2777
2789
عنوان

همکارم دو قلو دختر بدنیا اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 24410 بازدید | 422 پست
بدبخت ملوسک

یاد ی کارتون هست  ملوسک یاد اون افتادم 🤦

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ملوسک تایید شدهلوسک نه هنوز😭😭😭😭من و اون یکی همکارم باورمون نمیشد اول اما واقعا اسم ندارن هنوز

اینا برن مدرسه با این اسما دوستاشون ممکنه مسخرشون کنن

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا راست میگی؟!!!یا واسه سرگرمی تایپیک زدی آخه لوسک و ملوسک چیه؟انگار دارن واسه عروسک اسم میزارن ...

عزیزم همین الان یرو توی سایت ثبت احوال قسمتی داره فراوانی اسم ها رو میده ملوسک رو سرچ کن خیلی ها گذاشتن

⁦♥️⁩

اسم ارایشگاه عروسیم ملوسک بود

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

کاش از سرشون بیافته خدایا خودت به آینده بچه ها رحم کن این پدر و مادر رو به راه راست هدایت کن خخخخخخخ

خیف اسم کاربری شما نیست

این اسم ها نباشه

اسم مادربزرگ من بهار بود اسم مادر مادربزرگم یوکابد

⁦♥️⁩

چرا همچین اسمایی انتخاب کرده؟ از بچه هاش متنفره؟!

متنفر نیستند بابا فکر می‌کنند بامزه ست مثلأ.مثل عسل یا نفس  خداکنه فقط اینا دیگه مد نشه باز مردم بزارند رو بچه هاشون🤦‍♀️

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

😂 بابا اسم یکی آلبالو بود دختر 👧 تا چند روز فقط میخندیدم

بخدا سگ آلبالو شرف داره به لوسک

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
عزیزم همین الان یرو توی سایت ثبت احوال قسمتی داره فراوانی اسم ها رو میده ملوسک رو سرچ کن خیلی ها گذا ...

لوسک هم اینا مد می‌کنند با پافشاری بعدها عروسک هم میزارند قدیم یه اسمهایی میزاشتند مثلا یکی دیدم سیب بود اسمش

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏