2777
2789

دختر من چهارسالشه،از همون اولش بهش گفتم،خیلی هم خوشحاله،تازه مراقبه یوقت نخوره به شکمم،وقتی میخوام از جام بلند شم دستمو میگیره میگه یا علی،😁😍😍😍😍هر روزم یه اسم برای داداشش میگه،😂

خدایا شکرت🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی  دختر منم انقدر گفت چرا فلانی خواهر داره من نداره یا داداش داره من ندارم دلم سوخت البته م ...

ای جان فسقلیای الان باهوش هستن البته نباید هم اطلاعات اشتباه بهشون داد فکر کنم توی مهد و مدرسه هم بهشون اطلاعات مربوط به خانواده و اعضای اون رو میدن

پسر من یکی از برنامه های مهدشون همین بود درباره ازدواج و خانواده و نوزاد و ..

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

من پسرم الان كلي اماده اس و منتظر داداششه ولي بازم بايد روشون كار كرد ميريم بيرون براي خريد ني ني براي پسرم هم حتما لباس ميخرم دكتر هولاكويي ميگه فرزند دوم براي بچه اول مثل هوو ميمونه و بايد بچه رو كلي اماده كرد و بعد دنيا اومدن بچه دوم بچه اول بايد مهد بره تا بتونه با دوستاش سرگرم بشه اگر پسره فرزند  اول حتما همسرت بايد نقشش پر رنگ تر بشه و باهم همشبيرون وگردش و تفريح برن يه چند تا اسباب بازي بخر خيلي ام گرون نباشه موقع ديدن فاميل ببراي بچه دوم به فاميلا اسباب بازي ها رو يواشكي بده كه بهش بدن

عزیزم خوب یکی دیگه اقدام کن اتفاقن دو ماه قبل از حاملگیم دخترم میگفت تو دل ماما نی نی . برام خیلی ع ...

تصمیم قطعی ندارم درباره بچه دوم 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
خوب شاید همین موضوع باعث بشه مفهوم انتظار رو درک کنه البته باز هم خودت اخلاقش رو بهتر میدونی

من خودم هنوز نتونستم مفهوم انتظار رو درک کنم هر روز میرم تو محاسبه ی سن بارداری ببینم چقدر جلو رفتم   

خودم کم طاقت ترم خخخ

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

چقدر سخت میگیری بهش بگو یه نینی تو شکمت داری تا چند ماه دیگه بدنیا میاد 

من پسرم سه سالش بود دخترم بدنیا اومد از همون موقع بهش میگفتم مامان نینی داره عکس نینی نشونش میدادم فیلم نشون میدادم اصلا هم به مشکلی نخوردیم الانم که باهم همبازی هستن 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

آخی چه دختر شیرین و تیزهوشی دارید. خدا حفظش کنه براتون. همچین بچه‌ای اگه با صداقت بهش بگید مسلماً براش بهتره و درک میکنه، و خیلی بهتر از اینه که از دیگران بشنوه.

💚💚💚 عضو گروه سبز، وزن الان ۵۶/۵، وزن هدف ۵۳ 💪🎯 قد۱۶۰
من پسرم الان كلي اماده اس و منتظر داداششه ولي بازم بايد روشون كار كرد ميريم بيرون براي خريد ني ني بر ...

ما خودمون رسم داریم نوزاد جدیدی به دنیا بیاد حتما برای بچه های قبلی اون خانواده هم کادو میبریم 

من خودم هنوز نتونستم مفهوم انتظار رو درک کنم هر روز میرم تو محاسبه ی سن بارداری ببینم چقدر جلو رفتم ...

پس دخملی به مامانش رفته  

چقدر سخت میگیری بهش بگو یه نینی تو شکمت داری تا چند ماه دیگه بدنیا میاد  من پسرم سه سالش بود د ...

الان سومی رو بارداری 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

راستي تمام دكتر هايي كه از اين به بعد ميري ببرش و عكس سونوگرافي رو بهش نشون بده و تو نت عكس ني ني هاي و بارداري رو نشون اشبده و براش توضيح بده كه همه مامانا ني ني ميارن و اينا