2777
2789
نه سند نمیخاد بنامش باشه منظورم قولنامه اجاره ای بود یعنی از خالتون اجاره کنه

این کارو می‌تونه بکنه گلم.

مرسی عزیزم بخاطر راهنمایی هات

کاش بتونه بگیره 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من 15 میلیون سهام دارم شاید برای سی سال قبل هست و یادم نمیاد خونوادم چقدر خریدنش حتما خیلی ار ...

شما میتونید به پرتفوی تون در هر کارگزاری که حساب دارید 

برید و قیمت اولیه هنگام خرید. و قیمت فعلی رو ببینید و سود و ضرری که طی این چند سال کرده رو ببینید .آساتریدر برای کارگزاری آگاه ایزی تریدر برای کارگزاری مفید و..

سلام دوستان ما بلاخره دل رو زدیم به دریا و خودمون رو به صفر رسوندیم اما خونه دار شدیم البته کلی بده ...

خیلی خییلی مبارک باشه واقعا مستأجری خیلی سخته انشالله بهترین اتفاق ها تو خونه خودتون بی افته و تنتون سلامت باشه❤️

سلام خانمای گل،تیرماه رفتم شعبه کارگشایی بانک ملی گفتن پیش ما حساب باز کن و سه ماه ده میلیون تو حساب ...

دو حالت داره با باید گردش حساب داشته باشید 

یا اینکه مبلغی از وام رو مسدود میکنن 

سامیه من آسم خفیف دارم منم مثل تو تا با وایتکس پاک نکنم به دلم نمیشینه اما دکتر تذکر جدی بهم داده دق ...

اصلا من شوینده های اسپری نمی تونم استفاده کنم تا اسپری کنم نفسم بند میاد واسه همین هم مجبوری به جای گاز پاک کن و اینا بیام مخلوط آب و وایتکس درست کنم البته یه ظرف رو پر آب می کنم در حد یک چهارم لیوان داخلش وایتکس می ریزم 

این اتفاق که آنقدر به اسپری ها حساس شدم از خونه تکونی عید افتاد یه ده روزی حسابی همه جای خونه رو تمیز کردم دیگه هر چی شوینده بود استفاده کردم بعدش سرفه هام شروع شد و بعد از اون حساسبتم شروع شد 

قبلا که باورت نمیشه وایتکس خالی استفاده می کردم الان دیگه خیلی احتیاط می کنم این جوری با آب قاطی می کنم 

آره ماسک میزنم خیلی بهتر احتمالا برم از این ماسک های آزمایشگاهی که برای مواد شیمیایی هست بگیرم اونا فی لتر داره خیلی خوبه 

بخارشورم مارک فلر هست برای تمیز کردن دیوار ها و سرامیک ها عالیه برای پرده زیرا هم خوبه 

تازه برای من قدیمی هم هست از این معمولی هاست 

سلام عزیزم تجربه ی من اینکه که همیشه میگم ما پدرو مادرها برای آینده ی بچه هامون همه کار می‌کنیم مدرس ...

چقدر به این جملات نیاز داشتم....دقیقا منم مادری ام که بچه مو انواع کلاس ها میبرم اما اخلاقم صفر و مدام داد بیداد 

سلام به همه ❤️

من این مدت هرچی پول دستم میرسه عیار میخرم موجودی عیارم الان نزدیک 60تومنه فعلا قصد دارم ادامه بدم یه ایده تو ذهنمه ولی نمیدونم چقد عملیه ولی دلم میخواد انجامش بدم

یه نیم ست برای خودم دوست دارم که دلم میخواد یکی هم برای دخترم ویکی هم برای عروس آیندم که از الان عاشقشم بخرم😁

من اعتقادی به خرید وسایل برقی و کاسه بشقاب برای بچه ها ندارم ولی طلا خیلی خوبه هم هدیه اس هم پس انداز هم کار راه بنداز

اما حداقل باید موجودی عیارم 200میلیون بشه که زمان بره

وسایلم این چند روز از دی جی کالا رسید و خداروشکر همه خوب بودن خودمم رفتم چندتا وسیله کوچولو خریدم مثل ظرف عسل و ظرف روغن و قندون که 1تومن شدن

برای خودم بچه هام 3تومن لباس خونگی خریدم 

فردا مهمون دارم که امشب قورمه سبزی بار گذاشتم حسابی جا بیفته 

برنج خیسوندم که فردا دم بذارم 

وسایل سالاد و نوشیدنی هم همسرم گرفت 

این چند روز پر خرج بودیم بیرون غذا خوردیم 2تومن شد دوبار فروشگاه رفتیم که برای بچه ها خوراکی مدرسه برداشتم 

در مورد تمیزی خونه من از وقتی اومدیم تو خونمون نمی‌ذارم هیچ لکه ای کهنه بشه درجا تمیز میکنم فقط روزای تعطیل که همسرم خونه اس تقریبا به خودم استراحت میدم غذا هم فست فودی طور میپزم که پای گاز نمونم

سلام عزیزم من دونه دونه تو فویل میپیچم تو یخچال فریزر میذارم هر وقت لازم داشته باشم یک ساعت زوتر در ...

عزیزم ممنون که جواب دادین.وقتی از فریزر درمیاریم کیفیتش خوبه؟تلخ نمیشه؟

سلام خوشگلم قدم نی نی مبارک😍 کدوم شهرین ؟با ۱۰۰ گرم فکر نکنم بشه خونه ای که بتونین اجاره بدین و کمک ...

ممنون از محبتت سفید عزیز😍

تهرانیم

اره با صد گرم نمیشه…باید بیشترش کنم به کمک خدا

با خودم‌گفتم تا بچه های بزرگم به ۱۶ سال نرسیدن، یک فکری برای درآمد دوم بکنیم…

برم تا انتهای امسال پس 👌

ممنونم عزیزجان 🕊️

بخار شور دارم ولی اصلا هیچی اندازه وایتکس که با آب قاطی می کنم حس تمیزی بهم نمی‌ده حتی با دامستوس هم ...

منظورتون وایتکس هست همونا که خیلی رقیقن و مایع هستن؟ دامستوس چرا تمییز نمیکنه من فقط همین دامستوس میخرم