2777
2789
عنوان

لک بینی در هفته پنجم و بتای پایین

14481 بازدید | 31 پست

سلام من هفته پنجم بارداری هستم  دیروز لک بینی داشتم آزمایش دادم بتام 64 بود .خانومها کسی بوده تو هفته پنجم بتا پایین باشه و نی نی براش بمونه .من خیلی می ترسم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۸ ساعت بعد آزمایش تیتر بتا رو تکرار کن

اگه دو برابر شده باشه یعنی خوبه

ولی اگه بیاد پایین نه

شیاف پرژسترون بگیر استفاده کن

یا برو دکتر بهت بده

الان تو سونو هم چیزی معلوم نیست

خدایا مرسی عشقم آفریدی👶❤

دکتر رفتم برام تیتر بتا نوشت گفت الان سونو چیزی نشون نمیده دارم از نگرانی می میرم....برام شیاف پروژستورون نوشت گفت واژینال استفاده کن ولی دکتر داروخونه گفت اصلا واژینال نزار فقط مقعدی منم مقعدی گذاشتم حالا لک بینی کمتر سده در حد ترشحات قهوه ای 

دکتر رفتم برام تیتر بتا نوشت گفت الان سونو چیزی نشون نمیده دارم از نگرانی می میرم....برام شیاف پروژس ...

یک هفته دیگه صبر کن بعد برو سونو...الان چیزی مشخص نیست...احتمالا لقاحت دیر بوده اصلا نگرانی نداره عزیزم...آز خونت رو بعد 48 ساعت تکرار کن اگه بالا رفته باشه یعنی همه چی نرماله

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰