2777
2789
عنوان

لک بینی در هفته پنجم و بتای پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 14481 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم استرس رو از خودت دور کن و فقط استراحت کن 

و شیاف ها رو حتما مصرف کن 

منم هفته های پایین خونریزی افتادم و سه هفته هم لکه بینی داشتم 

کار. نکردم و دراز کشیدم و توالت فرنگی استفاده کردم 

و سپردمش به خدا خودش برام نگهش داشته تا الان 

بسپار به خودش و استرس رو دور کن که سمه برات

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
روز اول آخرین پری 30 اردیبهشت سیکلم تقریبا 30 روزه هست اینماه 13 ماه اچ سی جی زدم

عزیزم

دوست منم بتاش ۵۰ بود و خداروشکر الان دو ماه پسرش,بدنیا اومده

ای کاش به حرف خود دکترت گوش میدادی و شیاف از واژینال استفاده میکردی شاید تاثیرش,بیشتر بوده

در هر حال فقط استراحت کن دستشویی هم حتما فرنگی استفاده کن

واسترس و فکر و خیال از خودت دور کن که از همه بدتره

انشاالله خدا کنجدت برات حفظ میکنه

خدایا مرسی عشقم آفریدی👶❤

منم شیاف مقعدی استفاده کردم بنظرم تاثیرش بیشتر بود توی واژن میزاشتم همش میریخت بیرون سوزش همداشت مقعدی بزار نگران نباش بعد از پریودی بتا باید ۱۰۰ باشه نه ۵۰۰ پس خیلی تفاوت نداره استراحت کن انشاالله که خیره و مثل من سرت نمیاد

خدایا بخشندگیت و بخشایشگریت به همه منتظرا نشون بده آمین  
چی سرت اومد عزیزم خدایی نکرده از دستش دادی.   فکر می کنم منم از دستش میدم

من بتام پایین بود پوچ شد 

نه مال شما انشاالله که چیزی نیست تازه اولشه نگران نباش ۴٨ ساعت بعد بتا بده اگر نرمال باشه خیالت راحت امیدوارم هیچکس به پوچی نخوره دیگه کلمه پوچ میبینم بدنم میلرزه خیلی سخته

من بتام پایین بود پوچ شد  نه مال شما انشاالله که چیزی نیست تازه اولشه نگران نباش ۴٨ ساعت بعد ب ...

بعد 48ساعت بتا نصف شده بود دکتر گفت سقط شده گفت شیاف را قطع کن تا خونریزی کنی.....خیلی گریه کردم.....

بعد 48ساعت بتا نصف شده بود دکتر گفت سقط شده گفت شیاف را قطع کن تا خونریزی کنی.....خیلی گریه کردم.... ...

عزیزم خدا بزرگه قسمت نبوده گلم حکمتی داشته بلا به دور اگر بچه ناقص داشتی خوب بود صددرصد مشکل داشته سقط شده انشاالله دوباره خدا یه نی نی گل میاره بغلت عزیزم میدونم سخته چون خودم کشیدم نگران نباش خیلی زود میتونی بری اقدام

سلام عزیزم منم دقیقا عین شمام امروز ۵ هفتم تموم شده از یه روز مونده به موعدم لک بینی قهوه ای دارم 

یک روز بعد از موعد از دادم ۳۲ بود و ۴ روز بعد از دادم ۸۷ بود الان دکتر گفت کم رفته بالا و منو خیلی خیلی خیلی با حرفای بد ترسوند😔حالا دوباره گفته ۴ روز دیگه تکرار کنم ازمایشو باز خیلی خیلی نگرانم توروخدا ب منم بگین چ کنم نظرتون چیه من شنیدم خیلیه بتاشوم دیرتر میره بالا و طبیعیه

سلام عزیزم منم دقیقا عین شمام امروز ۵ هفتم تموم شده از یه روز مونده به موعدم لک بینی قهوه ای دارم&nb ...

سلام

منم تو هفته 5 هستم بتا اولین روز که گرفتم 238 بعد چهار روز 311 دوباره بعد دو روز شد 154 از اولم لکه های قهوه داشتم رفتم سونو چیزی ندید

حالا 5 فروردین باید برم سونو واژینال  اینکه دیر میاد بالا طبیعی نیس

من از حاملگی خارج از رحم میترسم

شما چیکار کردین

سلام من ترشح قهوه ای دارم با لخته خون ازم میاد ۳۰/۲ از دادم بتام ۳۵ بود دیروز از دادم شده 51 نمیدونم چیکار کنم دکتر میگه احتمالا سقط شد ۲ هفته ای میشه ک باردار شدم توی سنو هم چیزی مشخص نبود راهنمایی کنید لطفا خیلی میترسم و روحیم رو باختم💔😞

سلام منم تو هفته 5 هستم بتا اولین روز که گرفتم 238 بعد چهار روز 311 دوباره بعد دو روز شد 154 از اول ...

ماهناز جان منم‌ مثل شما شدم.چی برای شما ؟؟بتای منم نوسان داره .خیلی میترسم ممنون میشم جواب بدی