2789
عنوان

آهنگای‌ شجریان دوست دارید آیا

1 بازدید | 19 پست

یه سرچی ازش زدم فهمیدم:

شجریان قبل خوانندگی و معروف شدن با خانمی توی جوونیش ازدواج کرده این خانم از صفر به صد رسوندتش و سختی های زندگی باهاش مونده مثل خیلی از خانم های دیگه فداکاری کردن اما شجریان معروف بعد ۳۰ سال زندگی مشترک همسرش رو طلاق میده و یه سال بعد با دختر ۲۶ ساله که جای بچه خودش داره ازدواج میکنه! اینقدر جلَب و نامرده؛ فکر کن ۳۰ سال با کسی باشی یهو به هوای کس دیگه چشم روی ۳۰ سال زندگی ببندی

از اون بد تر

همایون پسر شجریان بعد حدود ۴ سال از این ماجرا میره با خواهر زن باباش ازدواج میکنه💩 یعنی پدر و پسر میشن باجناق هم . اینقدر بی غیرت و بی معرفته به هیچکسی اندازه این مادر(فرخنده گل افشان) ظلم نشده

مرد ها همچین ذاتی دارن اونوقت چهره معروف هم هستن البته رسانه هم طرفشون میگیره و به صورت علنی بیان نکردن شجریان خیانت کرده به زن اولش ولی خب چه توضیحی برای این مسئله هست که بعد ۳۰ سال زندگی یهو جدا شی و بعد مدت کوتاهی باز کسی جای دخترت ازدواج کنی؟

همیشه یه حس بدی از شجریان داشتم ولی نمیفمیدم چرا

I said yes💞 تو مرا جان جهانی چه کنم جان جهان را

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

#قضاوت #ممنوع

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

زیاد نه

مشکل از ماست که یهو یه ادمو برا خودمون بت میکنیم و خیلی بزرگ میبینیمش یکیش ایشون ک شما گفتی

یکیش گوگوش(من خیلی اهنگاشو دوسدارم) اما واقعا ادم خودخواه و بدی بوده از بچگی ب پسر بدبختش بخاطر شوهرای متعدد ظلم کرده و از خونه بیرونش کرده تا همین چند سال پیش سر پیری که با رها بود و خونه پسرشو بهش داده بود اونم فروخته بود و فرار کرده بود

در مورد همه افراد همینو میگید؟اگه اینجوریه شیفته اخلاقتون شدم

اره بخدا

اخه ماها تو جایگاهی نیستیم ببینیم بقیه چه تصمیمی میگیرن و چطور زندگی میکنن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ممنون بابت اطلاعاتت

البته میدونی خیلی از بازیگرا و ادمای مشهور از این زندگی ها دارن .که اونا بخاطر استعدادشون مشهور شدن نه سبک زندگیشون و وقتی چیز موفقی تو زندگی اون نیست ارزش بلد و تبلیغ نداره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یکی ممکنه هنرمند خوبی باسه ولی انسان خوبی نباشه پدر یا همسر خوبی نباشه یا حتی شهروند خوبی برای جامعه نباشه بنطرم این خیلی مهمه که مردم متوجه بشن که هنرمند یا سلبریتی بودن حتی دانشمند بودن دلیل بر این نیست که اون فرد خیلی انسان خوبیه و باید به حرفاش و رفتارش احترام گذاشت میشه از هنرش لذت برد از علمش استفاده کرد در همین حد نه بیشتر لازم نیست ادما رو پررنگ کنیم

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

با زندگی شخصیش کاری ندارم حقیقتا

ولی جزو اساتید موسیقی و صداش بهشتیه>>>

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

زیاد نهمشکل از ماست که یهو یه ادمو برا خودمون بت میکنیم و خیلی بزرگ میبینیمش یکیش ایشون ک شما گفتییک ...

آره گوگوش انقلاب شد از شوهرش طلاق گرفت رفت با سپاهی ازدواج کرد کاریش نداشته باشن بعد رفت خارج از سپاهی طلاق گرفت.. منم ازش خوشم نمیاد

I said yes💞 تو مرا جان جهانی چه کنم جان جهان را