2789

اول اینکه از امضام خجالت زدم ازبس کم میام سایت یادم بدین چ جور تغییرش بدم ممنون ....من دوتا معجزه بزرگ از نماز استغفار دیدم ...شرمنده تاپیک قبل بخونید اون جا طرز خوندنش گذاشتم ...غمی که ده سال رو دلم بود دیشب حل شد ..من نیت نماز استغفارم یک چی دیگه بود این برام لاینحل بود و ناامید و فراموشش کرده بودم .....معجزه میخوای؟؟؟بخون بخون بخوووووون ...آیه الله بهجت پنج بار در روز میخوند دو دقیقه بیشتر وقتا نمیگیره روزی یکبار بخون رفیق ..حتماااا بخون ...الهی همگیتون حاجت روا

دبا معرفت لوتی خیلییییییی خستم یا منو بکش یا مشکلاتم حل کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امضات که عالیه

ولش کن😂😆

قصاب برتر خاورمیانه، مدرک کارآموزی از اندیشکده مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

چجوری بخونم چجوری خب

بعد از حمد سوره قدر میخونی بعد ۱۵بار استغفرالله ..رکوع میری بعد ذکر رکوع ۱۰بار ..مری حالت قیام بازم ۱۰بار میگی
.میری سجده ۱۰بار بعد از سجده بازم ۱۰بار سجده دوم که رفتی بازم ده بار میگی سر از سجده برداشتی بازم ده بار ....رکعت دوم هم ب همین صورت.تا اینجا شد ۷۵استغفار رکعت دوم هم۷۵جمعا شد ۱۵۰استغفار ..من یک معجزه دیدم از این نماز اجازه ندارم بگم ..

چجوری بخونمش عزیزم

بعد از حمد سوره قدر میخونی بعد ۱۵بار استغفرالله ..رکوع میری بعد ذکر رکوع ۱۰بار ..مری حالت قیام بازم ۱۰بار میگی
.میری سجده ۱۰بار بعد از سجده بازم ۱۰بار سجده دوم که رفتی بازم ده بار میگی سر از سجده برداشتی بازم ده بار ....رکعت دوم هم ب همین صورت.تا اینجا شد ۷۵استغفار رکعت دوم هم۷۵جمعا شد ۱۵۰استغفار ..من یک معجزه دیدم از این نماز اجازه ندارم بگم ..

چجوری بخونمش عزیزم

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

برای نیت احساسی هم جوابه؟ حتی اگه به صلاح نباشه؟

هرچی هر حاجتی ...ازدواج ..مال ..رهایی از زندان ..و....

من همین الان داشتم با خدا حرف میزدم.. گریه میکردم.. نمیدونم تاپیکتون نشونه بود یا چی..ولی انگار اروم ...