2777
2789
مرسی عزیزم راستش من دو ماهه عقد کردم ولی نامزدم پولاشو از الان برای پس انداز میزنه به حساب من منم گف ...

گرفتن وام هم فکر خوبیه ولی راهکاری که من اینجا یاد گرفتم اینه که به قیمت طلا توجه نکنم هر پولی میاد دستم تبدیل به طلا کنم .دیدم حتی بچه های تاپیک پونصد تومن هم میخرن بعد که زیادشد تبدیل به طلای بزرگتر میکنن.

سلام عزیزان کسی میدونه برایند چک یار ب چه صورته؟بادی حساب جاری باز کنیم؟ب اندازه ۱۵ملیون وام سکه جمع ...

برو شعبه حضوری بگو چک دیجیتال میخام برامی وام چک یار ، قبل اینکه بری برو تو سایت دولت من ، توی قسمت اسکان و مسکن، کد دستیتو وارد کن همون خونه ای ک الان هستید ، انجا که رفتی شعبه ، بهت میگه کد پستی ک تو سامانه املاک ثبت کردی رو بده ، اونو بهش میدی و حساب کاربریت میره سطح پنج

بعد اون میتونی وام چک یار رو با سکه های ویکلاب و چک دیجیتال بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا موافقم من خودم داستان زندگی مو نوشتم وفقط میخواستم بگم که وام هایی که برداشتم وچجوری تبدیل کرد ...

سلام عزیزم.بازم از پس انداز هاتون بگین لطفا و رابطه تون با دخترتون.واسه من که تاثیر گذار بود هر روز دخترم و با احترام بیدار میکنم( از شما یاد گرفتم که حرفهای قشنگ بزنم بهش) و بیشتر باهاش بازی کنم.ممنونم

سلام دوستانی که وام پیمان ویپاد رو گرفتن چقدر طول میکشه؟؟ 🧐 من الان سه روزه هر روز 87 تومن اعتبارسن ...

من گرفتم واسه احراز هویت هم حضوری برید یکی از شعبه های بانک پاسارگاد من قبل چون پول شبا کرده بود حضوری احراز هویت شده بودم من از زمان درخواستم تا انجام مراحلش و واریز پول دو ساعت هم طول نکشید سریع واریز کردن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
کاملا موافقم من خودم داستان زندگی مو نوشتم وفقط میخواستم بگم که وام هایی که برداشتم وچجوری تبدیل کرد ...

نه نرووو

من پستهای شما رو خیلی دوس دارم

واقعا خط ب خطش آموزنده و کاربردی هس

تاپیک رو روشن کردی

بمووون💜

من گرفتم واسه احراز هویت هم حضوری برید یکی از شعبه های بانک پاسارگاد من قبل چون پول شبا کرده بود حضو ...

سلام عزیزم ❤️ چجوری به سطح پنج ارتقا دادی ؟ اگه فضولی نباشه میشه بگید چقدر وام گرفتید چندتا سکه لازم بود؟ 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

سلام عزیزم ❤️ چجوری به سطح پنج ارتقا دادی ؟ اگه فضولی نباشه میشه بگید چقدر وام گرفتید چندتا سکه لازم ...

من 200 میلیون گرفتم 270000 سکه می خواست برای سطح 5 هم حضوری رفتم شعبه و احراز هویت انجام دادم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام گلم پیشاپیش تولدش مبارک💛😘کیک تولدش خودت درست کنحتی اگر زمینه ای از کیک پزی نداری برو نون رولت ...

قشنگم سلام واقعا ممنون از محبت شما

در مورد ، تا الان درست نکردم خیییلی میترسم از این کار🥲

شما مشخصه هنرمندی😍وگرنه این کار از هرکسی برنمیاد

ولی رو درست می‌کنم ، الویه خوبه به نظر شما؟پیشنهاد دیگه ای دارید؟

سالاد و ناگت و ساندویچ (با نان تست و کالباس)هم ببرم؟

هم ممنونم، درست میگید تو ظرف یکبار مصرف میذارم.

هم که همه بچه ها دوست دارن، تو خونه درست میکنم.

میتونم هم گاز ببرم اونجا درست کنم که داغ باشه.

هم میگیرم به امید خدا.

هم که بله👌

هم گفتم ببرم شاید بچه‌ها بخوان بازی کنن.

حتما حواسم باشه صحبت ها سمت خیانت و این چیزا نره که اعصاب همه خرد بشه.

دیگه چه کارایی بکنم؟

از طرفی میخوام خرج کم باشه

از یک طرف بعید میدونم زیر ۴یا ۵ تومن بشه🥲

سلام به همه ی خانمای ثروتمند و شاد ...

چندماهی میشد که پس اندازهایی که میکردم ( یا ارزون خریدن میوه ها و سر موقع غذا اماده کردن واز بیرون نخریدن غذا و...)میریختم تو کارتی که اس ام اس نداشت ...

میخاستم بیشتر که شد یه پارسیان بخرم ...

ازقبل هم چندین گرم پارسیان داشتم که دلم میخاست به طلا تبدیل کنم ،دیروز طلا ۱۰۸۰۰بود که رفتم بازار و۱۴ م پول و ۷گرم پارسیان دادم و یه دستبند خریدم ..

دستبند دست دو بود ولی خیلی تازه بود ...

با ۱۴ م طلایی نمیشد خرید ،دیروز وقتی پارسیان هارو تعویض کردم خیلی تو دلم برای سلامتی معصومه جون دعا کردم که همیشه میگه قدر پولتون بدونید ،مراقب ورودی خروجی هاتون باشید.‌.

کسی درتون نمیزنه بگه بیا این پول خرجش کن...

واقعا درست میگه من پارسیان هارو با جمع کردن پولهای ریز خریده بودم ..

بیشترش سهم شما عزیزان که تجربه هاتونو باما شیر میکنید ..

دستبند حلقه ای خریدم ،متاسفانه عکس شیر نمیشه ،وگرنه عکس میزاشتم براتون ....

معصومه جون لطفا بیا و برامون از پستهای بلند وبالا و انرژی بخش و قشنگت بزار ...

@masumehjoon‍ 

سلام گلم پیشاپیش تولدش مبارک💛😘کیک تولدش خودت درست کنحتی اگر زمینه ای از کیک پزی نداری برو نون رولت ...

عزیزم نون رولت رو همه قنادی ها میفروشن؟چه جالب تا حالا نشنیده بودم

خامه آماده میگیرید با خودتون درست میکنید

رولت رو از کجا باید خرید؟؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

یک نکته خیلی مهم تر بگم برای عکس چاپ روی کیک یا حتی تم عکس مد نظرتون از پینترست بگیرید که خاص تر هست ...

عکس کیک و بزار

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

من 200 میلیون گرفتم 270000 سکه می خواست برای سطح 5 هم حضوری رفتم شعبه و احراز هویت انجام دادم

منم دوسدارم تا عید بگیرم بنظرت کار عاقلانه ای هست ۳۰۰ ملیون بخوابونم تو حساب ۳ ماه این وامو بگیرم ؟ 

و اینکه رتبه اعتباریم B1 هست این وام بهم تعلق میگیره ؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم 🙏🏼❤️

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️