2777
2789
عنوان

ماهی کبابیم چرا تلخ شد؟

130 بازدید | 9 پست

یکم تلخ بود مزه ش . گوشتای قسمت داخلی ترش خوب بود اون قسمت ک مواد زدم تلخ بود. زردچوبه و ابلیمو و سیر و پیاز و فلفل نمک و زعفران زدم‌ . باید میرفتیم جایی دیر درستش کردیم حدود ۶ ساعت موند توی مواد. هم ترش شد هم تلخ. مسموم نشده باشه😐

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
آبلیمو روی حرارت تلخ میشه

پس واسه اینه خیلی ابلیمو زدم هم ترش بود هم تلخ. خیلی ترسیدم خراب نشده باشه🤧خداروشکر پس

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای ماهی کبابی حشو جنوبی درست کن دیگه لازم نیست آبلیمو بزنی

اون چطوریه عزیزم

بشور 😁 و بعد سرخ کن 

خوردم تموم شد فقط با ترس میخوردم ک نکنه فاسد شده باشه بعد بمیرم😂

اون چطوریه عزیزم

پیاز و سیر  رنده شده و سبزی ماهی و نمک و فلفل  سرخ کن و تمر هندی بزن اینقدر خوب میشه دیگه لازم به طعم دار کردن نیست 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
پیاز و سیر  رنده شده و سبزی ماهی و نمک و فلفل  سرخ کن و تمر هندی بزن اینقدر خوب میشه دیگه ...

مرسی عزیزم