2777
2789
چرا من هر جا برم زود جمع میشه من دو ماه نیست اینجام معصومه خاتم قهر کردن 😔😔😔😔 همیشه هر جا برم دی ...

عزیزم این چ حرفیه.چرا خودت و متهم به بدشانسی میکنی؟؟؟ درسته معصومه جون نیستن و جاشون واقعا خالیه.ولی سعی کن تا عید رو خودت کار کنی و پیشرفت کنی.فکر بد ممنوع🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تازه راه افتادیم ما که بزرگتری نداریم بهمون یاد بده واقعا بودنش خیلی دلگرمیه

تا معصومه جون بیاد میتونید از نکات بقیه دوستان استفاده کنید.من خودم هم با این تاپیک دارم پیشرفت میکنم.گاهی باید خودمون راه و پیدا کنیم.انشاللله معصومه جون هم زودی میاد

افرین بر شما خانوم کدبانو راستش منم الان خیلی دلسرد شدم واصلا حا وحوصله ندارم ودیگه از زندگی خوشم ن ...

شیر گرم باشه  حدی که انگشت بزاری از گرمیش یکم انگشتت بسوزه 

روی ماست که پوشوندی و گرم‌ نگهش داشتی حدودا سه ساعت بعد سربزن اگر بسته نشده باز بزار یک ساعتی بمونه

سلام دوستان عزیزم .در مورد نبودن معصومه جون میخواستم یه نکته بگم 

البته روی سخنم با خودم هست،به کسی بر نخوره

من این رو شنیدم که به حساب خود برسید قبل از اینکه به حساب شما برسند (منظور روز قیامت هست) من سعی میکنم شبا قبل خواب اگه حرفی به کسی زدم یا کاری کردم که کسی ناراحت بشه براش صلوات بفرستم ذکر بگم،این رو به دخترم هم یاد دادم،چون میشه حق الناس.در مواقعی هم نمیتونم برم از طرفم حلالیت بگیرم پس براش ذکر و صلوات میفرستم که ثوابش برا اون باشه. دوستان شاید به نظرتون بی اهمیت باشه ولی مثل اینکه معصومه جون ناراحت شدن و خدافظی کردن که البته حق دارند ناراحت شن،منم چندین سال پیش از نیش زبون اطرافیانم افسردگی گرفتم🥺🥺نتونستم تحمل کنم و نمی‌تونستم هم اون ادما رو حذف کنم همه دردامو ریختم توخودم و مجبور به مصرف داروی که روانپزشک  برام نوشت شدم.بعد از اون که چندین سال میگذره هیچ وقت آدم قبل نشدم و اتفاقات جبران ناپذیری برام افتاد که اگه حالات افسردگی نداشتم می‌تونستم کنترلش کنم.میخواستم بگم مواظب رفتار و کردار مون باشیم .من زبونی اون ادما رو بخشیدم ولی هیچ وقت از ته دلم نمیتونم ببخشمشون.امیدوارم معصومه جون بزرگی کنند و برگردن و نادیده بگیرند .چون اینجوری چراغ این تاپیک خاموش میشه.خیلیا دلگرم به اینجا هستند .

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

خودم همینو میگم شوهرم هی اصرار به اساس میکنه

ببین طلا خیلی خوبه براش و برای خودتون موقع کادو دادن کم نمیارین ولی بعضی وقتا میبینی یه کریستال شیک یا تابلو فرش دست بافت به اینا پول بده در واقع پولتو به پول بده

میشه منم ببرید اونجا من از خواننده های قدیمی ام الان دنبال پست های معصومه جون میگردم نیستش

درخواست ها قبول شد 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

امروز انقدر این بازاریاب اذیتم کرد و تحقیر و توهین کرد بدنم میلرزه. بعد تهدید کرد با وکیل شرکت نیوشا ...

دزوغ گفت با وکیل شرکت شکایت میکنه 

مگه وکیل بیکاره که بیاد دنبال هر مشتری 

اون میخواسته جنس و بخری حالا که پشیمون شدی اونجوری بهت گفته 

دیشب خواهر من ی ماسک مو داخل حمام و ی شامپو تثبیت رنگ مو ازم برداشت 

امروز آورد داد پشیمون شده بود

گفت فقط ی سرم کراتین  آرگان میخوام

خب باید تهدیدش میگردم؟ حتی ماسک مو هم تقریبا ترکیباتش مثل سرم مو بود هی باید توضیح میدادم توجیهش میکردم؟ ب نظرم اینجوری خیلی بدتره بیای طرف و توجیه کنی و اسرار کنی و ...اصلا میره پشت سرش هم نگاه نمیکنه تازه هر کی هم بخواد خرید کنه طرف پشیمونش میکنه میگه نخریاااا اینا کلاهبردارن  مشتری مداری بلد نیستن و ......

دوستی که گفتین سیب دارید ...

منم یه جعبه داشتم یه بخشی اینجوری خشک کردم 

یه کمم پیچیدم لای کاغذ تا بهتر بمونه مهمون آمدنی به کار میاد بنظرم برای شیره وسرکه کمه واینکه باید آبدار باشه برای سرکه وشیره...

یکه بخشی هم سرخ کردم گذاشتم فریزر برای خورشت...یه بخشی هم مربا درست کردم وزعفرون ریختم توش عالی شد...

ویکم از سیب ها رو پختم مثل دسر خوردیم...

به این صورت یکم نبات کف تابه ریختم یکمم کره بعدش زعفرون دم کرده ویکم زردچوبه وزنجبیل ریختم باهم تفت دادم بعد سیب هارو چیدم روش یه تفت دادم ودم کنی گذاشتم نیم ساعت به شعله کم پخت ویه سیب کاراملی شدخوشمزه شد حتما امتحان کنید وخیلی برای معده و گوارش عالی هست و فوق العاده گرم ...میتونید نبات وحذف کنید ویکم عسل بریزید درهر صورت محشره طعمش