2789
عنوان

فردا روز سرنوشت ساز کنکوریا هست

1 بازدید | 10 پست

فردا مثل اینکه استاد خسرودماغ قراره جلسه داشته باشن با اعضا و رئیس جمهور و وزیر و اینا.امیدوارم آقای از اون دستوراتی که به برادر عزیزشون آقای عارف میدادن هم اینجا هم بدن که مثبت بشه حداقل امسال

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

خسرو پناه واقعا مصداق بارز اخوند بی مصرف

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش اقای پزشکیان خودش امضا کنه میگن یه امضای ایشون همه چیو حل میکنه

این مترسکه کلا نقش سخنگو رو داره

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

از نظر من آدم خوبیه امیدوارم فردا بهمون کمک کنه

آدم خوبی هست ولی خب کاره ای نیست این بنده خدا اومد ی واتساپ رو رفع فیل.تر کرد زدن ترکوندش 90 روز چه بسا بیشتر نتمون رو کلا قطع کرد!!!