2777
2789
سلام عزیزم،چندسال طول کشیدتاخونتون تحویل بدن؟خونه خام تحویل میدن یا با کابینت وکمدیواری واینا...دوست ...

خیلی طول کشید بدن تقریبا ده سال طول کشید کابینت وکمد دیواری نمیزنن ولی شیرآلات کلید پریز دریچه های کولرو درضد سرقت میزنن تحویل میدن 

الان بخوایم بفروشیم میتونیم خونه کوچکتر تو خود تهران بخریم ولی من اونجارو دوست دارم بزرگه وقسمت خوبش هست

برای خونه های مسکن مهر ببین کدوم قسمت های شهرتون مسکن مهر ساختن همونجا ها برید املاکی ها پراز موردهای فروش هست ودیوار هم داره 

سلام عزیزم،چندسال طول کشیدتاخونتون تحویل بدن؟خونه خام تحویل میدن یا با کابینت وکمدیواری واینا...دوست ...

خیلی طول کشید بدن تقریبا ده سال طول کشید کابینت وکمد دیواری نمیزنن ولی شیرآلات کلید پریز دریچه های کولرو درضد سرقت میزنن تحویل میدن 

الان بخوایم بفروشیم میتونیم خونه کوچکتر تو خود تهران بخریم ولی من اونجارو دوست دارم بزرگه وقسمت خوبش هست

برای خونه های مسکن مهر ببین کدوم قسمت های شهرتون مسکن مهر ساختن همونجا ها برید املاکی ها پراز موردهای روش هست ودیوار هم داره 

قیمت شهر شمارو خبر ندارم ولی یه آمار بگیر ببین قیمت چنده شاید بتونی با وام زوجین خونه وپولی که داری بری توش زندگی کنی اگرم بتونی یه مدت دیگه اجاره ای بشینی میتونی پول تو بزاری وام زوجین بردارید وخونه رو رهن بدید تا یه مدت کوتاه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂وایییی عزیزم من شوهرم دیر از سرکار میاد جسارت نباشه اهل پس انداز مخفی نیستی ؟ هر کسی بالاخره ی ...

😂😂😂اره وقتی با شوهرم میرم اصلا ماشین حساب نمی‌زنم 🤣🤣میگم زیاد گفت ها اونم میگه چرا اونجا حساب نکردی  میگم مخ م تعطیل میشه تو این جور وقتا .... نه اصلا اهل پس انداز مخفی  نیستم ...یکم باید با سیاست جهت زندگی رو عوض کنم آخه هدفمون خرید خونه ست مشترک پس انداز میکنیم

😂😂😂اره وقتی با شوهرم میرم اصلا ماشین حساب نمی‌زنم 🤣🤣میگم زیاد گفت ها اونم میگه چرا اونجا حساب ن ...

خیلیم عالی قربونت برم موفق باشید ایشالا همه مستاجرا صاحب خونه خودشون بشن 🤲🏼❤️

گلم میتونی در کنارش مخفی پس انداز کنی خونه گرفتنی کم آوردید به اسم وام یا یکی بیاری وسط که مجبور نشید قرض کنید از کسی دستتون جلو کسی دراز نکنید ❤️

به هر حال موفق باشی عزیزم 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

😂😂😂اره وقتی با شوهرم میرم اصلا ماشین حساب نمی‌زنم 🤣🤣میگم زیاد گفت ها اونم میگه چرا اونجا حساب ن ...

منم خونه خوب حساب میکنم طلا فروشی که میرم همه چی یادم میره 🤣🤣میام خونه میبینم چند درصد بیشتر شده 

هدف ماهم خونه ست چند گرم گرفتید تا الان عزیزم؟ خونه اول یا خونه دوم😁؟

منم خونه خوب حساب میکنم طلا فروشی که میرم همه چی یادم میره 🤣🤣میام خونه میبینم چند درصد بیشتر شده ه ...

🤣🤣🤣🤣ماهم همینطور انشالله به امید خدا خونه اول ...

تقریبا ۷۰ گرم خریدیم ایشالا بزودی بیشترش کنیم  موفق بشیم شما چطور عزیزم

🤣🤣🤣🤣ماهم همینطور انشالله به امید خدا خونه اول ...تقریبا ۷۰ گرم خریدیم ایشالا بزودی بیشترش کنیم ...

🤩انشالله همین نزدیکی ها بیای همینجا بگی خونه دار شدیم 🥺🤩صاحب خونه شدیم🥺🤩❤همسر من بیخیال امسال مجبور شدم برای رهن خونه بفروشم پس اندازمون رهن خونه و یه ماشینه عزیزم طلا گرفتن هم شروع کردم باز 

شما چندساله مستاجرید؟

سلام سلام 😍😍

امروز در راستای سلامتی 

خودم یه سونو داشتم 

گفتم به همسرم تو و دخترم هم بیاید که چکاب انجام بدیم 

زندگی همیشه جمع کردن نیست سلامتی خیلی مهمه 

من پارسال یه کم سینه ام درد کرد سریعا رفتم دکتر حدود دو تومن هزینه ام شد 

یا چند وقت پیش قلبم درد کرد اکو و نوار قلب و متخصص قلب دو سه تومنی شد 

((حالا من بیشتر از وقتی یه آشنا داشتیم به خاطر اینکه پول خرج نکنه دکتر نرفته بود  فوت شد و الان داره شوهرش زن میگیره  میترسم سریع میرم دکتر 🤣🤣😂😜))

خلاصه همسرم و خودم و دخترم 

رفتیم دکتر آزمایش چکاب کامل نوشت انجام دادیم 

دخترم متخصص کودکان بردم 

سونو شکم و لگن همسرم انجام داد 

کبد چرب گرید ۲ به ۳ داره 

دخترم هم سونو انجام داد که خداروشکر شکم و لگن مشکلی نبود 

فعلا جواب آزمایشگاها نیومده

ولی همسرم چربی هم قطعا دارن 

با ویزیت و سونو و آزمایش ها فک کنم همسرم پنج تومنی براش آب خورد ولی هیچ وقت نمیگه یا ناراحت بشه بشدت ول خرج فقط گفت امروز منو از زندگی انداختی ,🫣😜حالا من فک کردم منظور موجودی کارت 🫢

ایشون بسیار اهل چیزهای فست فودی و روغن دار

کیک و شیرینی هستند 

امروز ذرت مکزیکی خریده که تمام سس یه ذره ۸۰ هزار 

سه تا گرفته  من خوردم سر درد گرفتم از چربی 

میبینم موقع رفتن به خونه دوکیلو موز و شیر هم خریده 

شیر موز بخوریم 🫢

بهش میگم بابا کمتر روغن بخور 

بخدا دیونه شدم 

الآنم داره تخمه میخوره احساس میکنم بچه است 😂😂😂😂😂😂

اینقد که همش ویار می‌کنه 

جالبه که اوضاع کارش هم خراب شده 

همش میگه اگه درآمد خوبی داشتم مث پادشاه زندگی می‌کردم 😂😂ولا که انگار از قطعی اومده ! هفت روز هفته غذای خوب با سالاد میخاد 

فقط خاستم اینو بگم نکته اقتصادی این پست اینه که حتما سلامتی رو هم سرمایه بدونیم ❤️♥️🌹

راستی دوستان من پارسال همسرم دو سه تا عرقیجات به مدت چند ماه مصرف کرد گریدش پایین اومد رفتیم دکتر گفتن که عرقیجات کبد از کار میندازه و بده نخوره 

الان باز بالا رفته 

ممنون میشم کسی در مورد این کبد چرب چیزی می‌دونه منو راهنمایی کنه ♥️🌹

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

دوستان یک موردی که زیاد میبینم اینه که در گروه به همدیگر توصیه میشه مثلا اگر نمیتونی بری طلا بخری بده خواهر یا مادر برات بخره و نگهداره ، یا طلای مخفی  رو بدید خواهرتون نگهداره .یکی از دوستان من همچین عادتی داشت و یکبار هم یک صندوق وام خانگی شریکی با خواهرش عضو بوند که وقتی قرعه به نامشون در اومد به خواهرشون گفتن براشون تبدیل به طلا کنن و نگهدارن تا ایشون برن وتحویل بگیرند (خواهرشون شهر دیگری بودند ) دست بر قضا خواهرشون بر اثر تصادف فوت کردند و همسر خواهرشون بعدا گفت هیچ طلایی در خونه نبوده!و حتی یک گرم هم به دوست من ندادند .همسر خواهرشون هم فامیل بودند و هم ادم مورد اطمینانی به نظر می اومدن و اصلا سابقه اختلاف و ..نداشتند. دوست من که کلا با ایشون قطع ارتباط کردند اما خیلی دلخور شدند از رفتار شوهر خواهرشون و تا مدتها شوک بودند .انشاله که همچین موردی پیش نیاد اما دوست داشتم این تجربه رو به اشتراک بذارم

در تایید حرف شما یه نکته بگم تو یکی از پستا ایشون در جواب یکی از دوستان گفتن اعتیاد بیماریه مثل فلان ...

آره معتاد اون لحظه که مواد میگیره دستش و نمی‌ترسه و به عواقب کارش فکر نمیکنه باید تاوان بده  لیاقت زن و بچه نداره  عین یه آتیش زنده میمونه تو خونه