2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونچه حس خوبی داشت گزارشتون❤️

مرسی عزیزم

سعی کردم حس خوبم به شما خوانندگان خوبم هم بدهم‌ تا هیچ وقت هیچ جای دنیا منتظر کسی نباشیم تا دست مارو بگیره و بلند کنه

فقط خودمون باید یا علی بگیم و روی پای خود بایستیم 🥰

نه عزیزم کاری به سن ندارن ولی فکر کنم بالای ۱۸سال و اینکه،اگه خودت شاغلی فک نکنم ضامن بخواد برا ضامن ...

پس اون ۹۰ ملیون اوراق چی میشه یعنی ۹۰ ملیون میدی اوراق و۴۰۰ ملیون وام میگیری پس در واقع دارین ۳۱۰ تومن وام میگیرید

حالا یکی دلش نخواد گوشت بخوره چی میشه من خودم همه چی میخورم و دوست دارم ولی توی کار مهمون شما بی ادب ...

دوست عزیزم من یه متن استعاری نوشتم و 
اصل مطلب با برداشت شما متفاوت بود
به هر حال هر کس با توجه به درون خودش برداشت متفاوت می تونه داشته باشه...

موفق باشی😘

سکه هات به ۳۰ تومن رسیده امتیازاش؟ اگر رسیده می تونی بگیری

در شرف رسیدنع

من فقط سوالم اینه حتما باید پلکانی باشه 

یا ن میتونی از ده م بپری رو ۳۰

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
سلام خانمای گلدر راستای صرفه جویی و درست مصرف کردن خواستم کمی بگم درسته گرونی شده و گاهی آدم بی انگی ...

افرین بر شما خانوم کدبانو راستش منم الان خیلی دلسرد شدم  واصلا حا وحوصله ندارم ودیگه از زندگی خوشم نمیاد من شاغل نیستم ودوتا بچه کوچیک دارم که بخاطرشون تو خونه ام نه دوستی دارم نه با فامیلی کسی رفت وآمد دارم کلا بیحوصله شدم ولی عیبی نداره قرار نیست همیشه سر حال باشیم سوال داشتم ازتون راجع به ماست درست کردن اینکه شیر سرد هم میشه تبدیل به ماست کرد یا باید حتما گرم باشه و دوم اینکه چه وقتی باید روی ماست رو بپوشونیم وتا چند ساعت ممنونم از جوابتون

سلام خانمای گلدر راستای صرفه جویی و درست مصرف کردن خواستم کمی بگم درسته گرونی شده و گاهی آدم بی انگی ...

به به چه گزارش خوبی اون قسمت ماستش جالب بود اصلا به ذهنم نرسیده بود... 

منم این چند هفته بد هممون مریض شدیم دایم مجبور بودم غذا از بیرون بگیریم. الان خداروشکر بهتریم خیلی مقاومت کردم از بیرون نگیرم چیزی... 

منم. گزارش این مدتم رو بدم

یه اسیاب برقی ازین فلزی ها از طرف محل کار همسرم بهشون هدیه دادن اولش گفتم این چیه برم بفروشم یا... 

اما یکی بهم گفت مفیده

امروز هل با پوست ریختم داخلش پودر کرد از صافی رد کردم پودزها رو گذاشتم برا تهیه پنکیک و کیک و... 

دونه درشت ترها رو گذاشتم. واسه چای. 

با همین اسیاب نخود و نارگیل و هل و مغز بادوم رو اسیاب کردم خیلی سریع کامل پودر میکنه یه پودر مقوی درست کردم دخترم لاغره در حد دوسه قاشق میخوره هرچند روز یکبار.من به همین هم راضیم.. 😁

...... 

نون قندی خونگی پختم امروز چند وقت همش هوس شیرینی میکردیم و کیک و بیسکویت بیرون میخریدیم. همسرم بسیار استقبال کردن حتی گفتن برا شیرینی عید هم عالیه. بچه هامم دوست داشتن حداقلش این بود امروز از بیرون نگرفتم ازین شیرینیجات مصنوعی.. 

...... 

چند تا کنسرو ماهی گرفتم وقتایی ک وقت کمه با پلو درست میکنم تا کمتر از بیرون غذا بگیرم. چند روز پیش نوبت ارایشگاه داشتم و پشت تلفن گفت شلوغه برنجا رو ریختم تو پلوپز تا رفتم و اومدم پلو شوید اماده بود موند کنسرو ک اونم نیم ساعت قبل اومدنم با همسرم تماس گرفتم گذاشت تو ابجوش رفتم خونه بوی پلو پیچیده بود...

........

چای از یک فروشگاه با قیمت قبل سه بسته خریدم دیدم قیمتش مناسبه. حالا حالاها داریم و نگرانش نیستم. قبلا اصلا برام مهم. نبود.اصلا قیمتها رو مقایسه نمیکردم ولی از موقع اشنایی با تاپیک بیشتر از دوسه قلم رو فاکتور قیمتها رو چک میکنم حتما. 

............ 

تصمیم گرفتم فیبر بیشتری مصرف کنم و سالم خوری بیشتری داشته باشم. شبها هویج. به رو میذارم روی بخارپز  .. سعی میکنم شام کمتر بخورم و اینها رو مصرف میکنم 

ترغیب شدم کرم بروکلی هم اضافه کنم در ادامه... 

فعلا همینها یادم اومد عزیزان.. 

بچها اسم من نگین نیست این چند روز بخاطر اسم کاربری خیلی ها نوشتید نگین جان😍😂واقعا بهم تلقین شده اس ...

میشه منم ببرید اونجا من از خواننده های قدیمی ام الان دنبال پست های معصومه جون میگردم نیستش

مملکت شده کلاهبردار. والا سراغ هرکیو میگیرم کلاههبردار شده و فراریه یا پولشو خوردند و به دنبال کلاه ...

امروز انقدر این بازاریاب اذیتم کرد و تحقیر و توهین کرد بدنم میلرزه. بعد تهدید کرد با وکیل شرکت نیوشا شکایت میکنم. به خدا عصر از شدت فشار روحی حمله پانیک بهم دست داد .خودش به زور محصول ثبت کرد، خودش هم توهین توهین 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم منظورتون شرکت بیزه!؟؟

نه مشابه اون

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
مدوم شرکت من تو شرکت تراست لیاتیم کار میکنم نت ورکی هست برامون آموزش و کلاس و جلسه هم میذارند محصول ...

نه عزیز اون نیس.شرکت طب سنتی و دمنوش و چای و...

دوستان در رابطه با ویپاد سوال داشتمبخوایم از تسهیلاتش وام برداریم حتما باید پلکانی باشه؟مثلا من ی با ...

اگه وامتو تسویه کرده باشی و سکه هات ۲۷۰۰۰ تا باشه میتونی ۳۰ میلیونی بگیری