2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان یک موردی که زیاد میبینم اینه که در گروه به همدیگر توصیه میشه مثلا اگر نمیتونی بری طلا بخری بد ...

حتما یک جایی گذاشته که دزد نبره

باید میرفت همه ی خونه رو میگشت

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

در تایید حرف شما یه نکته بگم تو یکی از پستا ایشون در جواب یکی از دوستان گفتن اعتیاد بیماریه مثل فلان ...

ستاره پاییز عزیز من هم با شما موافقم منظورم دقیقا همین بود که خیلی قشنگ بهش اشاره کردین شما. اینکه دوستمون این شرایط رو دوست دارن و به علت عشق یا هر چیزی دارن ادامه میدن یک بحثه و به خودشون مربوطه..ولی اینکه معتاد بودن عادی باشه و عادی جلوه داده بشه یه بحث دیگه هست..امیدوارم همسرشون اعتیاد رو ترک کنند و هیچ کس گرفتار این بیماری نباشه و همه روی ارامش رو ببیند.

اها پس ایشون سودش بالا بودهباید کمه کم۳ درصد یا زیاد زیاد ۵ درصد سود بگیرندرسته؟

اره عزیزم من خودم دیروز دخترم یکم از حقوق شو داد رفتم براش قسطی برداشتم ۴ درصد زد برامون گاهی وقتا سه درصد میزنه گاهی وقتام ۵ ولی بیشتر نمیزنه

بچه ها امشب من طلا فروشی بودم ده گرمی طلای اب شده 98 تومن بود. گفت حدودا یک درصد سود داره و فاکتور میده بهمون. بنظرتون بجای طلای دست دوم اب شده ادم بخره بهتر نیست؟! البته طلافروشی بسیار معتبر هست و سالها تو صنف طلا هستند و تو منطقه ای که هستم معروف هستن از گذشته و خانوادگی شاید 50 ساله تو این صنفن...منظورم اینه اینجوری نیست تقلبی بهت چیزی بده

بچه ها امشب من طلا فروشی بودم ده گرمی طلای اب شده 98 تومن بود. گفت حدودا یک درصد سود داره و فاکتور م ...

البته این رو همسرم تو ماشین حساب زده فکر کنم یک درصد سود رو روش نزده چون طلا که گرمی 10900 بود امشب....بازم باید بیشتر بشه....نمیدونم حالا همون کلیت رو لطفا اگر کسی میدونه بگه بهم 

بله عزیزماما شیرینیجات رو حذف کرده بودمو اینکه من خیلی جدی هستم، تنها میرم استخر و وقتمو ب گفت و گو ...

موفق باشین...برای منی که شنا بلد نیستم. راه رفتن تو آب تاثیر داره

بچه ها امشب من طلا فروشی بودم ده گرمی طلای اب شده 98 تومن بود. گفت حدودا یک درصد سود داره و فاکتور م ...

خوبه ولی باید کد داشته باشه حتما ولی به صرفه تره فقط اگه یه وقت آدم یه مقدار پول لازم داشت مجبوره کل اون طلا رو بفروشه اما اگه نمیخواید برای چیزای کوچیک بفروشید به صرفه تره 

ولی چطور طلایی که گرمی ده وخورده ای بود دیروز ۱۰ گرم ومیداد ۹۸تومن چون حتی بدون هیچ درصدی هم حساب کنی بیشتراز ۱۰۰تومن میشه

البته این رو همسرم تو ماشین حساب زده فکر کنم یک درصد سود رو روش نزده چون طلا که گرمی 10900 بود امشب. ...

ده گرم با یه درصد میشه ۱۱/۰۳۹/۳۰۰البته با قیمت طلای ۱۰/۹۳۰/۰۰۰من حساب کردم