2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1825311 بازدید | 90821 پست
منم یه بار مراجعه داشتم به بیمارستان محلاتی و از ماماها و پرسنلشون پرسیدم کدوم دکتری اینجا ویبک انجا ...

خب پس همون محلاتی که حس مثبتی بهش داری رو پیگیر باش. حالا باز پیگیری کردی؟ با دکتر یا مامای موافق ویبک تو محلاتی صحبت کردی؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

@مامان_حدیثه_فاطمه    عزیزم کجایی؟ چندروزه نیستی؟خوبی ان شاالله؟

سلام زهرا جان, خوبم ممنون, تو خوبی؟؟؟؟؟؟؟ 

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن.
منم همین فکرو میکنم به نظرم منظور باران این بود که بیش از حد خودتو خسته نکنی تا موقع زایمان بی جون ...

اره واقعا هم همین طوره اگه خودمون رو از قبل از شردع دردا خسته کنیم دیگه موقع زایمان با دردها جون نداریم ورزش کنیم

الان بهتره به اندازه ورزش کنیم تا لگن اماده بشه و روز زایمان حسابی ورزش کنیم تا زایمانمون سریع تر بشه

چقد من از شیشه شیر و مخصوصا پستونک بدم میاد شیشه شیرو که مجبور شدم به بچه اولم بدم، ولی در مورد پست ...

خیلی خودت رو دگیر این مسال نکن

البته من خودم با قند داغ یا نبات داغ برای دل درد بچه موافقم

یا دادن شیر خشت و ترنجبین البته در حد نرمال ها هر پنج شش ساعت یه قطره چکون کوچولو

ولی اصلا نمیتون حرف دکترا رو قبول کنم،میگن تا شش ماه به بچه جز شیر مادر چیزی نده ولی از اون ور کلی قطره آ د و کلیک داشته باشه کلی داروی شیمیایی میدن😡

نه جثه خودمو شوهرم ریزه.یعنی قد بلند و چهار شونه و هیکلی نیستیم. دخترم تو ۴۰ هفته و ۳ روز ۳۱۵۰ زایم ...

شما دو هفته آخری. ضعیف بشی چه فایده؟ اگر نون و برنج رو کمتر کنی خب ضعف میری

بنظر من معقول نیست. ممکنه سر زایمان نتونی خوب زور بزنیا

وقتی تو سه هفته فقط یک کیلو اضافه کردی یعنی از حد نرمال یه چیزیم کمتر اضافه کردی

کمتر بخوری دیگه چی میشه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
ترمز رژیم غذایی رو میکشی؟🤔

همه چی

خصوصا فعالیت.

ارامش و سبک بودن کارها و تغذیه مقوی توی اخرها خیلی مهمه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
یه سوال دیگم دارم. اونا که دو تا بچه دارن بگن از کی باهم تو یه اتاق گذاشتنشون. یعنی سن بچه ها چقد بو ...

من کلا بچه هام با همن

منظورت چیه

اینقدر نگران زایمان زودرس نباش. بنظر من زایمان قبلی هم معلوم نشده چرا زود زائوندنت.

فشار شاید بخاطر اضافه وزنته.

منم خیلی اوقات رو مثانه م فشار وحشتناک میاد.

مثلا همیه دیروز.

حالا هفته تم پر میکنی بعد باید دلداریت بدیم بچه دنیا میاد غصه نخور.

فقط ارامش داشته باش

اینقدر نگران زایمان زودرس نباش. بنظر من زایمان قبلی هم معلوم نشده چرا زود زائوندنت. فشار شاید بخاطر ...

فشار همراه با درد طبیعیه یعنی؟ 

بعد مگه نمیگن وقتی خیلی خسته میشید ورزش یا پیاده روی رو متوقف کنید؟ 

همه چی خصوصا فعالیت. ارامش و سبک بودن کارها و تغذیه مقوی توی اخرها خیلی مهمه

شدیدا باهات موافقم باران جان

من دیروز یکم ورزش و پیاده روی کردم بعدش هم دکتر که رفتم دوساعت معطل شدم و بعدشم خونه مادرشوهرم رفتم

امرردز صبح زود بلند شدم برم واکسن پسرم رو بزنم کلی اونجا این ور اون ور رفتم الان اومدم خونه له له ام

از خستگی نمیتونم تکون بخورم

واقعا همفکر میکنم اگه تو روز خسته باشیم و غذای درست و حسابی نخوریم،هر وقت درد مون بگیره دیگه توان نداریم ورزش کنیم و اون اخرش زور بزنیم

خیلی خودت رو دگیر این مسال نکن البته من خودم با قند داغ یا نبات داغ برای دل درد بچه موافقم یا دادن ...

اموکسی کلاو به بچه زیر ۶ ماه میدن اونوقت میگن اب ندین مگه میشه منم میدم به بچه در حد نرمال 

خب پس همون محلاتی که حس مثبتی بهش داری رو پیگیر باش. حالا باز پیگیری کردی؟ با دکتر یا مامای موافق وی ...

البته حس خوبم به الغدیر بود، نه محلاتی. صحبت کردم همونجا یه ماماي مهربون بود و راهنماییم کرد و خیلی هم استقبال کرد و گفت دکتر متولی اینجا ویبک انجام میده و من یه خانوم دیگه هم همراهش هستیم. شماره ی خودشم داد که هر مشکلی داشتی تماس بگیر، گفت هفته ی 33 بیا یبار که دکتر بررسی کنه شرایطت رو، احتمالا همون سونو برای ضخامت و چسبندگی اینا بخواد، بعدش اواخر میای برای بررسی لگن و معاینه و... گفت هر موقع هم دردت گرفت میایی و دکتر حاضر میشه بالا سرت. حالا اینبار تصمیم دارم رفتم تبریز برم یه سر دکترو ببینم، ببینم چطوره. البته اینجا هم پیش یه ماما رفتم، گفت اینجا(پیرانشهر) ویبک انجام نمیشه و می‌فرستیمت ارومیه. گفتم آخه ارومیه بیمارستانا قبول نمیکنن قبلا تماس گرفتم، گفت نه همه ی بیمارستانا قبول میکنن!ما همیشه می‌فرستیم. اینم یه گزینست دیگه،یهو تا تبریز نرسیدم، خودمو برسونم ارومیه  یه دکتری هم هست تو ارومیه، واسه ارومیه ای های عزیز میگم، میترا حبیب زاده، موافق و عامل ویبک هست.

ای وای اشتباه نوشتم، سه ماهه دوم یعنی بعد ۱۳هفته

سلام‌متین جان . اول نوشتی سه ماهه سوم، یعنی اشتباهه و از ۳ ماهه دوم میبستی؟ آقایعنی  از ۳ماه دوم میبستی یا ۳ماه سوم؟ چونَکَنه!!!

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
چقد من از شیشه شیر و مخصوصا پستونک بدم میاد شیشه شیرو که مجبور شدم به بچه اولم بدم، ولی در مورد پست ...

سلام عزیزم نه منم هیچ وقت نفهمیدم حکمت اینو ک ب بچه های خیلی کوچولو چرا توی شیشه شون چایی شیرین درست میکنن و میدن.. منم ندادم..

بچه ها ممنون از راهنماییاتون.🌷🌷🌷

جمع بندی منم طبق گفته های شما این شد ک دکترم برا ورزش فکرکرده منظورم سنگین ورزش کردنه، ک خب من منظورم خیلی سبکش بود ک بدنم آمادگیشو پیدا کنه بعد برا ورزش خسته نشه زود..در حد همون پیاده روی میرم و چند ست کگل و یکی دوست نیم پل و کششی بقیه حرکاتم فقط اداشونو درمیارم.. 👯‍♀️

برا شکم بندم شاید فکرکرده دائم میخوام ببندم. در حالیکه منظورمن موقع کارو و ورزشو پیاده روی بود اونم ۶ ماه ب بعد، اوایل هم شل میبندم هم زیاد نمیبندم..👍👍👍

حالا ی سوال دیگه دارم از حاش خانوما،  بچه ها، توی هفته های بالا خستگی باعث دفع مکونیوم میشه، توی هفته های پایین مثه من چی؟ من الان پیش میاد ک خیلی خسته میشم چندین ساعت بیرونم، فقط میفهمم ک وقتی فعالیتم زیاد میشه حرکت نمیکنه وا،   ‌زورا رو ما میزنیم ایشونا خسته میشن و چیزمیز دفع میکنن؟  اره؟ جل الخالق...

راستی ی چیز دیگه، دیروز میگم چرا حرکاتشو همه جای شکمم میفهمم، بالا پایین چپ راست، دست زده میگه بچه عرضیه😒

این گونه از جنان(جمع جنین) ک خطر و تدابیر خاص و ویژه ای ندارن؟ ها؟😁

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک