2777
2789
اگه خاطرتون باشه من چند صفحه قبل پست گذاشتم و قصدم این بود که با وجود شرایطی که دارم چطور کمی برای خ ...

چطور غذا رو میبرین که خراب نشه. مثلا وعده اول  که هیچ. ولی مثلا اگه مسیر طولانی باشه غذاهایی که برای وعده های بعد بردین خراب نمیشن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین طلای اب شده باید یک کدی روش نوشته میشه فکر کنم بهش میگن چک حتما باید فاکتورش را نگه داری و گم ن ...

مرسی عزیزم منم از این ببعد بجای زینتی های دست دوم همین رو میخرم موقع فروش هم دل دل نمیکنم و دلم میاد ردش میکنم بره. 

عزیزم نون رولت رو همه قنادی ها میفروشن؟چه جالب تا حالا نشنیده بودمخامه آماده میگیرید با خودتون درست ...

آره عزیزم لوازم قنادی ها میفروشند نه خود قنادی ها 

هم به صورت شیفون هم نان رولت 

خامه ام به صورت کیلویی میگیرم با همزن فرم میدم🍃

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

رولت رو از کجا باید خرید؟؟

نان رولت رو از لوازم قنادی ها میشه تهیه کرد 

فروشگاه هایی که مخصوص لوازم شیرینی پزی و کیک هستند

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

عزیزم صد در صد حرفتون درسته ما داریم خودمون رو هر لحظه با شرایط ایجاد شده وفق میدیم برای اینکه کم نی ...

درسته عزیزم حرف منم همین بود موافقم. اخرش هم همینو نوشتم که واقعا گاهی ادم چاره ای نداره ..ای کاش وضعیت این نبود اون وقت این حرف من شاید جای فکر داشت که ما میتونیم گاهی خیلی از کارها و خدمات رو از بیرون بگیریم تا اون مشاغل هم بتونن سر پا بمونن مثل همین خرید کیک های خونگی بیرونی، رفتن به ارایشگاه برای اصلاح ابرو یا کوتاهی موها و هزاران چیز دیگه ولی خودمم اخرش نوشتم که واقعا گاهی گریزی نیست و هممون به نوعی مجبور به انتخاب این سبک زندگی هستیم متاسفانه

بچه ها یکی مامان سبحان عزیز رو برام بی زحمت تگ کنه 🙏🏼🌹مامان سبحان عزیز تو ویپاد پول سپرده کنم سود ...

عزیزم پست شما رو شانسی دیدم چون من نمیرسم همه صفحات رو بخونم ، تاپیک خودم رو ذخیره کنید این بار اونجا بپرسید .

اگر پولتون رو سپرده کنید و سود بگیرید دیگه سکه براتون لحاظ نمیشه تا اونجا که من میدونم. 

سلام دوستان من یه مشکلی که دارم بچه هام نزدیک غروب که میشه میگن پول بده بریم مغازه یه چیزی بخریم 

هر بار هم حدود ۱۵۰ تومن میشه 

و یا تو مدرسه میگه دوستام ساندویچ میخرن منم دلم میخواد بگیرم به نظرتون هفته ای چند بار پول بدم برای ساندویچ بیرونی؟

وهفته ای چند بار خوبه که برن مغازه؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

دوستان یه سوال دیگه هم دارم قبلا که طلا ارزون بود با ۲۰۰ یا ۳۰۰ هم میشد سکه سوتی خرید 

الان کمترین مقدار که میشه خرید چقدر هست؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

سلام دوستان من یه مشکلی که دارم بچه هام نزدیک غروب که میشه میگن پول بده بریم مغازه یه چیزی بخریم هر ...

ما عصرها نون داغ میخریم بربری سنگگ یا نان روغنی با چایی 

دیگه سیر میشن تا شام

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

دوستان یه سوال دیگه هم دارم قبلا که طلا ارزون بود با ۲۰۰ یا ۳۰۰ هم میشد سکه سوتی خرید الان کمترین مق ...

۵۷۰پنجاه سوتی

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام دوستان عزیز ♥️ سلام آرامش جان

شما به من لطف داری عزیزم

هر از گاهی می‌خونمتون ❤️و به پیشرفت هاتون می بالم و افتخار میکنم ❤️

ذوق میکنم وقتی میبینم چقدر برای رُشد و پیشرفت زندگی اتون تلاش میکنید 🌺

واقعیتش عزیزم می‌خوام یه مدتی دور باشم از سایت و گروه

اینطوری خیلی بهتر برای همه امون

اینطوری هم هیچ‌کس طوری فکر نمیکنه که تاپیک‌ فقط برای معصومه است ♥️

البته از دید خودشون ،چون اصلا دلیلی نداره که من اینطوری فکر کنم

بارها گفتم مدالی برامون آماده نکردند

یا حقوقی برامون نمیدند ،که بخوام فقط خودم باشم

اگه بودم فقط و فقط به عشق شماها بودم

از سر علاقه و دوست داشتن بودم ❤️

می خوام یه مدت دور باشم از جو تاپیک

تا کسی فکر نکنه که محکوم به سکوت اجباری هستش ❤️

البته بازم میگم از دید خودشون

بعضی‌ از دوستان که فکر می کنند اینجا مختص من است

و دیگران در محدودیت هستند

میخوام واقیعت یه مدت دور باشم ..اون عزیزان هم

راحت باشند و بیان راحت حرفاشون رو بزنند ❤️

من کوچیک همه اشون هستم

اینجا دوستان زیادی داریم که باتجربه هستند ❤️

مثل مستانه ی عزیزم ،نقاش عزیزم ،سوسو جان ،آرشیدا ،مهراسای دوست داشتنی خودم ،نگین خوش قلب ❤️ ارمغان

و خیلی ،خیلی از دوستان ❤️ که هستند در کنارتون ❤️

عزیزان کسی که منو می‌شناسه ،دیگه لزومی نداره من خودم رو برای کسی توجیه کنم

من تو این چند سال به جز مهرو محبت به کسی کار نداشتم

نیش و کنایه نزدم ،طعنه نزدم

هیچ برچسبی به کسی نزدم

فقط اومدم گفتنی هارو گفتم و رفتم 🌺

و همیشه تاکید کردم و گفتم... اینجا وقتی قشنگ که ... همه‌مون در کنار هم باشیم ❤️

بارها گفتم ماها مثل تکه‌هایی از یک پازل هستیم که وقتی کنار هم قرار می‌گیرد،

قشنگی و معنای کامل خودش رو نشون میدند ♥️

ولی نمی‌دونم چرا بعضی از دوستان طور دیگه فکر میکنند ...واقعیت برام سنگین میاد  که بیا زمان بذار ،بنویس ،بنویس ،بعد تعنه بشنوی

به هر حال  نظرات آزاد و هر کس مختار هرطور فکر کنه ...

و اما عزیزان من ❤️من گفتنی هارو طی چندین سال  گفتم و نوشتم براتون ❤️

یه مدت نیستم کنارتون

دیگه ماشاالله خودتون عاقل و بالغ هستین ❤️ و آموختنی هارو ،آموختین

وبه خوبی غلق زندگی دستتون اومده

نمی‌خوام که جو تاپیک رو بهم بزنید

میرم انشالله خدا اجازه بده عمری باقی باشه

سرسال میام کارنامه های درخشانتون رو ببینم ❤️

میدونم که همه اتون دستِ پُر میرین پیش واز سالِ ۴۰۵🥰😍

فقط چند نکته از من یادگاری

هدف هاتون رو فراموش نکنید

قدر زندگی و خانواده اتون رو بدونین ❤️

به همسرتون عشق بورزین ❤️

و به زحماتش ارزش قایل بشین ❤️

و همیشه شکرگزار و قدردان باشین ❤️

منم یه کارایی رو می‌خوام  شروع کنم ،در راستای پیشرفت زندگی ام ❤️شما رو به خدای منان میسپارم

لطفاً ریپلای هم نکنین ♥️با احترام نخواهم خوند🙏❤️

لطفاً جو تاپیک رو شلوغ نکنین

تاپیک برای چند نفر نیست

ده ملیون خواننده داره که یه وقت

نخواهیم مدیون کسی باشیم ...♥️

تا چشم به هم بزنین ،سال هم تموم میشه

یه طور مدیریت کنید که آخر سالی ازتون گزارش های پُر باری ببینم ❤️

و ذوق کنم برای پیشرفت های کوچیک و بزرگتون 😍❤️

خدانگهدار شما عزیزان

دوستدار شما معصومه

@arameshtea00‍ 

@royayezendegi‍ 

سلام به همه ی خانمای ثروتمند و شاد ...چندماهی میشد که پس اندازهایی که میکردم ( یا ارزون خریدن میوه ه ...

خیلی مبارک عزیزم ❤️ 

به سلامتی و دلخوشی انشالله 

آفرین به تلاش و پشتکارت ❤️

ممنون بابت دعای قشنگت