2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این توی اینیستا گرفتم راضی بودم تازه کار میکرد توی روبیکا قیمت هاشم پایین بود قبلا توی ایتا فا.ل و‌...... میگرفت

@bano_roz6060

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
فکر کنم کرج هست قیمتشم خیلی خوبه کلا من الان سه ساله مشتریشم کاربر همین سایت بود خدایی برای خواستگار ...

می‌دونم عزیزم مبیبنی بقیه قابل مثلاً از پنج تا سه تا اتفاق میوفته دوتاش ن میگم یعنی همه حرفاش ایشون تک ب تک اتفاق میوفته یا شده برا شما هم یکی دوتاش اتفاق نیوفته 

من از این توی اینیستا گرفتم راضی بودم تازه کار میکرد توی روبیکا قیمت هاشم پایین بود قبلا توی ایتا فا ...

توروخدا درست میگه حسه یه نفرو میخام بدونم حتمن درسته؟😔

این کاربری تعلیق شده.
نیت کن 

دخترم گی میبنمممم

پدرش اونو ازم گرفته 

چ زمانی میبنمش😭😭

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
توروخدا درست میگه حسه یه نفرو میخام بدونم حتمن درسته؟😔

من برای خیانت برا دوستم گرفتم راضی بودم درست میگفت حتی گفتم به این اسم هایی که شک داشت و گفتیم گفت کدومه و حقیقت داشت

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
من برای خیانت برا دوستم گرفتم راضی بودم درست میگفت حتی گفتم به این اسم هایی که شک داشت و گفتیم گفت ک ...

موکل ک نداشت؟

باشه عزیزم ممنون😔

این کاربری تعلیق شده.
موکل ک نداشت؟ باشه عزیزم ممنون😔

اینو ازش نپرسیدم ولی اگه داشته بودم مشکلی برامون اینجاد نکرد

حسش بهم چیه😔

نتیجه تفال :
۱-   اخیراً شما یا همسر یا پدرتان اوضاع و احوال خوبی برخوردار شده و ملاقاتهای مهمی و گردش کا رخوبی داشته اید بدان که طالع جنابعالی  در برج سعد است بخوبی از آن بهره بگیر که هر کسی در زندگی یک مرتبه همای سعادت را در آغوش می گیرد و ب آثر آن تا آخر عمر راحت و آسوده می گردد پس شما مواظب باشید که با بی احتیاطی و عدم تدبیر آنرا پرواز ندهید تا در چشک مردمعزیز بمانید ونیت شما برآورده شود پس جای نگرانی نیست
۲-   اگر فکر می کنید که مضطرب هستی برداشت غلط شما از امور زندگی و خانوادگی است درحالیکه نم یدانید او شما را دوست دارد به شمااطمینان میدهم او از صمیم قلب شما را دوست دارد و کارتان سکه می شود
۳-   از تردید و دودلی سدت بردارید که رقیبان در کمین و حسودان در راهند پس با قدرت تمام با ابتکار و خلاقیت اوضاع را بدست بگیرید و بدانید کهموفق خواهید شد نگران نباشی پیشاپیش تبریک می گویم
۴-   عزیزم کار ما شاید این است کهمیان گل نیلوفر و قرن پی آواز حقیقت برویم پس فرزندم حقیقت هدیه ای نمی باشد که بسته بندی شده دریافت دارید بلکه حقیقت رمز و راز دارد که در دل انسان عارف و آگاه و با ایمان چون خورشید درخشانی است که می تابد همانطوریکه در قلب شما نور معرفت و عرفان تابیده است
۵-   از اینکه او به خانواده اش توجه دارد ناراحت نباشید او از شما دلخور است و برا بجبازی این کارها را م یکند
۶-   از تهدیدها نترسید او طبل تو خالی است
۷-   به شما اطمینان می دهم که این نیت با صبر و شکیبایی توام با زیرکی شما قابل حل می باشد