2777
2789
عنوان

بچه ها چرا همش این خوابو میبینم؟

126 بازدید | 11 پست

۳ شبه میبینم یجوری انگار یه روی نامزدی چیزی دارم دقیق نمیدونم کیه پریشب دیدم با یکی چت میکردم شب قبلش تو خیابون بودیم.دیشبم دیدم زنگ زده بود حرف میزدیم ولی نمیدونم کیه😐😐😐😐

منم سینگل به گورم اصن

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین جوررر ادامه بده راضیش کن بیاد خواستگاری

🤣🤣🤣🤣🤣 فک کنم اومده چون دیشب پیش مامانم زنگ زده بود حرف می‌زد

خاب مردم تعبیر داره حس شیشمن من فقط چرت و پرت میبینم

ایدالله امشب 

حالا من یه چیزی بگم منم خواب یک نفر ررو میبینم که در مجموع ۲ یا ۳ بار دیدمش و تنها حرفم باهاش سلام خداحافظ بوده من اینو تو خوابام میبینم که همش میخواد نظر منو جلب کنه و اینا بهشم فکر نمیکنم چدن اصلا یادم میره همچین شخصی هست ولی آخرین بار که دیدمش با یه دختری بود که البته رابطشون جدیه منظورم این بود به خوابها اهمیت نده

این اواخرم خواب کسی رو دیدم که نمیشناختم ولی صورتش رو واضح دیدم و هودش رو به اسم معرفی کرد و تو خواب ازم سوال پرسید و من فهمیدم از من خوشش اومده،ولی خب نتتیجه اخلاقی اینکه من همچنان سینگل به گورم

حالا من یه چیزی بگم منم خواب یک نفر ررو میبینم که در مجموع ۲ یا ۳ بار دیدمش و تنها حرفم باهاش سلام خ ...

اخرش فقط

آره به خابای منم بهایی نی ولی یه چی پشت سر هم میدیدم جالب بود وگرنه تو خواب انقد مضخرف دیدم یدونه عملی نشده