2777
2789
دوتا پسر البته پسرم منتظر خواهر بود و خيلي خواهر ميخواست ولي خواست خدا پسر بود البته همجنس  باش ...

این که همجنسن خیلی عالیه همبازی خوبی میشن کاش برای منم همجنس بشه 

البته بعضیا میگن یکی دختر یکی پسر که تجربه کنی هردوشو ولی من میگم همجنس عالیه با هم دوست میشه چه دختر چه پسر 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
این که همجنسن خیلی عالیه همبازی خوبی میشن کاش برای منم همجنس بشه  البته بعضیا میگن یکی دختر یک ...

هم جنسبراي بچه ها خوبه، يه دختر و پسر براي مامان بابا ها كه از هر دوشون دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نیست که به بچه بگی بخاطر بارداری اینجوری میشی منم نگفتم پسرم میگفت مامان چی شده میگفتم غذا خورد ...

حرف شما وقتی درسته که فقط خودتون با بچه تون در ارتباط باشید.همه اطرافیان این حساسیت ها رو درک نمی کنن.ترجیح میدم به همه بگم دخترم نمی دونه تا درباره اش با اون صحبت نکنن.

من پسرم ۸سالشه من توماه ۵ گفتم چون سال پیشش یه سقط خیلی خیلی بدداشتم که خداروشکرمیکنم نذاشتم بفهمه چون خیلی عاطفیه پسرم.الان که میدونه اینقدرکمکم میکنه وتا یه ناله میکنم میپره گوشیو برمیداره تا باباشو خبرکنه اخه میگه مامان من از دوا دکتری چیزی نمیدونم  خیلی خوشحالم خداروشکرمیکنم که باهم توخونه ایم ومواظبمه

من مامان خوشبختیم میدونین چرا؟چون خدا دوتاپسر بامحبت ومهربون داده که جبران بی کسی ها وبی محبتی ها درزندگیم باشن.خدایا خودت نگهدارشون باش