2777
2789
دوستان عزیز لطفاً راهنمایی کنید .شوهرم میگه برو برا دخترم جهزیه بخر قسطی.من میگم برا ۵سال آینده زوده ...

عزیزم من خواهرم و زن برادرم هردو تصمیم گرفتن اینکارو بکنن.من پیشنهاد دادم همون پولو بدن طلا.زن برادرم مخالفت کردو گفت کلا طلا نگهداریش دردسره و نوسان زیاد داره دوست ندارم و شروع کرد وسیله خریدن.ولی خواهرم چندتیکه خریدو پشیمون شد و شروع کرد طلا خریدن.الان زن برادرم اون وسیله ها رو گذاشته داخل کمد و انباری و اتاق و براش هم دردسر شده دخترشم هم میگه قصد ازدواج ندارم حالا حالاها هم اون وسیله هارو نمیپسنده.ولی خواهرم خیلی راضیه و میگه هرلحظه طلاهارو بفروشم میتونم بهترین جهزیه بخرم بدون استرس و یکجا میتونم برم هر  بازاری و هرجای کشور چون پول نقده و ازم کلی تشکر میکنه بابت این پیشنهادم.

عزیزم من خواهرم و زن برادرم هردو تصمیم گرفتن اینکارو بکنن.من پیشنهاد دادم همون پولو بدن طلا.زن برادر ...

ممنون عزیزم دعا کن بتونم هر ماه یه تیکه طلا بخرم برا جهاز دخترم

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش سلیقه هامن یک سبد سیب دارمیک کمی آبشون خشک شدهقدیمی شدنبه نظرتون پوره سیب درست کنمبذارم فریزربعد ...

کمپوت درست کن عزیزم 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
به به چه گزارش خوبی اون قسمت ماستش جالب بود اصلا به ذهنم نرسیده بود... منم این چند هفته بد هممون مری ...

عزیزم نخود رو خام اسیاب کردی؟؟ 

ترکیباتش همینا بود که نوشتین ؟؟؟ 

و واسه چی خوبه ؟؟ 

و این پودر رو چجوری مصرف کنیم ؟؟ 

منظورم همینجور  یا با ابی شیری چیزی مخلوط میکنین ؟؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
من خیلی از تاپیک عقبم .چی شده؟

معصومه جون تا عید نیستن و سال نو میان و دستاوردامونو میخونن 

ان شاا... ولی زودتر بیان و ما رو از نعمت بودنشون بیش از این محروم نکنن 

اگه وامتو تسویه کرده باشی و سکه هات ۲۷۰۰۰ تا باشه میتونی ۳۰ میلیونی بگیری

چ خوب

فک کردم حتما باید پلکانی برداری

مرسی ک ج دادی زیبا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خوش سلیقه هامن یک سبد سیب دارمیک کمی آبشون خشک شدهقدیمی شدنبه نظرتون پوره سیب درست کنمبذارم فریزربعد ...

اگر بلدی سرکه سیب درست کن پوره سیب تو فریزر جالب نمیشه و رنگشم در مجاورت هوا تیره میشه

سلام دوستان عزیز، خواهشاً سمت شرکت های هرمی ( طب سنتی) نرید ( اسم شرکت نمی‌برم)،پر از آدم‌های شارلات ...

سلام عزیزم بگو نمیخوام هیچ کار میتونه بکنه وسلام حرصم نخور

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd