2777
2789

بچه ها من چون تنبلی تخمدان دارم دیر حامله میشم 

به دخترم یاد داده بودم دستاشو ببره بالا بگه داداش . هر وقت بهش میگفتم دعا کن دستاشو میگره بالا میگه داداش بعد میگه امین میدونم این حاملگیم از دعاهای دخترمه

الهی قربون خودش و خدا برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتي بچه دنيا اومد و مهمونا اومدن با بچه اول مياي تو حال و با مهمونا حرف ميزني و بعد از بچه اول ميخو ...

راهنمایی های خیلی خوبی میکنی ممنون 

من خودم نمیتونم باور کنم دومی رو بتونم به اندازه اولی دوست داشته باشم 

نمیدونم چرا انقدر نامانوسه برام 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
راهنمایی های خیلی خوبی میکنی ممنون  من خودم نمیتونم باور کنم دومی رو بتونم به اندازه اولی دوست ...

اینجوری فکر میکنی منم همینطور بودم وقتی دیدمش فهمیدم هیچ فرقی باهم ندارن الانم سومی همین‌قدر دوست دارم سه تاشون عشق خودمن 😍😍😍😍😍😍

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

من دخترم ۴ سال و ۱۰ ماهشه

همون اولش که فهمیدم بهش گفتم

چون همش میگفت ماهم نی نی میخوایم و چشم انتظار بود

وقتی بهش گفتم خدا نی نی گذاشته تو دل مامانی

نمیدونییییی چه ذوقی زد

از بس شوهرم میگفت مواظب باش و چیز سنگین بلند نکن 

دخترمم یاد گرفته

دیگه نذاش چیز سنگین بلند کنم

چیزیبخوام برام میاره

نمیذاره بلند بشم

میخوام غذا درست کنم کمکم میکنه

دختر داشتن نعمت بزرگیه

خدا به همه ارزومنداش بده😍😍🙏🙏🙏

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
راهنمایی های خیلی خوبی میکنی ممنون  من خودم نمیتونم باور کنم دومی رو بتونم به اندازه اولی دوست ...

براي منم همينطوره منم حسم نسبت به فرزند دومم كمي كمتره ولي دليلش اينه كه هنوز دومي بيرون نيومده و تو شكممونه  ولي وقتي بياد بيرون دومي هم مثل اولي ميشه تمام وجودمون البته هرچي جلوتر ميريم باور پذير تر ميشه برامون

راستش یکی از مشکلات ذهنی من هم درباره بچه دوم همینه که نمیخوام یکی دیگه رو اندازه پسرم دوست داشته باشم ! 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

من هنوز به دخترم نگفتم و تا وقتی شکمم بزرگتر نشه نمی گم.چون اولا بچه زمان براش طولانی تره و براش دیر می گذره و بعدش اومدن بچه دوم نیاز به امادگی اولی داره باید زمان داشته باشه برای پذیرشش که اگه بفهمه حساس میشه واماده کردنش سخته

براي منم همينطوره منم حسم نسبت به فرزند دومم كمي كمتره ولي دليلش اينه كه هنوز دومي بيرون نيومده و تو ...

چند هفته ای هما جان 

راستش یکی از مشکلات ذهنی من هم درباره بچه دوم همینه که نمیخوام یکی دیگه رو اندازه پسرم دوست داشته با ...

مسی برو با کسانی که تک فرزند هستن و الا بزرگ شدن صحبت کن اونوقت بهترین نتیجه رو میگیری 

منم اینجوری رفتم جلو