2777
2789
عنوان

سیسمونی وظیفه پدر عروسه بده

98 بازدید | 9 پست

پدر عروس هیچ وظیفه ای نداره که سیسمونی بده اگر هم بعضی ها میدن لطف میکنن 

ولی در کل وقتی شما و همسرتون تصمیم میگیرید بچه دار بشید باید تمام مسئولیت هاشو از خرید سیسمونی تا بزرگ شدنش رو برعهده بگیرید 

پدر عروس گناهی نکرده که بخواد جور بچه دار شدن دو نفر دیگه رو بکشه 

پس لطفا اگر میدونید در توان پدرتون نیست و نامزدتون میگه رسمه باهاش مطرح کنید و همون اول باهم کنار بیاید نه اینکه خانواده رو تحت فشار بگیرید سیسمونی و وسایل بچه شما رو بگیرند 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
طرف ما که با پدر عروسه بیچاره پدره عروس هم جهاز و هم سیسمونی هم طلا سر عقد برای داماد پدر داماد هم ه ...

واقعا بعضی ها خیلی فشار میارن به خانواده داماد همه چیز باید متعادل باشه بعضی ها به اسم همین رسم ها باعث شدن خیلی ها از ازدواج وحشت داشته باشن

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صددرصد حرفت و قبول دارم 

پدر و مادر عروس یا داماد هر کدوم به بچه هاشون کمک کنن لطف میکنن خیلی خوبه که کمک کنن به دو تا جوون واسه تشکیل  زندگی و بچه دار شدن 

ولی اینکه تبدیل به رسم بشه و فقط طرف به عهده بگیره 

اونم با این شرایط و تجملات واقعا مسخره س 

معلومه با این رفتارا ازدواج و بچه دار شدن سخت میشه 

والا بابای بدبخت ما پول یه اپارتمان جهاز و سیسمونی و کادو و خلعتی و کوفت و زهر مار همراه ما کرد هنوز منتشونم هست اینو نداری اونو نداری😒حالم بهم میخوره از این رسمای مسخره

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

صددرصد حرفت و قبول دارم  پدر و مادر عروس یا داماد هر کدوم به بچه هاشون کمک کنن لطف میکنن خیلی ...

دقیقا میتونن کمک کنن که جونشون اول زندگی تحت فشار نباشه 

اما متاسفانه الان یک عده از خانواده ها کلا وظیفه پدر عروس میدونن

توقع هم دارن از تخت خواب جنس عالی تا فین گیر بگیر همه رو پدر عروس بده در حالی اگر بخواهیم به رسم نگاه کنیم از قدیم رسم بوده پدر داماد خونه و ماشین داماد رو تقبل کنه اما الان یا اکثر خود پسر خونه ماشین میگیره و خانواده نمیده یا هم که ندارن کلا 

پس صرفا نمیشه به رسم اتکا کرد همون طور برای خانواده داماد سخته الان حداقل پنج میلیارد هزینه کنن خونه بدن واسه پدر عروس هم سخته که دخترشو بده چهاز بده عروسی جدا هم بگیره سیسمونی هم بده خب واقعا گناهی نکرده خانواده عروس

والا بابای بدبخت ما پول یه اپارتمان جهاز و سیسمونی و کادو و خلعتی و کوفت و زهر مار همراه ما کرد هنوز ...

مسئله همینه به قول شما میدن هم هزار تا عیب ایراد میذارن روش 

نمیدونم لباس بچه دون دون شده تخت بچه یکم خش داره چرا شیشه شیر دو تومنی نیست چرا جهازت پوست کن نداره چرا سفره پاک کنیت از ابریشم نیست در کل دهنشون سه متر بازه این وسط فقط پدر عروس تحت فشاره

کی این رسم مسخره رو دراورده واقعا بنظرمن هرکی از پدرزنش سیسمونی بگیره داماد سرخونه حساب میشه، چطور ...

والا منم نمیدونم کی گفته بر چه حسبی گفته پدر عروس دختر بده جهاز بده عروسی هم بگیره سیسمونی هم بگیره دیگه اون داماد چه کار مفیدی برای زندگیش انجام داده در واقع؟