2777
2789
اره دردسر که داره من مغازه زدم. و پروانه کسب باید رو مغازه بگیری .من تحت پوشش نبودم رفتم کمیته گفت ...

گلم الان داداشم ثبت نام کرد تو سایت کمیته امداد 

پیامک اومد که درخواست شما رفت برا فلان مدد کار 

بنظرت منتظر باشیم یا داداشم مثل شما حضوری بره؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خیلی خیلی قشنگن، مبارکت باشه عزیزم 😍❤️بله ما منتظر بیشتر از اینا هم هستیم ب امید خدا🤭

خبرهايي خوبي در راه هست ........👌

ان شاالله همه چي اوكي بشه ميام ميگم.........🤲

ببينيم خدا چي براي ما ميخواد ان شاالله كه خير پيش بياد براي همه ما 🤲

براي هم دعاي خير بكنيم كه همه برميگرده به خودمون

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام این وام رو باید حتما برای شتغال زایی وکسب وکاراستفاده بکنیم؟منظورم اینکه تحقیق میکنن که این وام ...

سلام عزیزم بله وامو حتما باید باهاش یه کسب و کار راه بندازی و باید براشون فاکتور ببری  و میان بازدید  خیلی هم پیگیر هستن یعنی اگه یه مغازه باز کنی میگن تا ۵سال هر ۶ماه میان بازدید مغازه 

و یا میتونی باهاش خودرو بخری.  اون هم باید سند خودرو. ببری  یعنی ۸۰دصد وام رو برات ازاد میکنه باقی وام رو میزارن تا برگه سبز خودرو رو ببری  برای مغازه هم همین طور ۸۰درصش رو ازاد میکنن باقی میمونه تا فاکتور ببری 

خالم یه مغازه داره بسته است می‌تونه داداشم بگه که این مغازه رو می‌خوام مثلا میوه فروشی بزنم ، پروانه ...

مغازه چی هست ؟

باید قولنامه به اسم داداشت باشه و باید حتما کسب و کار راه بندازه چون میان بازدید و ازش فاکتور  وسیله هایی که میخره باید ببره و باید تا چند وقت مغازه رو جمع نکنه چون هر ۶ماه یکبار میان بازدید 

حالا شرایط هر شگهری با هم فرق میکنه چون من خودم. و اطرافیانم که دوتا شهر هستیم. شرایطشون خیلی فرق میکنه بعضی جاها خیلی سختگیری میکنن 

سلام دوستان خوبین انشاالله این جا جاش نیست ولی میخواستم یه راهنمایی کنید بهم خیلی احساس تنهایی میکنم ...

عزیزم این حس ها طبیعی هستش

من خودم هم دوران بارداری یاد اتفاق های بد گذشته میفتادم و نسبت به بعضی ها که قبلا بهم بدی کردن حس خیلی بدی داشتم ولی دیگه خودمو سرگرم می کردم

بهترین کاری که تو دوران بارداری انجام دادم 2 بار قرآن رو ختم کردم با معنی

دستمو میزاشتم شکمم و قرآن می خوندم عجیب حالمو خوب می کرد

هر رور 7 تا آیت الکرسی برای نی نی تو شکمم می خوندم

حالا بعدا که نی نی به دنیا اومد خیلی آروم بود احساس می کردم قرآنی که هرروز براش خوندم واقعا تاثیر گذاشته بود

ایشالا نی نی تون به سلامتی به دنیا میاد و نور چشماتون میشه

گلم الان داداشم ثبت نام کرد تو سایت کمیته امداد پیامک اومد که درخواست شما رفت برا فلان مدد کار بنظرت ...

من که حضوری رفتم  خودشون فرستادن کافینت برا ثبت نام باز هم میگم شرایط شهرها باهم فرق داره 

سلام بچه ها، با ویپاد میخوام مبلغ بالای ۲۰۰ میلیون انتقال بدهم به شماره حساب یک بنده خدا. بانکداری و ...

سلام من یه بار می خواستم 150 میلیون از ویپاد خودم بزنم به همسرم

رفتم بانک پاسارگاد برام انجام دادن همون لحظه هم اس ام اس واریزی برای همسرم اومد

عزیزم لطف میکنید برام توضیح بدین چجوری از تارا خرید کنم

تارا رو توی گوشیتون نصب کنید و احراز هویت کنید اول 500هزار تومن اعتبار میده که از خیلی از فروشگاه ها حضوری و غیرحضوری میتونید خرید کنید دیلی مارکت کورش جانبو و.....

هر خریدی کنید توی دوقسط دوماه بعد پرداخت میکنید

رفته رفته زیاد میشه الان برای من10میلیونه

مغازه چی هست ؟باید قولنامه به اسم داداشت باشه و باید حتما کسب و کار راه بندازه چون میان بازدید و ازش ...

مغازه خالی قبلا سوپر مارکت بوده چند سال پیش 

بنام خالم است.

وای اینجوری که خیلی سخته بخوان بازدید کنن 

یعنی نمیشه داداشم مغازه رو قولنامه کنه بنام خودش حتما باید سند مغازه بنام خودت باشه ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
سلام .خوب عزیزم شما بچه هاتون بزرگن ماشاالله مثلا کسی که دو تا بچه کوچیک داره اصلا با شما قابل مقایس ...

سلام اتفاقا اول ماه باکس بندی میکنم ولی آنقدر خرج زیاده و همه چی گرون مجبورا باکس ها رو خرج میکنم

مغازه خالی قبلا سوپر مارکت بوده چند سال پیش بنام خالم است.وای اینجوری که خیلی سخته بخوان بازدید کنن ...

نه سند نمیخاد بنامش باشه منظورم قولنامه اجاره ای بود یعنی از خالتون اجاره  کنه 

عزیزم سابقه کاهش وزن با استخر دارین؟

بله عزیزم

اما شیرینیجات رو حذف کرده بودم

و اینکه من خیلی جدی هستم، تنها میرم استخر و وقتمو ب گفت و گو نمیگذرونم، تمام تایم شنا میکنم یا تو آب راه میرم