2777
2789
چطور همه با هم اینقدر الان ی سرویس مبدل ۱۲۰ تومنه

مبل رو ۶۰ تومن زد البته راحتی.

میزناهارخوریم کوچیک و کم جا چون جا ندارم.

و سرویس خوابم انگاری ۳۰ تومن..البته من میزرناهارخوریشو پسند نکردم گفتم اگر قصد خرید داستم همین مدل برام باکیفیت تر بزنید...تو پست قبلیمم گفتم عزیزم فروشنده گفت یه خرید متوسط رو به خوب...نه لاکچری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂❤️ فعلا که جدی نیست یه چندتا خواستگار داشتم ولی جواب ندادم به هیچ کدوم😐 یه دفعه اومد تو ...

ایشالله یه بخت خوب نصیبت بشه ولی خوب حداقل چهار تیکه رو داماد میده تو رسم ما حالا شمارو نمی‌دونم اوه چقدر گرون 😶

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
ب نظرت یخچال لباس شویی ظرفشویی فر گاز صفحه ای تلویزیون جارو برقی دو تخته فرش و تمام وسایل برقی و بلو ...

نمیدونم این خورده ریزا خیلی سخته 

مخصوصا وسایل آشپزخونه 

باز اگه دوماد سرویس چوب رو قبول کنه عالیه من داداش خودم یخچال و تی وی و ماشین لباسشویی شو و یه چیز دیگه یادم نیست ما دادیم 

اره دخترخالم دو سال پیش ازدواج کرده بود بعد برای چیدن وسیله هاش کمکش رفتیم همین خورده ریزا هم خریدش ...

اره نمیشه نبری ام ولی راحت پول ی مبل و ناهار خوری درمیاد

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍