2777
2789
عزیزم سلامکاش نحوه مدیریت مالیتون رو بگینمن خیلی نیاز دارم به ایده های جدید😍واقعا وقتی باکس ها رو پ ...

دوست عزیز تاپیک گزیده هارو بخونید خیلی کمک میکنه.من با باکس بندی راحت نیستم ولی دوستان میگن معجزه میکنه.یکی از بهترین کارهایی که انجام میدم اینه که پنج شنبه با توجه به مواد غذایی ک دارم اسم ۱۴ تا غذا رو لیست میکنم و هرچی که ندارم تو خونه میرم میخرم و میوه و صیفیجات هفتمم میخرم و دیگه با همونا غذا درست میکنم.قبلا تصمیم میگرفتم چی بپزم بعد براش میرفتم خرید و بنظرم خیلی الکی هزینه میشد.و کتاب ثروتمند ترین مرد بابل هم خیلی برام مفید بود.من صوتیشو دانلود کردم گوش دادم.مهمترین نکتشم این بود که اول پس اندازو بزاریم کنار بعد هزینه کنیم.من بودجه بندی شمارو دیدم بنظرم منطقی نبود و اگر اینجوری بنویسی زود خسته و دلسرد میشی

خب بازم سلامممم☁️😍

آخر متنم از طلا خریدن امروزم هم میگم.

عزیزای نازنین 

یک موردی رو من هرسال می‌بینم داره تکرار میشه
هرسال «در نیمه دوم سال»فروش پک های آموزشی خیلی خیلی زیادتر از نیمه اول سال هست. علتش رو هنوز متوجه نشدم.
این دوره ها خیلی باعث رشدمون میشه.
به خود من خیلی کمک‌ میکنن 👍
❇️اما مورد مهم اینه که در این حجم تبلیغاتِ انواع دوره‌ها،
طوری نشه که خدایی نکرده چندتا دوره بخریم و آخرش هم نرسیم بهشون گوشی بدیم😟
یا حتی ممکنه گوش بدیم،اما وقت نکنیم عمل کنیم🙁

———————————

خیلی از ما میدونیم باید از وسایل خونه مراقبت کنیم👌 اما نمیدونیم چطوری🙁؟؟؟؟؟؟؟؟
یک مورد رو من میگم، شما هم اگر موردی رو بلد بودید، بگید که من یاد بگیرم و استفاده کنم❤️😍🙏🏻

دستکش آشپزخانه رو وقتی میدونم قراره بریم سفر، میذارم توی یک مشما ومیذارمش تو یخچال.
باهاش به چیزای داغ دست نمیزنم که سریع از بین نره.

من همینم بلد بودم

شما هم بگید لطفا 

من خیلی به این روش های نگهداری از لوازم منزل نیاز دارم

————————————

امروز شکر خدا رفتم طلافروشی و طلای شکسته با سود ۲٪ خریدم.

«۹۶۰سوت بود که هر گرم۱.۲۶۰حساب کرد.
سودش ۲٪ بود.
قیمت طلا شکسته‌ای که من خریدم شد ۱۰ میلیون.»

میشه لطفا یکی که بلده بگه درست حساب کرده یا نه؟

بعد از خرید بدو بدو رفتم یک طلافروشی دیگه
گفتم آقا از کجا متوجه بشم این طلای اصله؟!!😥
گفت اصله، گفتم از کجا میدونید؟ گفت از تجربه🙂
فاکتوری که گرفته بودم رو هم نشونش دادم، گفت فاکتورش هم درسته.

ولی........گفت
طلای شکسته رو باید ببری به خود همون طلافروش بفروشی
جای دیگه ازت نمیخرن.
اگرم بخرن، به قیمت طلا ازت نمیخرن.

حالا شما بگین داره درست میگه؟؟🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان یک نکته در مورد پارسیانمن از حدود ۸،۹سال پیش تا خرداد ماه خیلی پارسیان خریدم و هدیه گرفت ...

سلام عزیزم کاش پیام قبلی منم میخوندید و در مورد طلایی که خریدم نظر بدید😇

مشخصه باتجربه اید🤗

سلام دوستان یک نکته در مورد پارسیانمن از حدود ۸،۹سال پیش تا خرداد ماه خیلی پارسیان خریدم و هدیه گرفت ...

برعکس شما من از پارسیان راضی نبودم راحت برنمیداشتن

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

سلام خواهران گلم، من ۳ میلیارد پول نقد دارم که خیلی تمایل دارم یک مهدکودک ، سالن ورزشی، موسسه زبان انگلیسی، آموزشگاه رانندگی.... همچین چیزی احداث کنم. باید مدرک خاصی داشته باشم؟ مجوز از کجا میخواد؟ خودم دیپلم دارم. ممنون میشم اطلاع دارین دریغ نفرمایین

سلام خواهران گلم، من ۳ میلیارد پول نقد دارم که خیلی تمایل دارم یک مهدکودک ، سالن ورزشی، موسسه زبان ا ...

برای آموزشگاه و مهد باید فرهنگی باشی کارت راحت تر راه میفته

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

سلام عزیزم کاش پیام قبلی منم میخوندید و در مورد طلایی که خریدم نظر بدید😇مشخصه باتجربه اید🤗

سلام عزیزم نه من اصلا تجربه خرید طلای شکسته یا دست دو رو ندارم البته قبلا دوستان یه فرمول داشتن اگه کسی بلده بگه

خدایا شکرت  
خب بازم سلامممم☁️😍آخر متنم از طلا خریدن امروزم هم میگم.عزیزای نازنین یک موردی رو من هرسال می‌بینم د ...

عزیزم طلای شکسته رو چون آب میکنن معمولا 

زیر قیمت طلا برمیدارن 

بهترین گزینه برای سرمایه گذاری سکه پارسیان هست که شما فقط یه هزینه وکیوم میدین بعدا قیمت طلا می‌فروشید

خود من سالها پارسیان جمع کردم و بعد برای خرید خونه خیلی راحت فروختم 

و اما نکته ای که میخوام بگم خانمها از خرید طلا یک میلیون و دو میلیون خجالت نکشید اعتماد به نفس شما و نوع رفتارتون؛ رفتار طلا فروش رو تعیین میکنه 

اگر خریدش خجالت اوره برای طلا فروش با اون کبکبه و دبدبه باد بیشتر خجالت داشته باشه که طلای شکسته یا پارسیان رو برای 200_ 300 تومن سود میاره مغازش و میزاره برای فروش

پس نه خجالت بکشین نه وقت روهدر بدین هروقت  هر پولی حتی 500 تومن داشتین برید طلافروشی😍

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
عزیزم طلای شکسته رو چون آب میکنن معمولا زیر قیمت طلا برمیدارن بهترین گزینه برای سرمایه گذاری سکه پار ...

سلام منم با شما موافقم خرید طلا خجالت نداره

ضمن اینکه خرید صندوق طلا توی بورس هم برای این پولای کم خیلی خوبه 

خدایا شکرت