2777
2789

دوستان یه چیزی هم ذهن منو گاهی وقتی این تاپیک رو میخونم به خودش مشغول میکنه هر چند جوابی براش ندارم ..ولی خب وقتی فکر میکنم میبینم در اکثر مواقع مقصر ما نیستیم فشارهای جامعه و وضعیت موجود هم در اون خیلی نقش دارند و شاید مهمترین عاملش هم همینه...

مثلا تلاش میکنیم همه چیزو خودمون درست کنیم و هزینه ای نکنیم..گاهی فکر میکنم مثلا من وقتی میبینم یه چای یا قهوه تو خونه ارزونتر هست چرا مثلا برم کافه؟! یا مثلا بجای خرید کیک ترجیح میدیم همون رو خودمون درست کنیم یا بجای خرید فلان چیز ورژن خونگیشو درست کنیم و نریم رستوران...

میدونین من اصلا منظورم این نیست که غذای خونگی و سالم نخوریم یا تو خونه قهوه درست نکنیم منظورم اینه اگر بخوایم تمام کارها رو تو خونه خودمون انجام بدیم و همیشه خودمون رو از خرید اون کافی شاپ، اون رستوران، اون قنادی و هزاران چیز دیگه محروم کنیم خب خیلی از مشاغل باید جمع بشن

بعد تهش دقت میکنم میبینم خب کی بدش میاد گاهی کیک رو از بیرون بخره..بره کافی شاپ بره رستوران..ولی چه کار کنه وقتی هزینه های روزمرشو به زور میده...بخاطر همین میبینم ما مردم عادی هم مقصر نیستیم و گویا تحت جبر مجبوریم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها امشب من طلا فروشی بودم ده گرمی طلای اب شده 98 تومن بود. گفت حدودا یک درصد سود داره و فاکتور م ...

اگه برای سرمایه گذاریه این گزینه خوبیه منم امشب ۲۰گرمی خریدم آبشده اولین بارم بود ۱درصد حساب کرد و اینکه انگ داره روش بزنی تو سایت میاره مشخصات آبشده رو

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
اگه برای سرمایه گذاریه این گزینه خوبیه منم امشب ۲۰گرمی خریدم آبشده اولین بارم بود ۱درصد حساب کرد و ا ...

مرسی عزیزم بله برای سرمایه گذاری هست من اهل طلای زینتی نیستم در حد مهمونی دارم ولی در کل علاقه ای به زینتی ندارم خریدشو دوست دارما تا دو بار استفاده میکنم میندازم کنار و دوست ندارم چیزی بهم بچسبه ..همون سرمایه گذاری مد نظرمه

مبارک باشه عزیزم خیلی قشنگه . ۴ درصد حساب کرده . بدون اجرت بوده؟

فدای تو گلم سنگین ترش برای تو ❤️ 

۷ درصد بود که من تخفیف گرفتم مشتریشم 😂

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

حتما یک جایی گذاشته که دزد نبرهباید میرفت همه ی خونه رو میگشت

نه عزیزم .دوستم میگفت دقیقا میدونستم کدوم کمد و کجای کمد هست و مطمئنم در خونه بوده .شوهر خواهرش متاسفانه رفتارهای ناجور دیگری هم از خودش نشون داد ‌مثلا اون قرعه شریکی رو گفت من سهم خانم رو نمیدم چون ندیدم خانم بگه قرعه بردم.و دوستم بقیه اقساط رو کامل داد حتی یک صندوق دیگر هم در محل کار با دوستانش اون مرحوم شرکت کرده بود و پول رو به شوهرش داده بود برای تعویض ماشین رو شوهر مرحوم گفت به من ارتباطی نداره و بقیه اقساط رو نمیدم .در کل دوست داشتم این موضوع رو دوستان مد نظر داشته باشند .

البته این رو همسرم تو ماشین حساب زده فکر کنم یک درصد سود رو روش نزده چون طلا که گرمی 10900 بود امشب. ...

عزیزم اشتباه نمی کنید 

10 گرم طلای آب شده بدون سود اگه گرمی 10900 باشه میشه صدو نه هزار تومن نه 98 تومن

سلام سلام 😍😍امروز در راستای سلامتی خودم یه سونو داشتم گفتم به همسرم تو و دخترم هم بیاید که چکاب ان ...

سلام عزیزم

عمه من کبد چرب داشت جوری حاد بود که دکترش گفت دارو هم به دردت نمیخوره

از یه خانمی شنیده بود پیاده روی چربی کبد ازبین میبره 

میگه روزی سه نوبت میرفتم پیاده روی تند و طولانی 

دقیقا بعد یه ماه که رفت برای ازمایش دوم دکترش گفته یا ازمایشت عوض شده یا معجزه ...هیچ اثری از بیماری نمونده بود...خود دکترم حیرت کرده از تاثیر ورزش رو مریضی

مرسی عزیزم بله برای سرمایه گذاری هست من اهل طلای زینتی نیستم در حد مهمونی دارم ولی در کل علاقه ای به ...

من شماره  انگ رو زدم تو سایت عیارسنج عیارس رو نشون داد

بچه ها این طلا فروشی که من طلا خریدم گفت من طلا هم اجاره میگیرم اگر که طلا داری میتونی به من اجاره بدی گفت قرارداد بسته میشه مثلا ۱۰۰گرم طلا بهش میدیم و باهاش کار میکنه برای خودش جنس میاره و در نهایت یا اجاره نقدی میده و یا اینکه معادل اون اجاره به وزن طلات اضافه میشه دوستان کسی تا حالا انجام داده این کارو؟

سلام بچه ها یه کم‌ دلداریم بدین لطفا من چندماه پیش

ماشین پیش فروش به اسمم دراومد خلاصه با وام و نقد و فروش طلا که الان فقط ۸۰ میلیون از فروش طلاهام تو ضررم گرمی ۷ فروختم کلا چراغ خاموش پیش رفتیم پیش هیچکس نگفتیم

خلاصه امروز زنگ‌زدن رفتیم ماشین تحویل بگیریم اما خیلی اتفاقی دوست شوهرم که با برادرشوهرمم دوست و همسایه شون اونجا دیدیم اصلا جا خورد میگفت که چرا تو این چند ماه نگفتین ماشین به اسمتون درامده احتمالا میره به همه میگه من خیلی ناراحت شدم که دیدیمش خیلی خیلی آدم حسودیه

مثلا خواستیم هیچکس ندونه کلا قصدمون فروش ماشین برای خرید خونه ست نه نگهداری😩😵‍💫🤧

از لحظه ای که دیدمش سر درد شدید گرفتم

سلام عزیزمعمه من کبد چرب داشت جوری حاد بود که دکترش گفت دارو هم به دردت نمیخورهاز یه خانمی شنیده بود ...

سلام گلم 

چ عالی واقعا 👌

حتما میگم انجام بدن

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹