2777
2789
عنوان

دیشب کسی و بالا سرم حس کردم

270 بازدید | 16 پست

نصف شب بود از خواب بیدار شدم نگاه سنگین کسی و حس کردم آدم خرافاتی نیستم ولی اگه کسی نگاهم کنه متوجه میشم 😐

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم شب کار بود همش حس میکردم یکی تو خونست صدای ظرف میومد انگار در باز و بسته میشد ولی تخت گرفتم ...

😂😂😂

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

برا منم پیش اومده همسرم خونه نبود نصف شبی احساس کردم یکی دستم رو گرفت و میخواست بلندم کنه حتی گرمای دستش رو حس کردم. اتفاقا دیروز خواهرم هم به دخترش میگفت تو اومدی اتاق من میگه. اونقدر ترسیده بود میگفت حس کردم دخترم اومد بالا سرم حتی نفسش رو هم شنیدم. اینا همش خواب و ساخته ذهن هست برای اکثریت پیش میاد

شوهر منم شب کار بود همش حس میکردم یکی تو خونست صدای ظرف میومد انگار در باز و بسته میشد ولی تخت گرفتم ...

وای منم اینجورم میگم هرکار میکنید بکنید من میخوابم با من کار نداشته باشید حله🤣🤣😘

وای منم اینجورم میگم هرکار میکنید بکنید من میخوابم با من کار نداشته باشید حله🤣🤣😘

شما خانومی؟

چرا جنسیت مرد زدین

آینه اتاقم را با آینه اتاقت عوض میکنی؟این فقط مرا نشان می‌دهد!من میخواهم تو را ببینم   

با ما چکار دارن اگه زورشون میرسید تا الان زنده نبودیم

اره ترسیدن باعث میشه اینا جرات پیدا کنن همون بی خیال باشی بهتره. خودم ی بار برای یه مشکلی سوره زلزال خوندم قشنگ یادمه یکی‌با چادر نماز مادرم اومد بالاسرم حس کردم قدش بلند تر از مادرمه فهمیدم مادرم نیست فقط صلوات و بسم‌الله گفتم از ته دلم صدام در نمیومد یهو غیب شد ولی سنگینی دستش رو شکمم چن روز موند