2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چه زیاد  سرویس چوب و اینا هم میشه گرفت دیگه ؟

آره عزیزم تیکه های برقی به عهده خودته منظورم تلویزیون و یخچال و ایناست 

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
من فقط سرویس چوب رو قیمت گرفتم گفت یچیز متوسط رو به خوب که واسه جهیزیه هم خوب باشه و بیخودی نباشه..م ...

چطور همه با هم اینقدر الان ی سرویس مبدل ۱۲۰ تومنه

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍
من فقط سرویس چوب رو قیمت گرفتم گفت یچیز متوسط رو به خوب که واسه جهیزیه هم خوب باشه و بیخودی نباشه..م ...

ما خواستیم مبل مونو عوض کنیم دیدم فقط راحتی از چهل پنجاه شروع میشه دیگه همون قبلی رو استفاده کردیم 

میز ناهار خوری که جای خود😑

آره علامت سوال یادم رفت😐

😂😂😂😂😂❤️

فعلا که جدی نیست یه چندتا خواستگار داشتم ولی جواب ندادم به هیچ کدوم😐

یه دفعه اومد تو ذهنم یه خانمه میخواست ظرف شویی بخره تو تاپیک کناری میگفتن چهل پنجاه میلیونه تعجب کردم😑

ما خواستیم مبل مونو عوض کنیم دیدم فقط راحتی از چهل پنجاه شروع میشه دیگه همون قبلی رو استفاده کردیم&n ...

اره خب قیمتا خیلی بالاست..منم مبل راحتی انتخابم بود و ناهارخوریمم یه کوچیک و جمع جور چون خونم کوچیکه...سرویس خوابمم اسپورت و ساده اصلا از این تاج و تختیا دوست ندارم

ب نظرت یخچال لباس شویی ظرفشویی فر گاز صفحه ای تلویزیون جارو برقی دو تخته فرش و تمام وسایل برقی و بلور و چینی و سرویس پذیرایی و .....آشپزخونه کافیه ؟ بدون سرویس چوب

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍