2777
2789

از ازدواج قبلی حدود ۷۰۰میلیون پول دارم که باهاش زمین خریدم اما دست بابام بوده.دو ساله ازدواج کردم شوهرم هزاربار با دعوا و دادبیداد گفته از بابات بگیر.دلیل اینکه نگرفتم این بوده که می ترسم شوهرم از دستم بگیره چون ادم ب شدت طمع کار و زرنگ و حسودیه حاضرم قسم بخورم از اون مردا هس ک نمیخواد زن تو دست و بالش چیزی باشه و بارها ب خودم گفته ب زنها نباید زیاد رو بدی و ...وقتی دست و بالش یکم تنگ بود ب النگو هام نظر داشت و میگف یکبار نگفتی النگوهام رو میفروشم میدم ب تو...النگو هایی ک خونوادم برام خریدن رو میگف

ب نظرتون باهاش چیکار کنم؟همون زمین رو ب نام خودم بزنم؟طلا بخرم

خب اگ ب نام خودم بزنم اما ب شوهرم نگم که این جنگ و جدال ادامه دار میشه .چون نمیدونی چ سلیطه بازی هایی در اورده.دلیل اینکه میگم ب نام خودم بزنم غرغرهای شوهرمه وگرنه دست بابام خیلی جاش امنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید از اول او میدادی 

بعدم بگو به پدرم قرضم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب اگ ب نام خودم بزنم اما ب شوهرم نگم که این جنگ و جدال ادامه دار میشه .چون نمیدونی چ سلیطه بازی های ...

اگه تک فرزندی که هیچ ولی اگه خواهر برادر داری زمینو به اسم خودت بزن طلاهاتم بگو هروقت خودت طلا خریدی اونموقع چشم داشته باش اینا برا خونه پدریمه

ترو قرآن بش پولتو نده زمین و بزن به اسم خودت طلاهاتم نده

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خب اگ ب نام خودم بزنم اما ب شوهرم نگم که این جنگ و جدال ادامه دار میشه .چون نمیدونی چ سلیطه بازی های ...

به اسم خودت باشه که مطمئن تره ولی اصلا همسرت از کجا فهمیده شما چقدر مهریه گرفتی از ازدواج قبلت و چیکارش کردی ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بزار بمونه پیش بابات 

باز از اون به خودت می‌رسه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دور از جون پدرت اگ فوت شن خدایی نکرده زمینت بین وراث تقسیم میشه 

بزن ب نام خودت ولی لو نده،سند رو بزار خونه بابات

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)