2777
2789

بچ ها من ی تاپیک زدم گفتم با ی اقا مذهبی حرف میزنم درمورد کارم خیلی خوشم اومدع ازش نزدیک ی ماهه

کاربرا اینجا گفتن مطمئن شو زن نداشتع باشه بعد مثلا اقدامی کن یا حرفی بزن دیشب ازش پرسیدم غیر مستقیم فمیدم طرف زن داره هم ناراحت شدم یکم چون فک میکردم مجرده

هم خوشحال شدم ک دیگ تکلیفم روشن شد دیگ نمیتونم بهش فکر کنم چون متاهله 

حالا ی کاربر اینجا بمن گیر داده تو خونه خراب کنی تو خرابی تو ادمو از دین زده میکنی تو میری نفر سوم زندگی افراد میشی هزار تهمت ناروا ب من زده هرچی توضیح میدم بابا جریان اینه اینجوره ولم نمیکنه میاد تو تک تک تاپیکام بمن توهین و تهمت هرزگی میزنه بابا قلبم شکست از حرفاش این حرفا چیه ب من و اون اقا میگه تاپیکی ک امروز صب زدم برید بخونید کاربره ولم نمیکنه 

اصلا بیمار روحیه هزچی توضیح میدم دست برنمیداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه از بیرون نگاه میکنن تا وقتی یه نفر توی یه شرایط قرار نگیره نمیدونه چی شده و چطور اتفاق افتاده فقطم مریض روانی نیستن همه تا پای خودشون وسط نباشه ترجیح میدن از بیرون نگاه کنن چون هم راحته هم میتونن فاز آدمای خوب و مهربون و انسان دوستو بگیرن 

اینجا پر از آدم عقده ای هست در از آدم های که تو زندگی واقعی در از کمبود هستن اینجا جبران میکنن

در ضمن شما چجوری تو مجازی اعتماد می‌کنی سریع دوست میشی؟

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

اومده تو تک تک تاپیکام بمن توهین میکنه تهمت میزنه صفتای خودشو مادرش ب من نسبت میده این چ ادم سمیه او ...

خوب تو گفتی که پشیمونی و بهتر شد فهمیدی چون باهاش دیگه حرف نمیزنی ، نگفتی قصد دارم حرف بزنم

اگه دیدی زیاد توهین کرد به نی نی یار بگو 

اگه خوبی‌ هات به چشم نیومد ، بدی‌ هاتو شروع کن daigo.ir/secret/71666606131

عزیزم چقدر تکرار میکنی ی موضوعی رو

گفتم بهت همه جا همه جور ادم هست نمیتونی انتظار داشته باشی همه کار شمارو تایید کنن

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
اینجا پر از آدم عقده ای هست در از آدم های که تو زندگی واقعی در از کمبود هستن اینجا جبران میکنندر ضمن ...

دوست نشدم اصن جریان چیز دیگه ای هس عزیزم میتونی بری تاپسک اخرمو بخونی ولی کلی میگم چرا این کاربره ولم نمیکنه روانیه انگار

عزیزم چقدر تکرار میکنی ی موضوعی روگفتم بهت همه جا همه جور ادم هست نمیتونی انتظار داشته باشی همه کار ...

برو تاپیکامو بخون اومده تو همش اومده توهین میکنه 

هی میگ خونه خراب کن 😳😳😳😳