2777
2789
عنوان

حالم بده بیایین

761 بازدید | 79 پست

من چنسالیه عاشق ی نفرم و باهم تو رابطه هستیم ۴ ساله

و چنبارم اومده خاستگاریم اما پدرم ب شدت مخالفه بنابر بعضی دلایل فرهنگی 

الان من ی خاستگار با موقعیت خیلی خوب دارم و خانوادم راضین😑

تو دو راهی سختی گیر افتادم شما بودین پایی کسی ک دوست داشتین میموندین و قید خانواده رو میزدین بخاطرش چند روزه همش گریه میکنم میگم اگر بخام با عشقم ازدواج کنم باید کلا غید خانوادمو بزنم 

اگرم خواستگارم رو قبول کنم میترسم تا ابد دلم پیش عشقم بمونه همین الان ک فقد حرفش شده شبو روز کارم شده گریه شما جایی من بودین چیکار میکردین؟؟

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستش اینه اگ میخوای با غیر عشقتم ازدواج کنی به خودت زمان بدی چهار سال زمان زیادیه باید زمان بدی کنار بیای وگرنه از ی رابطه بیای بیرون و فوری بری تو ازدواج درست نیس

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

دلت نمیمونه پیش عشقت نترس با عقل ازدواج کن قید اونو بزن

ما خیلی عاشق همیم میترسم اهش بگیره اخه خیلی تلاش کرد برا بدست اوردنم🥲

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

درستش اینه اگ میخوای با غیر عشقتم ازدواج کنی به خودت زمان بدی چهار سال زمان زیادیه باید زمان بدی کنا ...

اره خیلی وحشتناکه همین الان هیچی نشده همش گریه میکنم

اگه خواستگارت آدم حسابیه قبول کنقید خانوادتو نزن

اخلاقشو گ نمیشناسم اما موقعیتش بهتره از عشقمه😓

من بودم با خاستگارم ازدواج میکردم

عاشق شدی تا حالا؟😓

اره خیلی وحشتناکه همین الان هیچی نشده همش گریه میکنم

حتما باید ازدواج کنی الان؟

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

ما خیلی عاشق همیم میترسم اهش بگیره اخه خیلی تلاش کرد برا بدست اوردنم🥲

کاری ب اه ماه ندارم

خدایی چن ساله برات مونده خلافیم نکرده

یکم دیگه صبر کن شاید خانواده راضی شدن

گناهون وار

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
حتما باید ازدواج کنی الان؟

اره وقت ازدواجمه ۲۷سالمه این خاستگارمم داره از المان میاد خانوادم خیلی ذوق دارن ازین ناراحتم ک نتونستم بخاطر عشقم کاری کنم دلم خیلی میسوزه جهزیه خریده برام با ذوق هر شب برام تعزیف میکنه این و خریدم اونو خریدم😓😞

اخلاقشو گ نمیشناسم اما موقعیتش بهتره از عشقمه😓

اونی ک تو زندگیت بوده رو بذار تو ذهنت کنار بعد تصمیم بگیر

اگر اون آقا تو زندگیت نبود خواستگارتو قبول میکردی؟

اگه جوابت مثبت بود قبولش کن

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

اره وقت ازدواجمه ۲۷سالمه این خاستگارمم داره از المان میاد خانوادم خیلی ذوق دارن ازین ناراحتم ک نتونس ...

پس المان چشم خونوادتو گرفته،موقعیت بدیه ،دلیل مخالفت پدرت چیه ؟