2777
2789
همش شانسه بخدایعنی من عیار میخریدم،یه هفته همش قرمز بوداعصابم خورد میشدپارسیانم دوستمون راست میگه فر ...

واسه پارسیان از همونی که میخرم قیمت خوب هم برمیداره.سکه فروشی معتبری هم هست.من چند بار فروختم

ای وای حالا که دوزار دو زار جمع کردیم از سرناچاری چون کم بوده مبلغ دادیم پارسیان نمیخرن 😢

چرا عزیزم میخرن تو شهرما که خیلی خریدو فروش میکنن من خودم چند سال پارسیان میخرم بعدبا گوشواره یا النگو عوض کردم ،اگه نمیخرن  پس چطور میفروشن ؟ البته چون طلاهام مخفی نبود شوهرم همه رو گرفت فروخت دیگه منم الان دوسال مخفی میخرم الان تو این مدت خورد خورد خریدم الان ۱۱گرم دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز بود نرسیده بودم به تاپیک سر بزنمالان متوجه شدم چیزی رو از دست ندادماکثر پیام ها تو این دوتا ...

و اینکه انگار چند روزه اینجا شده بساط دورهمی و خاطره و حرف زدن 

کاش هر کی نکته ای بلد بود می‌نوشت نه اینکه حرفی سر زبونش اومد سریع تایپ کنه...

والا یه اینجا بود با علاقه میومدم میخونم 

منم ترجیح میدم کلا نیام دیگه...

افوض امری الی الله...
منم خجالت میکشم 😫😫😫دوازده ملیون پس انداز ماه قبلمه دوست دارم برم یه تیکه طلای کوچیک بگیرم خجالت م ...

دقیقا منم اینجوریم ،از اینکه پولم کمه خجالت میکشم و نمیرم خرید و همش ضرر میکنم از این صبر تو نکن و برو هرچقدرم کم خرید بزن

چه خوب😍فقط حقوقش از ۲۰ سال کمتره دیگه…عزیزم یک سوال دیگه هم دارم اگر اجازه بدید💎این قانون سه تا بچ ...

اگر۱۰سال ردکنید۱۰روز حقوقه اما اگر۲۰سال باشه ۲۰روز حقوق اگر از حداقل حقوق کمترباشه(فقط درمورد۲۰سال ) حداقل حقوق رومیدن مثلااگر حداقل حقوق ۱۰تومن باشه ۲۰ روز بشه ۸ تومن ۱۰ تومن رومیدن

قانون سه فرزند تاجایی که من میدونم بازهم مال بیمه ی کارفرماییه نه زنان خانه دار 

زنان با۲۰سال سابقه ی کارفرمایی و۴۰سال متونن بازنشست بشن

توی کانال ایتا معصومه جون پست میزارن امروز هم گذاشتن

سلام

اگر کانال ایتا هست اسمش رو بگذارید تا بقیه هم عضو بشن

منم دوست دارم اونجا عضو بشم پیگیری و خوندن مطالب هم برام هم راحتتره

اگر۱۰سال ردکنید۱۰روز حقوقه اما اگر۲۰سال باشه ۲۰روز حقوق اگر از حداقل حقوق کمترباشه(فقط درمورد۲۰سال ) ...

اگه 13 سال پرداخت کنیم چی حقوق 13 سالو میدن؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
خودتو اذیت نکن من با این حال ک میخام سه چهار ماه دیگه بفروشم ولی هفت گرم خریدم تازه مقداری از پول هم ...

کاش با پایین اومدن قیمت طلا بقیه اجناس هم پایین میومد ولی متاسفانه اینطور نشد

طلا که رفت بالا همه چی هم با خودش کشید بالا ولی الان هیچی ارزون نشده حتی تخم مرغ

هعی خواهرهفته پیش بیرون بودم،طلا نزدیک ۱۱ بود،باور کن نمیشد از نزدیک طلافروشیا رد شدهمه مثل ما از ص ...

آره یا جور نوشتن ۵۰ گرم چیه تعجب کردم

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

سلام دوستان یک نکته در مورد پارسیان

من از حدود ۸،۹سال پیش تا خرداد ماه خیلی پارسیان خریدم و هدیه گرفتم اما همه رو راحت همین ماه پیش برای خرید خونه فروختم.

طلا فروشی که بهش فروختم آشنا بود و در کنارش بالای ۱۰۰ گرم طلا و چندتا سکه داشتم.ولی خب یه طلا فروش که تو کار طلای دست دوم بود گفت من پارسیان نمیخرم نهایتا کنار طلاهات یکی دوتاشون رو بردارم.

اینو گفتم چون خودم گاهی نظرات دوستان رو میخوندم ناراحت میشدم بالای ۱۰ گرم پارسیان داشتم که خب پول کمی هم نبود و میگفتم اگه ازم نخرن چی

اینو هم بگم طلافروشمون معتقده پارسیان چون اجرت نداره نسبت به طلای نو برای سرمایه گذاری بهتره.

خدایا شکرت