2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1825311 بازدید | 90821 پست
این دستورو دکتر اختری به من داد. خودت یه قاشق غذاخوری شیرخشت رو بریز تو یه لیوان آب بذار بجوشه و نصف ...

میشه هم همون اول هردورو بذاره باهم بجوشه رفیق، من اینجوری انجام دادم

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
سلام زهرا جان, خوبم ممنون, تو خوبی؟؟؟؟؟؟؟  

سلام‌گل جان. دقیقا تا یکی دوتا پیام قبلیت، باز داشتم فکرمیکردم ک چرا هنوز نیومدی و جواب ندادی ک یهو چشمم ب جمالت منور شد. خداروشکر.. دوستان خوب باشن ماهم خوبیم.🌷😚

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام‌گل جان. دقیقا تا یکی دوتا پیام قبلیت، باز داشتم فکرمیکردم ک چرا هنوز نیومدی و جواب ندادی ک یهو ...

خدا رو شکر عزیزم, چند روزه ساعتای ده یازده ظهر تا سه چهار بعدازظهر ضربان قلبم به شدت میره بالا, نفس تنگی دارم, نماز ظهر و عصر رو به سختی میخونم

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن.
خدا رو شکر عزیزم, چند روزه ساعتای ده یازده ظهر تا سه چهار بعدازظهر ضربان قلبم به شدت میره بالا, نفس ...

عه، آزمایش اینا ندادی؟ ان شاالله ک چیزی نیس ولی فکرمیکنم لازمه یه آزمایش بدی..

البته حس خوبم به الغدیر بود، نه محلاتی. صحبت کردم همونجا یه ماماي مهربون بود و راهنماییم کرد و خیلی ...

اشتباه نوشتم همون الغدیر منظورم بود   

خب خداروشکر. اره احتمالاتو درنظر بگیر یموقع تبریز نشد بیای لنگ نمونی.

انشاالله زایمان خیلی خوبی داشته باشی و هردو صحیح و سالم باشید

چه جالب! من امروز صبح که بیدار شدم و تاریخ رو از تو گوشیم نگاه کردم، تا دیدم امروز شنبه 8 خرداد هست ...

من از اونام که موفق به ویبک بشم همون لحظه گزارش حالمو ثبت میکنم براتون😘😄

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
شما دو هفته آخری. ضعیف بشی چه فایده؟ اگر نون و برنج رو کمتر کنی خب ضعف میری بنظر من معقول نیست. ممک ...

باران جان نمیدونم چرا از وزن بچه ترس تو دلم افتاده میترسم لگنم خوب باشه همه چیز اوکی وزنش کار بده دستم اعسوس و حسرت و اما و اگرش برام بمونه.

توواین سهدهفته شام و نهار ااقعا سیر خوردم و سختی ندادم به خودم.

یعنی اگه نون و برنج کم کنم در عوض گوشت تخم مرغ شیر آجیل و....تو برنامه باشه انرژی کافی تامین نمیشه برای زایمان؟

یا همون جور مثل قبل بخورم ولی پیاده روی زیااد کنم روزی چند ساعت؟🤔

آخه از طرفی میگین از نظر ورزشم خودمو خسته نکنم😥

سخت شده یا من گیج میزنم😣😥

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
سلام عزیزم نه منم هیچ وقت نفهمیدم حکمت اینو ک ب بچه های خیلی کوچولو چرا توی شیشه شون چایی شیرین درست ...

بعید میدونم این هفته دفع مکونیوم داشته باشیم.

ولی در کل خوب نیست فعالیت شدید تو این هفته ها.

واسه عرضی بودن هم اصلا تو این هفته ها نگرانی نداره میچرخه بازم.چون جاش خوبه و فضا به اندازه کافی داره

باران جان نمیدونم چرا از وزن بچه ترس تو دلم افتاده میترسم لگنم خوب باشه همه چیز اوکی وزنش کار بده دس ...

فکر نمیکنی خیلی حساس شدی؟!

نمیدونم شایدم من در مورد وزن بیخیالم… !!

اینقدرررر سر کم وزن بودن دخترم عذاااااااب کشیدم، که میگم این وزنش خوب و عالی باشه من سختیشو یه روز زایمان بکشم و تمام.. 

ولی در هر صورت خدا کارشو بلده.. 

فکر نمیکنی خیلی حساس شدی؟! نمیدونم شایدم من در مورد وزن بیخیالم… !! اینقدرررر سر کم وزن بودن دخترم ...

نمیدونم فقط دلم نمیخواد کم کاری کنم این سری و مثل سری قبل حسرت زایمان طبیعی به دلم بمونه.

سر دخترم واقعا هییچ کار و تلاشی واسه زایمان نکردم.

نه خودم نه تو زایشگاه ۵ ساعتی که بستری بودم ماماهای بخش‌.

دکترم دیروز میگفت چطور با این لگن بچه ۳۱۰۰ طبیعی نتونستی عجیبه برام هی درد دلم تازه میشد اگه یه کم ورزش میکردم که سزش درست تو دهانه لگن باشه یا یه ماما خصوصی داشتم کمکم میکرد شاید میشد و الان این همه اما و اگر نداشتم.

باران جان نمیدونم چرا از وزن بچه ترس تو دلم افتاده میترسم لگنم خوب باشه همه چیز اوکی وزنش کار بده دس ...

رها جان انقدر رو وزن نینی حساس نباش

اتفاقا وزنش خوبه وقتی لگن عالی داری دیگه نباید نگران باشی

راستی دکتر تا چندم بهت مهلت داده؟

نمیدونم فقط دلم نمیخواد کم کاری کنم این سری و مثل سری قبل حسرت زایمان طبیعی به دلم بمونه. سر دخترم ...

ان شاﺀالله اینسری حتما میتونی.. 

وزن ۳۳۰۰برای ۳۸هفته زیاد نیست.. با لگن خوبی که داری حتما میتونی..

توی گروه خانم صابریان یک نفر بود با وزن ۴۷۰۰ طبیعی زایمان کرد    

من از اونام که موفق به ویبک بشم همون لحظه گزارش حالمو ثبت میکنم براتون😘😄

ببینیم و تعریف کنیم!     

ان شاءالله عزیزم

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
ان شاﺀالله اینسری حتما میتونی..  وزن ۳۳۰۰برای ۳۸هفته زیاد نیست.. با لگن خوبی که داری حتما میتو ...

منم فکر میکنم اگر سونو دقیق بوده باشه این وزن، زیاد نیست.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچههابه نظر حقیر  

تغذیه تون رو «نرمال» داشته باشین

در حد پُرشدن و ترکیدن نباشه ولی نرمال باشه ورفع گرسنگی

فعالیتتون روهمزیاد کنید، اما نه پیوسته که باعث خستگی تون بشه.

مثلا در شبانه روز 2-3 تا 30 دیقه ای پیاده روی کنید

2-3 سری ورزش کنید هر باز ده دیقه

سجده رو چند بار برید ولی هر بار20 دیقه

نگران  اضافه وزنم نباشید.من ماه اخر که ورزشم بیشتر بود، برخلاف تصورم خیلی اضافه وزنم کم بود. فکننم 0.5 یا 1 کیلو اضاف کردم

چون خیلی انرژی می سوزوندم، یادمه (مخصوصا اون دوره ایکه پیاده روی رو همراه با کوبیدن پا به زمین انجام میدادم) همه تنم خیس عرق می شد، عرق از لای موهام می ریخت پایین!!!

ورزشم همین طور. باید بعدش خودمو با حوله خشک می کردم یا می رفتم حموم!

به خاطر اینکه یه کم عرق می کنید نترسید، خستگی منظور اینه که انقد نفس نفس بزید  نتونید یه جمله ی سه کلمه ای رو پشت سر هم بگید. 

بعدشم از اینکه زیر دلتون یا مفصل راه پا، یا کمرتون یه کم درد می گیره موقع راه رفتن و ورزشم نترسید!

اگر جفتتون پایین نیست، یا دکتر هشدار نداده که ریسک زایمان زودرس دارین، الکی نترسید از فعالیت.

فعالیت یکی از راه های راحت شدن زایمانه! ببینید قدیم زن ها چقدر راحت زایمان می کردن؟ چون فعالیت داشتن

اگه این هفته های اخر همه ش بنشینید یه گوشه چطوری انتظار دارید زایمان طبیعی راحت داشته باشید!؟

ورزش و پیاده روی رو به خاطر اینکه یه نموره درد داریدقطع یا  کمنکنید

این دردا نشون میده بچه داره هول میده به سمت پایین...

ما هم داریم این کارا رو می کنیم بچه بیادپایین دیگه!!!

وگرنه دور از جون شما مرض نداریم این همه ورزش و پیاده روی کنیم که !  

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.