2777
2789

سلام دوستان گل

من الان چند روزه دستبند و انگشتری که خریدم را انداختم 

و کللی بهم انرژی و حس خوب میده💚

فقط نمیدونم آخر هفته که باید بریم خونه مادرشوهرم و همه اونجا جمع هستن اونا را نندازم یا بندازم؟ 🧐

از یه طرف میگم میدونن شاغلم و از درآمد خودم بوده

از یه طرف میدونم طبعشون هم‌میخوره ولی برام مهم نیس چون خداراشکر کارم دستشون نیس

از یه طرف میگم پنهان کنم نبینن

از یه طرف میگم راحت باشم و کسی ازم طلبی نداره

مثلا چند هفته پیش زنداداشم ۶ تا النگو پهن هاتف نو خریده بود انداخته بود که هرکدامش ۱۷ گرم وزنشون هس

ما اصلا برامون اهمیتی نداره تازه خوشحال هم میشیم چون چندین ساله شاغل هس و زحمت میکشه

اگرم نبود بازم به ما ربطی نداشت

ولی بعضی آدما واقعا حسادت میکنن و زندگی را به کام بقیه تلخ میکنن

این هم اضافه کنم قبلا یه دستبند نازک تر دستم بوده و انگشتر طلا سفید

این نبوده که دستم خالی بوده باشه و توی چشم باشه

کاملا موافقم من خودم داستان زندگی مو نوشتم وفقط میخواستم بگم که وام هایی که برداشتم وچجوری تبدیل کرد ...

عزیزم نرید از درس خوندن و ...هم برامون بگید دخترا هم دلشون برای زحمتهای شما سوخت برا همین گفتن خونه رو به نام خودتون کنید وگرنه قصدی نداشتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان گلمن الان چند روزه دستبند و انگشتری که خریدم را انداختم و کللی بهم انرژی و حس خوب میده💚 ...

بنداز و لذتشو ببر ❤️زحمتشو کشیدی حقته 

اهمیت نده عزیزم 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

سلام دوستان گلمن الان چند روزه دستبند و انگشتری که خریدم را انداختم و کللی بهم انرژی و حس خوب میده💚 ...

من باشم نمیندازم حوصله سوال جواب ندارم چند گرمه کی خریدی ...

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

این جوابا که درست حسابی بهشون نمیدم😅

می پیچونشمون

مثلا میگم دستبند قبلیم شکست  و چند تا خردو پاش شکسته داشتم 

بردم عوض کردم

وسلام

منم دوسدارم تا عید بگیرم بنظرت کار عاقلانه ای هست ۳۰۰ ملیون بخوابونم تو حساب ۳ ماه این وامو بگیرم ؟ ...

خواهش می کنم عزیزم راحت باش ببین من خودم پول خونه ام بود فروخته بودم بودم پیش فروش خونه خریده بودم باید دو ماه دیگه پول سازنده رو میدادم به جای اینکه بی استفاده بمونه گذاشتم داخل ویپاد شانسم طرح سکه دو چندان می شود هم اومد زود وامم جور شد اما اینکه سه ماه پولت رو بزاری بمونه من جات بودم طلا می خریدم یا نهایت یه 25 روز میزاشتم  وام 50 تومنی رو می گرفتم پول گذاشتن تو بانک اشتباهه به نظرم یا بزار تو ویپاد ببین نوسان طلا چطوره اگه دیدی ثابته قیمت بزار بمونه اما اگه دیدی داره میره بالا سریع برو طلا بخر طلا هم خریدی به چشم سرمایه واسه چند سال بعد حساب کن رتبه اعتباری هم نمیدونم فک کنم میشه باز بپرس از پشتیبانی الکی پول نخوابونی بعد ندن  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
کاملا موافقم من خودم داستان زندگی مو نوشتم وفقط میخواستم بگم که وام هایی که برداشتم وچجوری تبدیل کرد ...

عزیزم بمون و بازم بگو واسمون 

بچه ها اگه چیزی گفتن مطمئن باش واسه کمک بوده 

و قصد بدی هیچکس نداشت 

هرچند متاسفانه گاهی واقتا بعضی حرفا به کنایه برداشت میشه 

به هرحال واسه حتی چندنفر هم که شده راهنما ‌و کمکمون باش 

مثل معصومه جون 

بهترین ها تقدیرتون الهی آمین

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
خواهش می کنم عزیزم راحت باش ببین من خودم پول خونه ام بود فروخته بودم بودم پیش فروش خونه خریده بودم ب ...

مرسی گلم محبت کردی ❤️🙏🏼

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

فک کردم فقط  خانواده شوهر من سوال و جواب و فضولی میکنن واسه همه همینه 🫤برعکس که من برام بی اهمیته . برامم پیش اومده که وقتی میپرسن و سوال و جواب میکنن یا‌وسیلع ام خراب میشع یا فروخته میشه 😞خداروشکر فقط رفت و آمد به خونه ام و خونه هاشون ندارم ولی اخر هفته ها که مجبورن همو میبینیم تو باغ یکسره میپرسن 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

اگه خاطرتون باشه من چند صفحه قبل پست گذاشتم و قصدم این بود که با وجود شرایطی که دارم چطور کمی برای خودم پس انداز داشته باشم ،،،

و چند صفحه تاپیک بخاطر همدلی شما عزیزان جلو رفت که از همگی عذرخواهی می‌کنم 🙏

اومدم به پاس قدردانی از چیزایی که ازاینجا یادگرفتم از تجربیات خودم هم بگم شاید بدرد کسی خورد …

من وقتی مسافرت میریم برای صرفه جویی بیشتر وعده ها را خودم غذا میپزمو شاید یکی دو وعده غذای بیرون بخوریم .غذاهایی که میبرم اینطوریه که مثلا قبل سفر سس ماکارانی و یکی دو وعده استانبولی و چند نوع خورش آماده می‌کنم و داخل فریزر میذارم بعد که رفتیم سفر فقط یه برنج میپزم و خورش و اینا که آماده دارم گرم می‌کنم خیلی کارمو راحت کرده .

باز تجربه های دیگه دارم‌که بعدا میگم👍 

اگه بدردتون خورد برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید 🙏

۲۰۰ تومن کارت اعتباری بانک ملی بهمون میدن اما سودش ۲۴ درصده. ارزش داره تبدیل به طلای آب شده کنیم یا به نظرتون سود وام زیاده؟ تقریبا ۲۸۰ بازپرداختش هست

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...
اره ارزش دارهاینکه ۲۴ درصد میشه ۲۴۸ ت نه ۲۸۰ ت

دو مورد هست اینکه الان کارت رو بگیریم تا بهمن نمیتونم باهاش خرید کنم چون تا اون موقع دستمون بسته است نمی‌تونیم قسطاش رو بدیم اما بهمن چندتا قسطمون تسویه میشه میتونم اینو جایگزین کنم میترسم تا اون موقع طلا خیلی بالا بره

نظرتون چیه ؟ بازم ارزش داره؟؟

و اینکه گفتن حدود ۲۸۰ باید پس بدین، پس یعنی سودش بیشتره؟؟

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...