چون خواستم سالم باشه به جای شکر، شیره ریختم شما هرچی دوست دارین بریزین. ممکنه طعمش با شیره مورد پسند هرکسی نباشه البته.
به ازای ی لیوان ارد گندم نیم کیلو هویج میخواد و ی استکان شیره توت یا هرشیره دلخواه
بهتره توی ظرف چدن بپزینش
هویجارو توی شیر میپزین اگه شیر داشت خشک میشد و هویج هنوز سفت بود بهش میتونی اب اضافه کنی
بعد ک خوب پخت هویجا رو با همون ته مونده ی شیر+ ی فنجون گلاب+ ی لیوان شکر یا ی لیوان سرخالی شیره توت یا انگور + ی لیوان اب جوشیده داغ توی میکسر خوووب هم بزن تا یکدست بشه
ارد رو الک کن و تفت بده خامیش گرفته بشه بعد مجدد الک کن و توی تابه بهش روغن اضافه کن و تا حدی تفت بده یکم رنگش تیره بشه و بوی خام نده دیگه.
بعد مخلوط هویج میکس شده رو کم کم بهش اضافه کن و تند تند هم بزن مقداری زعفرون دم کرده هم اضافه کن
دیگه شعله رو نسبتا کم کن و انقد هم بزن یکدست شه اخرش مث گهواه تابه رو تکون بده حلوا باید غلت بزنه و نچسبه😊
تمام
رنگ حلوا به خاطر وجود شیره تیره میشه💖