2777
2789
سلام به همه۷۰صفحه عقبم در شرایط روانی خاصی قرار دارم.مشغول به کار شدم.شوهرم میخواد کارشو تغییر بده ک ...

مبارکت باشه عزیزکم  چقد ناز و خوشگله. این ماه یه‌پلاک خوشگل براش بخر 

میدونم روانت ریخته بهم عمیقا و واقعاااااا درکت میکنم. ولی فدای سرت فدای یه تار موت خودت بهترینارو برای خودت بخر و اصلا رو نکن یه روزی میای میگی دومین خونه رو خودت برای خودت خریدی 

ببین خوشگلم منم اگر بخوام ریز بگم جفتمون از اعصبانیت منفجر میشیم ولی من الان بهترین و سنگین تر چیزایی‌که تو ارزونی شوهرم برام میخرید و با حقوق یک دهم شوهرم برای خودم میخرم  توام بهترینارو‌میخری  منم طلاهامو برد برای چیزی که‌واقعا ارزش ریالی بالا نرفت و‌اولویت نداشت تو‌زندگیمون فروخت پشیمونه ولی توف تو این غرور‌لعنتیش 

دیشب مادرش میگه ماشینتو کاش عوض کنی مدل بالاتر بخری تا گرونتر‌ نشذه  شوهرم گفت پول ندارم گفت طلا قرض کن از آبی گفتم آبی کوفتم نمیده به پسرت   همسرم خواست نمک بریزه گفتم  زحمت نکش صد سوتم بهت طلا نمیدم 

ناراحت شدن ولی مهم نیست  و حقیقتا من برای ماشین طلا نمیفروشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شام نمیان بدازظهر میان اتفاقا گفتم ژله شاید بعد از غذا مناسب باشهتازه داشتم به اب هویج بستنی فک ...

میتونید روی میز از این بسته های تک‌نفره هات چاکلت نسکافه یا قهوه و اینا که بیرون تکی می‌فروشن بزارید هر کدوم میل داشتن بردارن .تهران ظهرا یک کم گرم میشه 

خودم همینو میگم شوهرم هی اصرار به اساس میکنه

یه جوری قانعش کن 

اگر مثل همسر من باشه دقت نمیکنه الکی بگو باشه و طلا

بخر اگر چند وسیله نو تو کارتن خودت داری کم کم بیار بگو دارم میخرم ولی نخر

طلا بخر

یه جوری قانعش کن اگر مثل همسر من باشه دقت نمیکنه الکی بگو باشه و طلابخر اگر چند وسیله نو تو کارتن خو ...

ممنون عزیزم خوب فکریه

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
طلا هم ابشده بخراگر زرگر کاردرست و آشنا سراغ داری کم کم پول بگیر از شوهرت براش واریزکن مثلا ۱۰ گرم ش ...

مثلا ماهی ۴بدم طلا فروش قبول میکنه 

دوستان عزیز لطفاً راهنمایی کنید .شوهرم میگه برو برا دخترم جهزیه بخر قسطی.من میگم برا ۵سال آینده زوده ...

ببین عزیزم هر چقدر که ماهی قراره قسط بدین مثلاً ماهی ۳ تومن یا ۵ تومن همونو بدین طلا و اصلاً پشت گوش نندازین و فکر کنین قسطو باید حتماً بدین بخرین طلا رو موقع عروسی دختر خانم گل طلا رو بفروشین و جهیزیشو بخرین طلای خوبی که داره کوچولو کسی نمی‌بینه بیاد خونتون چون دیدم خیلیا میان آدمو مسخره می‌کنن میگن از الان برای چی خریدی

ولی اگه خواستی جهیزیم بخری بعضی چیزها هستند هیچ وقت از مد نمی‌افتن مثلاً چرخ گوشت و آبمیوه گیر و جاروبرقی و کلن وسایل برقی مارک خارجی مثل بوش و اینجور چیزا هیچ وقت به نظرم از مد نمی‌افته

ببین عزیزم هر چقدر که ماهی قراره قسط بدین مثلاً ماهی ۳ تومن یا ۵ تومن همونو بدین طلا و اصلاً پشت گوش ...

شوهرم هم نظرش همینه میگه لوازم برقی آشپزخانه را بخر

شوهرم هم نظرش همینه میگه لوازم برقی آشپزخانه را بخر

آره اگه مارک خارجی اصل می‌خوای بخری بخر 

ولی دوست عزیز من اگه جای تو باشم طلا می‌خرم موقع عروسی دختر می‌فروشم و جهیزیه‌شو می‌خرم چون طلا خیلی بیشتر سود می‌کنه الان من دو سه سال پیش عروسی کردم اون موقع یه دونه یخچال ال جی خریدیم ۱۰۰ میلیون گه اونو می‌داد یم اون موقع به طلا الان با اون طلا می‌تونستیم سه تا یخچال بخریم حالا مدت زیادی هم از اون موقع نگذشته‌ها حدود دو و نیم سال

آره اگه مارک خارجی اصل می‌خوای بخری بخر ولی دوست عزیز من اگه جای تو باشم طلا می‌خرم موقع عروسی دختر ...

دعا کن بتونم ماهیانه مقداری طلا بخرم برا جهاز

دعا کن بتونم ماهیانه مقداری طلا بخرم برا جهاز

تو حتماً می‌تونی که ماهیانه کمی طلا پس‌انداز کنی برای دختر عزیزت ❤️🌹

عزیز دلم فقط تو راه خرید طلا ناامید نشو قیمت بالا بود بخر پایین بود بخر ماهیانه هر چقدر که تونستی بخر یه ماه می‌بینی تونستی ۱۰ تومن بخری یه ماه می‌بینی نه نتونستی ۵۰۰ هزار تومن می‌خری ناامید نشو از بالا پایینا ی زندگی

سلام به همه۷۰صفحه عقبم در شرایط روانی خاصی قرار دارم.مشغول به کار شدم.شوهرم میخواد کارشو تغییر بده ک ...

سلام عزیزم نگران نباش بنظرم با زبون بگیر حمایتش کن ...مبارکه زنجیرت هم خوشکله انترنتی گربتی؟ میشه سایتش هم بگی؟