2777
2789
با نبات هم باید خوب بشهممنونم واقعا😍

یه جا خوندم فکر کنم توی همین تاپیک بود کمپوت رو که درست میکنید توی این شیشه های در فلزی بریزید و برعکس توی قابلمه که توش آب هست بذارید بجوشه که مثل کنسرو بشه  ولی خودم امتحان نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزممن برج ۱۱ سال ۱۴۰۳ وام ۵۰ تومنی برایند رو گرفتمالبته سکه هام به وام دویست تومنیش میرسید ول ...

سلام عزیزم اول باید 50 تومنی رو تسویه کنید بعد می تونید بردارید 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم یعنی منم برم خودشعبه راهنمای ام می کنن؟؟ باجه برای ویپاد دارن ؟؟ منم برای گرفتن وام به مش ...

سلام بله حضوری برید راهنمایی می کنن

ممنونم بهار عزیز🌹به امید خدا دقیق تر هم خواهم نوشتبرای خوراکی، در میوه و سبزیجات و سیب زمینی پیاز خ ...

سلام عزیزم یه سوال دارم دخترتون پریودشده؟یاهنوزنه.من دخترم ده سال ونیمه است واین ماه پریودشده خودم هم 11سالگی پریودشدم ولی قددخترم 155نمیدونم الان راهی هست برای اینکه دخترم قدش بلندتربشه یادیگه دیرشده؟

سلام عزیزم من قبل اینکه درخواست وام بدم میشه الان درخواست سطع پنج روز انجام بدم فعلا سکه ندارم فقط ن ...

اره عزیزم میشه

چه خوبفردا پس با مقداری از سیب ها، تلاش می‌کنم انجام بدمخداکنه خوب بشهچون اگر کمپوت بشه، برای تولد پ ...

سلام عزیزم برای کمپوت اگه کمی هل و زعفرون بزنی خوش عطر و  خوش رنگ میشه.میگی سیب ها نرمه نزار زیاد بجوشه که له بشه .گلاب هم آخر کار اضافه کن

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

در شرف رسیدنعمن فقط سوالم اینه حتما باید پلکانی باشه یا ن میتونی از ده م بپری رو ۳۰

بله فکر کنم می تونی 

چون منم از خود سایت شون دبدم گفتن نیازی نیست پله کانی برید جلو امتیازت رسید می تونی بگیری