2777
2789
ببخشید من نمیدونستم تاپیک برای پدر شماست وگرنه سوال نمیکردم.

معصومه خانوم حق دارند بعضی ها مشکل دارند جواب سوالشون و میدی اینجوری برخورد میکنند

خیلی بی ادب هستید به جای تشکر کردن ارث پدرتو بدهکاری 

کاش تربیت داشتی

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم با شما موافقم خرید طلا خجالت ندارهضمن اینکه خرید صندوق طلا توی بورس هم برای این پولای کم خی ...

عالیه

خدا خیر بده کسی که معرفی کرد من که راحت شدم

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
معصومه خانوم حق دارند بعضی ها مشکل دارند جواب سوالشون و میدی اینجوری برخورد میکنندخیلی بی ادب هستید ...

تقصیر ایشون نبود تقصیر شماست مگه ایشون از شما پرسید شما جوابشون و دادین 🙄🙄 آدم یکم جنبه داشته باشه خیلی بهتره نره به بقیه توهین بکنه 

ممنونم عزیزم 😍شما تجربه ای در زمینه خرید طلای شکسته هم دارید؟

نه عزیزم فقط طبق عددهایی که گفتین حساب کردم براتون قیمت کل تقسیم بر قیمت طلا تقسیم بر وزن میشه، عددی که بعد از ممیز میاد درصد طلا هست.

سلام دوستان من اگه الان باقی مانده اقساط برآیند رو کامل پرداخت کنم درجا میتونم درخواست وام بدم؟لطفاً ...

من همسرم کامل تسویه کرد دوباره بهش داد چون با حسابش کار میکنه، اما من که کامل تسویه کردم با اینکه تعداد سکه هام به برایند ۵۰ تومنی میرسید نداد و پشتوانه ۱۵ تومنی داد بهم

تازه پشتوانه هم به ۲۰ تومنی قبلا رسیده بودم. پول هم میاد به حسابم اما سریع برداشت میزنم اونو انگار حساب نمیکنه.

من همسرم کامل تسویه کرد دوباره بهش داد چون با حسابش کار میکنه، اما من که کامل تسویه کردم با اینکه تع ...

ممنونم من با حسابم زیاد کار میکنم و چون همیشه اقساط تو کارت منه گردش مالی خوبی داره حسابم ولی الان نمیدونم میده یا نه

من همسرم کامل تسویه کرد دوباره بهش داد چون با حسابش کار میکنه، اما من که کامل تسویه کردم با اینکه تع ...

سلام برای دریافت دوباره وام برآیند اول اعتبار سنجی کرد و بعد گفت تعلق نمیگیره یا اول سکه رو کم کرد؟

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
عزیزم طلای شکسته رو چون آب میکنن معمولا زیر قیمت طلا برمیدارن بهترین گزینه برای سرمایه گذاری سکه پار ...

عزیزم ممنون از محبت شما که پاسخ دادید

طلافروش بهم گفت همون قیمت طلا برمیدارن ازت🙃

پس یک ذره خالی بسته 😅

در مورد پارسیان

من از شما به عنوان یک کیک شکلاتی مهربان 😇🍰🍫

خواهش می‌کنم تجربیات خرید سکه پارسیان رو به ما هم بگید

مثلا من این سوالات برام خیلی پررنگه🥲

بین طلای دست دوم با اجرت ۵ درصد و سکه پارسیان

کدوم بهتره؟

چه برندی از پارسیان رو بخریم که در زمان فروش اذیت نشیم؟