2777
2789
عزیزم ممنون از محبت شما که پاسخ دادیدطلافروش بهم گفت همون قیمت طلا برمیدارن ازت🙃پس یک ذره خالی بسته ...

خب از لحاظ بصرفه بودن پارسیان بهتر چون برای یکونبم گرم پارسیان دستمزد بین صدوپنجاه تا دویست برمیدارند ولی برای طلای شکسته خیلی منصف باشن چهار تا پنج درصد گرم طلا رو برمیدارند...و جدیدا مارک ماربر یه سری سکه های ضد جعل زده که هر سکه سریال داره و نمیتونن فیک بزنن از روش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از لحاظ بصرفه بودن پارسیان بهتر چون برای یکونبم گرم پارسیان دستمزد بین صدوپنجاه تا دویست برمیدارن ...

ممنون عزیزجان ❤️پس اگر پولی اومد دستم برم سراغ ماربر.

الان از طلافروش سکه پارسیان گرفتم

به نام خودش ضرب کرده

بعد روش یک کیوآرکد‌ هست که نوشته برای تشخیص اصالت کالا این کد رو اسکن کنید

اسکن می‌کنم چیزی نمیاد🫥

رفتم بهش گفتم، دیدم خودشم نمیدونه کیوآرکدش کار‌ نمیکنه!🫢

حالا باید کمی پول جمع کنم

برم اینا رو بدم بهش، طلا دست دو بگیرم.

از این به بعد هم طبق فرمایش شما، همون سکه ماربر

خانما لطف کنید در مورد وام بانک رسالت یه توضیحی بدید ؟ممنون میشم

یه حساب رسالت اول باز کنید (آنلاین)
باید یا فیش حقوقی ارایه بدید یا جواز کسب یا گردش حساب یا یطوری بالاخره ثابت کنید شاغل هستید. کار سختی نیست تو سایت مرآت ثبت نام کنید و مدارکتون رو بارگذاری کنید. اونها اعتبار سنجی می کنن و میگن با توجه به اطلاعاتی که اظهار کردید، شما تمکن دارید که ماهیانه چقدر قسط بدید. از این قضیه که مطمئن شدید شروع کنید پولهای عادی روزمره تون رو داخل رسالت نگه دارید و خرج کنید. کم کم امتیاز جمع میشه میتونید وام بگیرید. (یه نکته: مبلغی که در حساب رسالت در لحظه اعتبار سنجی مرآت دارید روی مقداری که تمکن شما رو میسنجه و میگه میتونید قسط بدید تاثیر داره اگه براتون مهم هستش.) هر بار هم که این فرایند تکرار شه خوش سابقه تر میشید پیش مرآت.
در صورت نیاز اگه یه روز وامی خواستید و امتیازتون کم بود، امتیاز رسالت رو برای هر صد میلیون ده ماهه ۱۵۰ هزار تومن میفروشن.
رسالت به درد اینکه آدم پول هایی که میخواد خرج کنه رو توش نگه داری کنه میخوره چون روزهایی که پولی تو حسابتون نیست چیزی از میانگین شما کم نخواهد کرد و بازه جمع کردن امتیازها محدودیت نداره. ملی و مهر اقتصاد و ... باید بهشون بگی میانگین مثلا پنج ماهه حساب من رو بگیر اما رسالت روزانه امتیاز جمع می کنه و یهو این وسط دو ماه هم حساب خالی باشه میانگین پایین نمیاد.

نکته اضافه: بازه جمع شدن امتیاز ها دو ساله هستش. اما با انتقال یک امتیاز، مجدد دوسال دیگه جمع می کنه.