2777
2789
دوستان یه چیزی هم ذهن منو گاهی وقتی این تاپیک رو میخونم به خودش مشغول میکنه هر چند جوابی براش ندارم ...

عزیزم صد در صد حرفتون درسته ما داریم خودمون رو هر لحظه با شرایط ایجاد شده وفق میدیم برای اینکه کم نیاریم من در واقع خودم رو میگم منی که از قشر متوسط هستم وَشاید متوسط رو به پایین باشم فعلا در حال حاضردارم تلاش میکنم برای اینکه زندگیم از ریل خارج نشه ومثل یک قطار که سوختش مقدار مشخص و کمی شده باید به هر حال به حرکتش ادامه بده واینکه حتی به کندی وآرامی باید این حرکت رو داشته باشه تا به مقصد برسه ولی خوب بعضی اوقات مثل الان از روی جبر واقعامجبوریم از خواسته ها م بگذرم نه اینکه دوست داشته باشم ولی چاره ای نیست باید این بار رو به دوش بکشیم واین خوب به مرور شده عادت که تازه از بابت نخوردن ونخریدن وتفریح نکردن به جایگاهی میرسیم که تازه به خودمون هم جایزه میدیم وقتی خیلی چیزها وعوامل دست ما نیست وبه ناچار در آن موقعیت گیر افتاده ام چاره ای بجز همین جور زندگی کردن هم ندارم بقول شاعر من ملک بودم وفردوس برین جایم بود  چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .خانوما برای تسهیلات وام ویپاد اگه بازپرداختش رو چند روز دیرتر پرداخت کنیم بعداً که کامل تصفیه ...

بله عزیزم.همون لحظه ک پرداحت کردی وام جدید فعال میشه.من ماه سوم کل وام ۲۰ ملیونی رو یجا پرداخت کردم چون سکه داشتم فورا وام پنجاه ملیونی گرفتم.کارمزد وام قبلی هم سه ماه اولو گرفت بقیرو نگرفت

عزیزم صد در صد حرفتون درسته ما داریم خودمون رو هر لحظه با شرایط ایجاد شده وفق میدیم برای اینکه کم نی ...

در واقع همه کسانی که تو این تاپیک هستن چه اونایی که خواننده خاموش هستن چه اونایی که فعالیت میکنن و گزارش میدن و .... همه شرایط مشابه داریم . مرفه بی درد که نمیاد تاپیک پس انداز.

ببخشید دوستان از نظر شما کسی که بدهی داره اولویت این هست که قرض هاشو پرداخت کنه یا اینکه طلا سیو کنه وپس انداز داشته باشه ویا اینکه چه جور میشه هردو ی اینکار رو انجام داد البته اگر که شدنی باشه اینکار

سلاموقت به خیر همگیمن سالهاست خواننده خاموش تاپیک هستم و واقعا تشکر میکنم از تمام دوستای که تجربه ها ...

کاملا موافقم من خودم داستان زندگی مو نوشتم وفقط میخواستم بگم که وام هایی که برداشتم وچجوری تبدیل کردم وبه چی تبدیل کردم ولی بعضی از دوستان رفتن زوم شدن تو مطلب های حاشیه داستان که شوهرم اعتیاد داره ومن بخاطر مهر طلبی واینکه نشون بدم میخوام برچسب زن قهرمان بهم بخوره ادامه دادم والانم نقش قربانی ومظلوم نمارو بازی می‌کنم والگوی خوبی نیستم ....

اما هدف من اینا نبود منم مثل بقیه دوستان میان گزارش میدن که پس انداز هارو تبدیل به طلا میکنم داشتم می‌گفتم که وام وهرچیز دیگه رو تبدیل کردم به خونه ودرباره مدیریت خرید ومخارج هام گفتم درباره اینکه چجوری تو خونه واسه خودم درامد داشتم گفتم که مربوط به موضوع تاپیک هست درباره درباره اینکه مصرف گرا نبودم نوشتم اما انگار بیشتر دوستان رفتن رو موضوعات حاشیه داستان زندگی من ....بگذریم من همیشه مخفی وبیصدا زندگی کردم کسی از چیزی خبر نداره که من نقش قهرمان باشم...

وهیچ وقتم مظلوم واقع نشدم از خودم نگذشتم تو این سالها واسه خودم بیمه ریختم  ادامه تحصیل دادم کلاس های مورد علاقم و رفتم با وام هایی که برداشتم بعداز خونه دوتیکه زمین خریدیم ماشین خوب خریدیم وبرای خودم بیمه های متفاوت ریختم وبرای اینکه ارزش پولم تو بیمه حفظ بشه مدام از وام هاش که ۴درصد هست استفاده کردم وتمام اینا به نام خودم هست خونه روهم شوهرم خواست بزنه به نامم قبول نکردم اونم رفته وکالت داده که برای من باشه کل خونه من تو زندگیم قربانی  نشدم شوهرم یه بار ترک کرد ودوباره لغزش کرد اما بعدش دیگه همیشه کار کرد وقسط زمین ها وماشین و کمک کرد وهمیشه زمان بیماری پدرم که دوماه سه ماه بستری می‌شد بیمارستان وخانواده ام ماها خونه ما بودن کنارمون بود کمکمون بود خانواده ام همیشه ماه به ماه بخاطر یه سری مسائل خونمون بودن وتمام هزینه ها با شوهرم بود اون موقع ها شوهرم اعتیاد نداشت حتی بعد اعتیاد ش هم خیلی مسائل پیش آمد که شوهرم کنار من وخانواده ام بود...من داستان زندگی مو گفتم فقط بگم چجوری صاحب خونه وزمین وماشین شدیم واز مدیریت مهارجمون وپرکردن یخچال و خیاطی واینا به اشتراک بزارم شاید به درد کسی بخوره ...ومن تواون شرایط دنبال ادامه تحصیل رفتم برای خودم کلاس هایی که نیاز بود رفتم ....درباره زیاد کارکردنمم بابد بگم من بخاطر بیش فعالی نمیتونم بشینم وخواب ندارن مدام در حرکتم واین از بچگی بامن بوده...ودخترم تو درسش کلاسش موفق بودو مشغول کار شد...هدف من این بود..اما دوستان تو این همه پیام فقط زوم شدن رو شوهرم واینکه من دارم قهرمان بازی درمیارم...

الان هم همه چی وکامل گفتم وکلا میرم وهیچ پستی نمیزارم ...اما میام پست های مفید ومیخونم...ممنون از دوستای قشنگم😘

ببخشید دوستان از نظر شما کسی که بدهی داره اولویت این هست که قرض هاشو پرداخت کنه یا اینکه طلا سیو کنه ...

قرض هاشو بده 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
کاملا موافقم من خودم داستان زندگی مو نوشتم وفقط میخواستم بگم که وام هایی که برداشتم وچجوری تبدیل کرد ...

عزیزم  بانوی مهربان  ناراحت نشید 

دوستان از پنجره نگاه خودشون قضیه رو نگاه کردند شاید از روی دلسوزی باشه حرفاشون 

ما اینجاییم تا درکنار هم رشد کنیم پس شما حتما نباید حرفها روتون تاثیر بزاره 

کاش ادامه داستان تونو که مربوط به فداکاری همسرتون بود رو میذاشتید ( حتما حتما هیچکس در زندگی شما نبوده و نمیتونه قضاوتی هم  داشته باشه و اینکه حتما همسر شما در کنار اعتیاد شون خیلی ویژگی های مثبتی داشته که شمارو پایبند زندگی کرده)

لطفاً ادامه بدید داستان تونو من که واقعا لذت بردم 

اگر حتی یک نفر هم با حرفها و راهکارهای شما راهشو پیدا کنه انرژی فوقش برمیگرده به زندگیتون ✅🙏

خوشحالم که سرزمینم از این دست بانوان سختکوش و فهمیده زیاد داره مثل بقیه زنان هرچند گمنام 

مثل یک قهرمان برای زندگی‌ها شون میجنگن و کم نمیارن👍✅🙏