2777
2789
مسی برو با کسانی که تک فرزند هستن و الا بزرگ شدن صحبت کن اونوقت بهترین نتیجه رو میگیری  منم ای ...

موافقم هولاكويي هم مخالف تك فرزنديه كلا روانشناسا همه مخالف تك فرزندي هستن كلي از اسيب هاشون ميگن اصلا تك فرزندي خوب نيست يا نبايد اورد يا وقتي مياري دوتا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخصوصا ماههای اول که حال ادم بده ممکنه بچه از نی نی منتفر بشه که حال مادرش رو بد کرده

لازم نیست که به بچه بگی بخاطر بارداری اینجوری میشی منم نگفتم پسرم میگفت مامان چی شده میگفتم غذا خوردم حالم بد شد باید برم دکتر 

اینجوری که معلوم بچه حساس میشه 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
٣٥ هفته ام عزيزم انشااا ماه ديگه مياد شما چي؟

من اول راهم 

تا دو هفته پیشم مشکلاتی داشتم که های ریسک بود بارداریم برای همین هنوز کسی تو فامیل هم نمیدونه و نمی خوام بگم البته به جز پدر و مادرامون 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
لازم نیست که به بچه بگی بخاطر بارداری اینجوری میشی منم نگفتم پسرم میگفت مامان چی شده میگفتم غذا خورد ...

من حالا به پسرم ميگفتم ني ني چون تا ه تو دلمه به بوي غذا ها اشنا نيست حساسه بدش مياد باعث ميشه من حالم بد بشه. پسرمم مسگفت اشكال نداره مامان عادت ميكنه ولي الان ميبينم حرف شما بهتره

تا هفته ی پیش استراحت مطلق بودم بهش گفتم کمرم درد میکنه. البته دروغ نگفتم چون کمرم به شدت درد میکرد مثل زمان پریود شدن 

من اول راهم  تا دو هفته پیشم مشکلاتی داشتم که های ریسک بود بارداریم برای همین هنوز کسی تو فامی ...

بزار ٣ ماه شدي بگو ولي از الان تو گوش فرزندت بخون كه دوست داري خواهر يا برادر داشته باشي يا داشتانهايي كه توش راجع به خواهر و برادرا هست بخون شبكه پويا هم كه ماشاااا يه كارتون رو هي ميزاره كه دختره خواهر يا برادر ميخواد  

تا هفته ی پیش استراحت مطلق بودم بهش گفتم کمرم درد میکنه. البته دروغ نگفتم چون کمرم به شدت درد میکرد ...

خوب کاری کردی اصلا دل درد و کمر درد و تهوع کلا هر چیزی که باعث بشه بچه حس بدی نسبت به نینی داشته باشه بهش نگو بخاطر نینی هست 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
بزار ٣ ماه شدي بگو ولي از الان تو گوش فرزندت بخون كه دوست داري خواهر يا برادر داشته باشي يا داشتانها ...

اره اتفاقا رو همین کار میکنم خیلی وقته بهش میگم چه خوبه برادر داشتن 

ون خودش خیلی رو خواهر تاکید داشت دیدم اگه پسر بشه می خوره تو ذوقش الان دارم رو پسر تاکید میکنم تا متعادل بشه 

انشااا كه اين مدت با خوبي و خوشي بگذره و ني ني رو دنيا بياري و از جمع ٤ نفرتون نهايت لذت رو ببري

ممنون دوستم همچنین شما