2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیشه. زخمای بزرگ معده رو هم درمان میکنن. البته با طب سنتی. 

یه نسخه هست راحت و عالییی. هم خودم تجربه کردم هم افرادی که مشکل جدی داشتن درمان شدن. 

یه قاشق مربا خوری بارهنگ توی یه لیوان عرق نعنا ده دقیقه بجوشه یه قاشق عسل اضافه بشه تا 40 شب. اصن پانسمانیه که نظیر نداره

از نسخه های معروف حکیم خیراندیش هست

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
پس اطلاعی نداری پن کل گوگل رو سرچ کردم نوشته دراخر میشه سرطان و یه دکتر توی شبکه سه گفت که ورم معده ...

پس بشین منتظر سرطان 😒😒نشستی غصه چیزی که نیومده میخوری که شاید بیاد دکتر خوب برو بقیشم بسپار بخدا انشالله ک چیزی نمیشه

پس بشین منتظر سرطان 😒😒نشستی غصه چیزی که نیومده میخوری که شاید بیاد دکتر خوب برو بقیشم بسپار بخدا ا ...

اره همین بخدا افسردگی گرفتم از اینکه درد بی درمان دارم و علاج ندارم تو سن کم 

ورم معده همون گاستریت هستش که بافت داخلی معده دچار التهاب میشه ابتدا قرص های انتی بیوتیک مصرف میکنید و بعد با مراعات غذایی و چیزهای دیگه به خوبی و خوشی زندگی میکنید ... بنده هم دارم این بیماری رو وخیلی مراعات میکنم مثلا چیزهای داغ نمبخورم اگر هم احیانا ویزی داغ خوردم بعدش آب خنک میخورم...پرخوری نمیکنم...غذای چرب نمیخورم...ورزش حدقل پیاده روی در روز دارم....سعی میکنم عصبی نشم و استرس نگیرم .....نعنا دم کرده میخورم گاهی .... و کلا حجم غذام کم و تعداد وعده هام بیشتر هستش 

مامان یه دخمل گوگولی