2777
2789
کار معصومه قشنگ نبود میخای بری بروایتا کانال زدنت چیه!!!چرا تاپیک رویا جون رو ب هم ریخت مثلا رویا دو ...

والا منم تعجبم خب همین کاربرا یکی یکی دارن میان ایتا ، پس دیگه رفتن و نبودن چیه این وسط من درک نمیکنم 🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه حرفبه اختیار خودشم نداره بنده خدا دلش خواست بره تعهد نداده بود که تا ابد اینجا باشه دلش خواست ...

نه جونم توقعی نیس اما اینکه یکی در میون کامنت درخواست لینک کانال و همینطور فرستادن لینک بخونی بنظرم قشنگ نیس🥸

نی نی سایت دیگه بدرد نمیخوره.من فقط بخاطر این تاپیک میومدم.الان داشتم عنوان تاپیکهارو میخوندم همه درمورد شوهر کتک شوهر مادرشوهر.واقعا آدم افسرده میشه.انگار تنها دغدغشون شده شوهر مادرشوهر و شاغل بودن یا نبودن خانومها.دیگه عنوان دیگه ای نمیبینم.این تاپیک خوب بود ولی هرچندوقت یک بار ی حاشیه و قهرو ناراحتی پیش میومد.کاش بقیه بمونیمو از گزارشات هم استفاده کنیم انگیزه بگیریم لذت ببریم

اول خودم بگم.من همسرم اهل وام گرفتن نبود.بسختی وام میگیره.هرچی میگفتم رسالت حساب باز کن گوش نمیکردو پشت گوش مینداخت.من نظرم این بود هرچی وامه بگیریم فقط طلا بخریم و نظرم رو ملک نبود اصلا.و دیدم فقط داریم درجا میزنیم.درآمد حدود پنجاه و بدون هیچ حرکت خاصی.با این تاپیک آشنا شدم و بیشتر حرص خوردم که چرا نمیتونم کاری بکنم.اولین کاری که کردم هر شب نشتیهای اونروزو بهش یادآوری کردم و سر ماه جمع نشتیهارو اعلام کردم و گفتم اگ دیت من بود این مبلغو سرماه عیار میخریدم و اینجوری  مخارجو کلا گرفتم دستم.و دید که هم بهتر میخریم میپوشیم میخوریم هم پس انداز میکنم.این اولین نتیجه مثبتم ازین تاپیک❤️❤️❤️

من گاه گداری به این تاپیک میام درکل تاپیک خوبیه ... معصومه خانم روهم خیلی نمیشناسم چنبار بصورت اتفاقی پستهاشون رو خوندم خانم خوش قلبی هستن... بازچنبارم که بعدمدتها سرزدم این تاپیک دیدم درمورد رفتنشون کاربراباهم بحث میکنن...

الانم بعدچنوقت ک اومدم دوباره چنتا پست درمورد ایشون ک دوباره رفتن و چنتا پست که یکی ازتصمیماش دفاع کرده و چنتایی انتقاد...

فقط اینکه دیدم بعصیا لینک ایتا برای کانالی ک ایشون دارن!!!

برام یکم عجیب بود خب مگه غیراینکه تو کانالی هم ک بزنن همینایی ک اینجاهستن میرن !خب چکاریه همینجا می موندن!!!!اگه بحث کمک کردن بدون چشمداشت به خانماست که احتمال زیاد هم همینه خب بودن ناراحتی ازکسی و دلخوری همینجاادامه میدادن اگه خب کلا میخان ازفضای مجازی فاصله بگیرن که خب کانال و... فرقشون چیه توکانال هم میشه ازبعصی حرفاناراحت شد!!!! درکل منطورم معصومه خانم نیست چون من خیلی نمیشناسمش چون دیدم درموردش بحثه و کلی طرفدار داره و از بعصیاناراحته ولی یسری لینک کانالی زدن رو اینجامیزادن یکم تعجب کردم!!!!!!!!

کار معصومه قشنگ نبود میخای بری بروایتا کانال زدنت چیه!!!چرا تاپیک رویا جون رو ب هم ریخت مثلا رویا دو ...

منم تعجب کردم ! اینم روشی بوده برای جمع کردن اعضا برای کانالی که میخای بزنی!!! 

اول خودم بگم.من همسرم اهل وام گرفتن نبود.بسختی وام میگیره.هرچی میگفتم رسالت حساب باز کن گوش نمیکردو ...

عزیزم سلام

کاش نحوه مدیریت مالیتون رو بگین

من خیلی نیاز دارم به ایده های جدید😍

واقعا وقتی باکس ها رو پر می‌کنم برای خیلی چیزا کم میارم:(

چقدر باید انعام داد که به طرف برنخوره

بستگی به شرایط داره 

برای بنزین یا پارکبان دیگه زیر ۲۰/۳۰ هزار ت قشنگ نیست 

من خودم چون رستوران ارزش افزوده می گیره دیگه به گارسون انعام نمی دم اما اگر نگیره انعام میدم 

برای هتل که چمدون رو تا اتاق میاره میدم 

من حتی اسنپ بگیرم ( خیلی اسنپ نمی گیرم) اگر پسر کم سن باشه حتما بهش پول بیشتری میدم با بقیه پول رو نمی گیرم 

اما ۵ هزار تومان در هر حالتی توهین به طرف هست

سلام به خانومای مدیر و مدبر و آگاه.امیداورم تنتون سلامت و لبتون خندون باشه

بچه ها من پسرم ۵ سال و نیمشه و مهد میره، بعد دوست داره لقمه براش با نون بربری و پنیر خامه ای بذارم، بربری هم که زود بیات میشه بیرون،وقتی هم که فریزر میذاری صبح مکافات داشتم تا یخش باز بشه و لقمه کنم براش،بعد کلا لقمه کوچولو کوچولو دوست داره براش بذارم، خلاصه که صبح ها با بربری داستان داشتم. آخه گرمش هم که میکردم به نظرم سفت میشد و کامل نمیخورد. دیگه دیشب به همسرم گفتم یه بربری نرم و تازه بگیر، تا اوردش سریع حالت نواری برش زدم(اینجوری میگه مثل چوب شور شده پسرم و خوشش میاد)بعد کوچولوشون کردم و با چاقو اره ای لای نون ها رو کمی باز کردم و مرتب چیدم توی پلاستیک و درشو بستم گذاشتم فریزر،وای که امروز صبح چقدر راحت بودم چند تا تیکه دراوردمو لاشو باز کردم پنیر خامه ای زدم و راحت شدم.از خدا ممنونم که این فکرو به سرم زد خیلی چالش داشتم باهاش، امیدوارم به کار بچه دارا بیاد.

دوست عزیز هر چیزی آدابی داره انجام دادن هم آداب داره اتفاقا حق با ایشون بوده که قبول نکرده شما هم ای ...

ممنونم از راهنمایی شما❤️وقت گذاشتید برام نوشتید.

عزیزم به نظر شما، برای سه دقیقه زمان گذاشتن، چقدر باید تقدیمشون کنم؟