2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا من شوینده های اسپری نمی تونم استفاده کنم تا اسپری کنم نفسم بند میاد واسه همین هم مجبوری به جای ...

عزیزم اگه اب و وایتکس رو اسپری کنی ذراتش پخش میشه تو هوا و از طریق بینی و دهان وارد ریه میشه که عوارضش وحشتناکتر از اسپری های چند منظورست

اگه به صورت محلول و با دستکش استفاده میکنی باز ضررش کمتره

سلام دوستان گل . حالا که بحث مخارج ماهیانه خواروبار و موادغذایی شد که چطور بعضی ها با مبلغ پایین ولی ...

چقد خوبه که حواست هست چرا خرجت کمتر از بقیه است

حالا ارزونی شهرتون به کنار همین مراسمی که دائم نهار و شامش برقراره کلی تو مخارجتون کمک کننده است و اینکه بچهاتون به جو مسجد و هیئت عادت میدی خیلی خوبه

دوستان لطفاً جواب بدینمن دیجی پی رو تازه نصب کردم بهم۴تومن اعتبار دادهتو بخش فروشگاهها میرم اکالا اق ...

دی جی پی کلا مختل شده سیستمش

من برا چند نفر نصب کردم بهشون هیچ اعتبار نداد این همه تعریفشو کردم ضایع شدم

بخار شور دارم ولی اصلا هیچی اندازه وایتکس که با آب قاطی می کنم حس تمیزی بهم نمی‌ده حتی با دامستوس هم ...

سامیه جون حتما قبل و بعد وایتکس کاری لیوان شیر بخوری و حتما اندازه یک به ۹ استفاده کن

خیلی خییلی مبارک باشه واقعا مستأجری خیلی سخته انشالله بهترین اتفاق ها تو خونه خودتون بی افته و تنتون ...

ممنون از دعای قشنگتون.ان شاالله شما هم به همه آرزوها و اهدافتون برسید 

خدایا شکرت  
سامیه من آسم خفیف دارم منم مثل تو تا با وایتکس پاک نکنم به دلم نمیشینه اما دکتر تذکر جدی بهم داده دق ...

برای گاز پاک کردن جوش شیرین بریزین و روش سرکه سفید و با یه پلاستیک بپوشونین بعد یه ساعت داغونترین لکه ها پاک میشه

سلام دوستان یه سوال داشتم

وام پشتوانه ویپاد مهلتش یک ماهه هس اگه بخوایم پرداختش چند مرحله ای بشه باید علاوه بر اون مبلغ وام چقد اضافه تر بدیم 

من هنوزم امید دارم معجزه بشه  
چقدر قشنگ نوشتی و چقدر مطالبی که نوشتی مهم هست من هم یه چیزی اضافه کنم چون فکر می کنم سنم به نسبت خی ...

واااای من الان به خاطر همین اخلاق بدم که دوست دارم همه جا صفر وصدی تمیز باشه از کمر درد هلاکم و بی خواب...به قول شما امروز جاهاییی تمیز کروم که چشم خودم هم بهش نمیخوره و به قول شما الان که نزدیک چهل سالگی ام هم دلم میخاد تمیز باشه هم انرژی ندارم....از شدت کمر درد خواب ندارم صبح هم باید برم مدرسه....افراط و تفریط در هیچی خوب نیس