصل می شود قدری مواظب باشید و با او گرم و صمیمی سخن بگویید تا زمان دراختیار جنابعالی باشد از هیچ چیز ترس و واهمه نداشته باشید دلهره شما بی مورد است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مننونم مهربون🌹🌱 اکه ممکنه این نیت روهم برام بگیر حامد بهم علاقه مند شده؟ میاد سمتم؟

نتیجه تفال :
۱-   خواجه دربیت سوم و آخر فرماید : ( بحث و گفتگویی که در آن محقل عشق و شوریدگی وجود داشت فرات را زحد دریافت اهل مکتب و برتر از گفتگو درمسایل عقلی بود ) ( دهان دوست کهعالج درد حافظ است به بوسه شیرین معشوق وابسته بود فریادو فغان ار آن که درهنگام بخشش بسیار کم گنجایش و سخت مضایقه نشان داد ) تو خود حدیث مفصل بخوان از این دو معنی
۲-   شخصی به شما حسادت می ورزد او دارای قیافه ای سبزگون موهای رنگ شده شرابی قدی کوناه و بینی کشیده است از او برحذر باشید
۳-   همسرتان را دوست بدارید که او به شما بسیار وابسته است نسبت به وی تردید نداشته باشید که موجب اقداماتی خواهد شد از افراد افیونی و سیگاری برحذر باشیدکه اخیراً نزدیک بود در دام آنها قرار گیرید و پول به آنها قرض دهید که خداوند شما را کمک کرد برخدا توکل کنید و با دعا و نیایش کارهای شما رهمراه با دقت سرعت عمل کوشش بیشتر عملی می گردد جنابعالی دارای روحیه ای مغرور سرکش لجباز پرشور با شخصیت پرسرو صدا جسو مهاجم پرانرژی عجول بی پروا سخاوتمند جاه طلب یاغی جنگجو شجاع و نترس کله شق و تند خود هستید
برای من 😔

نتیجه تفال :
۱-   خواجه در بیتهای ۳-۴-۵-۶ به ترتیب می فرماید ( دیشب مساله دشوار خود را نزد مرشد معرفت عرضه کردم کسی که با نیروی بصیرت و بینایی از مسایل پیچیده پرده بر می دارد ) ( او را درحالی یافتم که شاد بود و قدح باده معرفتش پر  ضمیر آگاهش درحالت روحانی و معرفت بود درحالیکه درآینه جام معرفت سرگرم کشف و شهود بود ) ( از پیر پرسیدم خداوند چه موقع این دال آگاه را به تو بخشید گفت زمانی محبت فرمود که این آسمان شیشه ای را بنا می کرد ) ( یکی از عاشقان که همیشه خدا با او بود ولی او خداوند را به دیده دل نمی یافت ناله می کرد و می گفت برای رضای خدای کعبه مقصود را به من نشان دهید ) جنابعالی خود از این چهار معنی نیت خود را بدست آورید
۲-   این نیت به شما نزدیک است اما به علت مشغله و تردید و عدم آگاهی از آن اطلاع ندارید برای اجرای این نیت از افراد آگاه کمک بگیرید و آنگاه دقت سرعت عمل و علاقه را همراه تلاش به کار بگیرید زیرا تا موقعیت راهی نمی باشد
۳-   نیت جنابعالی عملی می گردد به شرط آنکه ا زدانشمندان و آگاهان کمک بگیرید به مشاهد متبرکه بروید و دعایی کنید و محبت فرمایید مرا نیز دعا کنید که خواسته جنابعالی عملی می گردد

سلام گلم خوبین میگم اون خانومی ک برای فا.ل معرفی کردین چقد قبولش دارین؟؟من فا.ل گرفتم ازش میخوام بد ...

والا بخدا برای من خیلی خیلی راست بوده 

مگه دیگه یه چیزا جزئی مغایرت کرده .

اما اصل حرفی میزنه راسته خودتم با اشاره های می‌کنه میتونی متوجه بشی چیزی بارش هست یانه 

خودت راضی بودی ازش؟