2777
2789
عنوان

اول صبحی بامادردو سالم

394 بازدید | 35 پست

چیکار کنم؟

من توی شهرم مادرم ی شهر دیگه تنها زندگی میکنه 

دیشب ساعت ۷ بهش پیام دادم جواب نداد واتساپ ساعت ۱۰ شب پیام دادم نخوند 

امروز از ساعت ۷ و نیم دارم زنگ میزنم جواب نمیده 

به فامیلمون زنگ زدم ک زنگ بزنید بهش بگید بهم زنگ بزنه  دوباره بهش زنگ زدم جواب داده میگه گوشیم تو کیفم بود نشنیدم 

اول صبح ی اعصاب خردی برام راه انداخته ی استرس و دلشوره ای از دیشب به جونم انداخته خدامیدونه !

اینچرااینکارارومیکنه اخه نمیگه نگرانش میشم فکرم هزارجا رف گفتم نکنه کشتن نکنه تو خونه تنهابوده ....

مثل دختر۲ سالس همش باید نگراش ادم باشه همش بایدچک بشه همش باید بهش بگم غذا داری ناهارخوردی  شام خوردی چرا اینکارا رو میکنه اخه بیشتر اون نگرانم بشه ! من نگرانشم !

انگارمن به دنیاش اوردم !

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا فکر میکنی اگه چک نکنی اتفاقی میفته؟

به اضطرابت غلبه کن

هیچکس گرسنه نمی‌مونه که وایسه یکی دیگه بهش بگه یه چیزی بخور

عادتش دادی مامانتو

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وابستگی زیادتونه بهش 

منو همینم 

تو یک محله ایم مرتب هر چهار پنج ساعت بهش زنگ میزنم روزی یک بار هم میرم خونش ،باز هم آخر شب که میشه میگم ببینی فلان چیز رو خورد ،فلان کارو کرد ،ناراحت  شد،خوشحال شد 

چرا فکر میکنی اگه چک نکنی اتفاقی میفته؟به اضطرابت غلبه کنهیچکس گرسنه نمی‌مونه که وایسه یکی دیگه بهش ...

ما ی همسایه داریم طبقه پایینمونن موادمصرف میکنن میگم نکنه موادزدن تبهم بیادسراغشون میدونن مادرم تنهاس بیان سراغش 

قبلا من بودم یکی دوباراومدن من در رو باز نکردم ازاین میترسم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زیادی وابسته ای. من شاید هفته ای یبار به مامانم زنگ بزنم

ما ی همسایه داریم طبقه پایینمونن موادمصرف میکنن میگم نکنه موادزدن تبهم بیادسراغشون میدونن مادرم تنهاس بیان سراغش 

قبلا من بودم یکی دوباراومدن من در رو باز نکردم ازاین میترسم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکم به حاله خودش بزارش حتما میتونه از پسه خودش بربیاد

همسره من همش همینکارو بامن میکنه همش میگه چیکار بکن چیکار نکن اینکارو بکن اونکارونکن

بعدم میگه من باید همیشه مواظبه تو باشم میگم بابا ولم کن یکم اگه نتونستم خودم کارامو انجام بدم بعد بیا انرونهی کن

حالا مامانه شمام همینطوره یه عمر بزرگتون کرده بعنی از عهده ی خودش برنمیاد؟راحتش بزارین یکم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏